|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2008
Lokacja: o.Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@neopostman Masło maślane, nic mądrego nie powiedziałeś.
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() paluch lol xD
obejrzalem z 30 minut (w roznych odstepach) wiecej mi sie nie chcialo ale coz biedne swinki biedne te krowopodobne istoty ![]() i tak lubie mieso i bede je jadl a ci wegetarianini oni mysla ze ocala jakies istoty? nie, nie zjesz ty, zje ktos za ciebie, laski nie robisz ludziom ze nie jesz miesa
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() sram na te krowy kury itp najbardziej szkoda mi tych psow, a tego ch**a co obdzierał tego psa ze skory na zywca to bym pokroił na kawałki, jak najdrastyczniej na zywca, zaczynajac od wyrywania paznokci konczac na wsadzeniu penisa do ryja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2008
|
![]() Cytuj:
Co do zwierząt które idzie na mięsko to one w większości nie widziały słońca i trawy bo są w halach w których ładuje się różne dziwne pasze, a z roku na rok produkuje się nowe pasze z jak najtańszych składników ![]() Niestety youtube usunęło z powodu naruszenia praw autorskich ale tu jeszcze podobny film i trochę można zobaczyć o tym "świeżym" mięsku http://video.google.com/videoplay?do...61430615988934 Prawda jest taka, że nic nie jest zdrowe, ale można być zdrowym jeśli wszystko je się z umiarem i jest aktywnym w życiu, a nie siedzi większość czasu przed tv albo komputerem i nadużywa papierosów czy alkoholu. Ostatnio czytałem długi wykład o wegetarianizmie i wcale nie jest on taką zdrową formą życia, bo ludzie potrzebują i to bardzo przynajmniej w małym stopniu mięsa. I nie sugerujcie się, że jak coś jest zdrowe dla innej osoby to będzie też zdrowe dla was. Sami powinniście ocenić co jest zdrowe dla was, a co nie. Ostatnio edytowany przez Prostynick - 29-11-2008 o 17:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
|
![]() My akurat nie powstrzymamy rzeźni...
Ale wystarczy ze nie bedziemy rzucać kamieniami w zwierzęta Gonić bezdomnych kotów i kopać ich drobne rzeczy lecz jeśli każdy które to zobaczył by tak zrobił uratowalo by sie kilkaset-kilkatysiecy zwierząt |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2008
|
![]() Chciałbym zauważyć że Ci, którzy nie oglądali całego filmu (co z tego ze 1,5h), nie mogą powiedzieć co o nim sądzą. Widok psa bez skóry, który jeszcze żyje, widok tego całego cierpienia... Ktoś pisał że cierpienie jest nieuniknione. Tu sie zgodzę, ale pamiętaj że człowiek ma wybór czy zada większe czy mniejsze cierpienie, a ludzie ukazani na tym filmie wybierają to większe cierpienie.
Uwierzcie mi, po obejrzeniu całego filmu zmienicie swoje zdanie na ten temat. Wystarczy trochę chęci no i chwila wolnego czasu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2008
|
![]() Cytuj:
potrzebna dla człowieka.Na szczęście można ją kupić np. w tabletkach. Również bardzo ważnym składnikiem zapominanym przez wielu wegetarian jest Siemię Lniane. Ludzi których to bardziej interesuje zapraszam na stronę http://www.surawka.republika.pl/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 10 2007
Lokacja: Bialystok
Imię: Sasukekeuhn
Profesja: Paladin
Świat: Astera
|
![]() nudne to :S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 10 2007
Lokacja: Bialystok
Imię: Sasukekeuhn
Świat: Astera
|
![]() o boze jak doszedlem dalej o,o prawie plakalem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2008
|
![]() Chcialbym widziec bol tego ciula co tego psa maltretowal.. Zajebal bym chuja.
Najpierw zdarl z niego skore, pozniej spalilbym zywcem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
|
![]() Wszyscy piszą że by zaje**** tego ciula co maltretował psa. A dla kogo on to robił? Dla tych wszystkich co w to futro z psa się ubiorą...
Zanim go zabijecie słowami zastanówcie się w czym chodzicie. W czasie filmu padł jeden trafny cytat: "Każdy kto je mięso przyczynia się do tego co się dzieje w rzeźniach". Myślę, że to da do myślenia... Szkoda pieska :/ Ostatnio edytowany przez Sami93 - 29-11-2008 o 20:19. Powód: Literówka ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2008
Lokacja: o.Olsztyn
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Tam to są dopiero straszne filmy, jak obdzierają zwierzęta na żywca dla jakichś futer itp Tutaj taki przykładowy filmik: http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panowie nie okłamujmy się tego nie da się zmienić.Ale tak jak już ktoś tam powiedział zacznijmy od małych rzeczy...przestańmy rzucać kamieniami w koty lub pastwić się nad zwierzętami a jeżeli już to robimy to nie ignorujmy także jak widzimy jakieś dzieciaki robiące tak samo...tylko podejść walnąć w łeb i tyle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() Tak, doskonale wiem.
@Syntetyczna Wit. B12? Didn't happen. Kura zjada robaka. Kura failed, sadystka. Nie jestem za wegetarianizmem, ani za sadyzmem. Generalnie to materiał filmowy jest już wystarczającym dowodem, by wytoczyć osobom na nim ukazanym proces karny. Taka dygresja, ot co. |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: ZGORZELEC
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gloria Victis
Świat: Pandoria
|
![]() po ogladnieciu przyszlo mi jedno do glowy: ja jebson...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Filmik oglądałem, ale w krótszej wersji... Imo, żeby mścić się na komu winnym psie/kocie etc. to trzeba być naprawdę idiotą.
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Imię: Herold Pall
Gildia: Methyl Injection
Świat: Refugia
Poziom: 70
Skille: 83/54
Poziom mag.: 15
|
![]() Nikt nie namawia was do wegetariaństwa. Ale używanie zwierząt do badań "naukowych" to jest nie do pomyślenia. Przykład: szympans ma zabetonowaną głowę, przywiązują go do stołu i z prędkością 1000 przyciągania ziemi (jakoś tak) z kąta 60 stopni uderzają mu metalowym cosiem w głowę... Później powtarzają daną czynność kilkakrotnie na tych samych zwierzętach. I na chuj to komu!?
Albo też wystarczy się ograniczyć do kupowania sztucznych futer, a już uratujecie biliony zwierząt, które są żywcem obdzierane ze skóry -.-'. Trochę pomyślunku.