|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() @XR3
Jak czytam te twoje posty to mi się już źle robi. W każdym temacie do czegoś się przy*******asz i próbujesz udawać mądrego. Ty za to swoim msem ZAJEBIŚCIE dużo ogarniasz na non pvp. Gdybym miał przewidzieć co by się stało z Tobą na pvp to wyglądało by to " plx plx dajcie expic ja neutral " chyba, że wcześniej by Cie pkerzy wyjebali ;] Non-pvp jest tym czym jest i nie zmieni tego kilku normalnych graczy z tych serverów bo i takowi są. Zawsze będa jacyś debile, którzy myślą, że jak kogoś zablokują to są mistrzami świata. P.S słowo "DED" to skrót od słowa dead. Jak byś poczytał kilka artykułów nawet na tym forum byś wiedzial. Jedni to używają inni nie bardziej ze względu na estetyke i nie ma to związku z tym czy gracz jest inteligenty czy nie. Ostatnio edytowany przez Swiety - 12-12-2008 o 11:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||||||
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Nie zrozumieliśmy się. Chodziło mi o to, że jedziesz po kolesiu bo ma 122 ek na pvp i chuja zdziała na openie, a ty napewno na candii na openy nie łazisz co nie?
2. Wojna to nie jest ofensywne zachowanie, pojechanie komuś, tylko w 95 % przypadkach jest to związane z przyjemnością. Pozatym często zależy od tego istnienie na serwerze i reputacja, a na servach pvp często się przydaje. 3. Ja osobiście nie stosuje takich "skrótów" ale uważam, że kogoś kto tak pisze należy szanować, a nie mówić mu, że ma ubogą składnię czy nie umie pisać. Ja Ci nie pojechałem, nie powiedzialem, że nie umiesz pisać czy złożyć normalnego zdania, więc nie rozumiem dlaczego ty mi docinasz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() @up
True, true... Ale najlepsze jest to, że niektórzy z non-pvp myślą że jak lurną na jakiegoś nooba frosta to są mistrzami pvp hahaha. Mają zerowe pojęcie o grze na servie pvp a obrażają tych graczy jedynym argumentem - hotkeye tak jakby to był lek na wszystko. Przykro mi czytać takie posty. Top Na iridii narazie spokój (przed burzą?!). |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Gdyby ci 70+ ms/ed byli na pvp to by nawet nie wbili takiego lvla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
frostom nie powiesz na tsie "chuopaki, combo na 3" więc, spi*****j z tym swoim "pro pvp" Jestem ciekaw kto z tych dzieci mówiących non-pvp didint happen grał w czasach gdy w tej grze było PVP, bez aimbota etc. ![]() @Down No tak, na pvp wpada 50 osób I JABADABA w f5, pro. Pozatym ta sklejka przedstawia ekipe. A co do "parę 50 lvli" to 50+ lvli mamy około 1400~ i ze 100-150 50- @Do wszystkich owszem , pvp może bawić, ma inne zasady niż ubijanie na non-pvp, ale to nie znaczy że musicie pieprzyć teksty w stylu non-pvp didint happen. Ostatnio edytowany przez Tharion - 12-12-2008 o 18:07. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Zabiles pare 50 lvli (po ich nickach widac ze sa mastach, nicki typu - mac sorcerer of astera) i myslisz ze jestes pro? Przeciez na pvp tez mozesz lurowac etc. nikt ci nie broni, aha zapomnialem ze na pvp moga byc tego jakies konsekwencje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
|
![]() Xerocipa
Jestem ciekaw jak ty ogarniasz tym sorcem jak wiecznie kasy na nic nie masz i zalisz sie co chwile.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, w nie legalny sposób niszcząc gre innym osobom. Myślałem, że non pvp to bardziej server dla tych, którzy wolą expić. Jak dla mnie każdy, kto luruje powinien pograć sobie na pvp wbić level czy pkować z kimś, a nie lurować i pisać " KARA,ŚPISZ CHUJU PSIE AAAAAA" i nie mów, że tak nie jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Xr3 - 12-12-2008 o 18:44. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2008
|
![]() deduwka! .
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I jaki jest sens rozmawiać na tym forum , skoro odpowiedzi ZAWSZE tak wyglądaja? żałosne. Naucz się czytać ze zrozumieniem. PVP = hutkej na*******ejszyn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Cytuj:
Do pana up to już nawet nie mam żadnego komentarza. Skoro on myśli że każdy może sobie wyskoczyć z sd'kami na hotkeyach i ubijać ludzi z łatwością i grać sobie jak gdyby nigdy nic to znaczy że nigdy nie grał na pvp, nie zna praw tam rządzących albo grał, nabił 30lvl dostał hunta i z podkulonym ogonem wrócił na swoje bezpieczne non-pvp. Ostatnio edytowany przez Krajzel - 12-12-2008 o 22:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
To powiedz mi pro pefauperze (ek+pvp=didint happen :<) co innego oprócz spamowania sd z hotkeya sie robi na pvp? xDDDD(odliczając trapowanie kolesia :< , które jest łatwiejsze na pvp i tak (paraliże kox :< , nie mówiąc o tym że paraliż, skos, i etap trapowania można pominąć bo koleś już leży) pro openki, bieganie jak debile po pustyni i sd sd, sneaki, sd sd, pkowanie, sd sd, mass logi, sd sd, sd sd <33333333 HOTKEYZ MENZ! Bo trapować my też trapujemy - ale potem nie ciśniesz sdka tylko ogarniasz lura, bomby, pz etc. Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Tharion - 12-12-2008 o 22:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Xr3 - 12-12-2008 o 22:59. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() co za roznica czy padl na pvp, czy na non pvp, skoro to i tak tylko pare pikseli
aczkolwiek, nie zmienia to faktu, ze na n-pvp jest to o wiele trudniejsze (mimo, iz wciaz jest latwe) ale zawsze sie znajdzie jebany napinator z pvp, na ktorym siedzi od 7.8~ i przyjebie 'n-pvp = didn't happen' oszczedzcie se klawiature na napier'dalanke po F'kach. Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 12-12-2008 o 23:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|