Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-12-2008, 11:11   #21
Galera_Warrior
Użytkownik Forum

Galera_Warrior's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
Po raz kolejny dajesz mi do zrozumienia, że jesteś sztandarowym przykładem "knajta", przez którego krąży opinia, jakoby osoby grające tą profesją, były mało inteligentne. W twoim przypadku, jak najbardziej się to zgadza - oceniasz graczy po tym, na jakim serwerze grają (tak samo jak twój kolega Tyran The Bro'war) i nie widzisz żadnej nie poprawności w słowie "ded". Inteligentni gracze (tacy jak ja) nie używają tego dziwnego terminu.

Moim zdaniem, każdy 70+lvl MS/ED z Non-pvp, lepiej by sobie poradził na PvP, niż ktokolwiek z was. To zdanie tyczy się oczywiście Krajzela, Tyrana i wielu innych niespełnionych "knajtuf" z przerostem ambicji...

Edit:
Nie pieprz głupot i nie zachwalaj siebie, co to nie ty (wy), bo tak na prawdę tym twoim evul Rycerzem, mogłeś co najwyżej stanowić żywe samouhadło, którego nawet nikt nie chce bić, gdyż szkoda na nie sdków... (przykład z 7.92)
Jakim cudem mozesz powiedziec ze kazdy 80lv+ ms/ed z nonpvp poradzi sobie lepiej? Przeciez 90% z nich to dzieci allegro, ktore nie wiedza do czego sluzy sd. I jestes pewnie swiadomy tego ze na swiatach non pvp WIEKSZA CZESC graczy to idioci i debile, a najprosciej mozna sie dowiedziec z filmikow z Candii, Refugii, Astery, Celesty. Zobacz na sposob rozmow, klotnie i bezsensowne na*******anie cudzych potworkow. Nie zmienisz tego ze NON-PVP = NOOB-PVP, i moge sie zalozyc za na PVP nie przetrwalbys dlugo ze swoimi pogladami i nietykalnascia.

Notka

Od zawsze... Na zawsze... Łódzki KS
Galera_Warrior jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-12-2008, 11:44   #22
Swiety
Użytkownik Forum

Swiety's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2008

Stan: Niegrający
Domyślny

@XR3

Jak czytam te twoje posty to mi się już źle robi. W każdym temacie do czegoś się przy*******asz i próbujesz udawać mądrego. Ty za to swoim msem ZAJEBIŚCIE dużo ogarniasz na non pvp. Gdybym miał przewidzieć co by się stało z Tobą na pvp to wyglądało by to " plx plx dajcie expic ja neutral " chyba, że wcześniej by Cie pkerzy wyjebali ;] Non-pvp jest tym czym jest i nie zmieni tego kilku normalnych graczy z tych serverów bo i takowi są. Zawsze będa jacyś debile, którzy myślą, że jak kogoś zablokują to są mistrzami świata.

P.S

słowo "DED" to skrót od słowa dead. Jak byś poczytał kilka artykułów nawet na tym forum byś wiedzial. Jedni to używają inni nie bardziej ze względu na estetyke i nie ma to związku z tym czy gracz jest inteligenty czy nie.

Ostatnio edytowany przez Swiety - 12-12-2008 o 11:47.
Swiety jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-12-2008, 14:17   #23
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
Jakim cudem mozesz powiedziec ze kazdy 80lv+ ms/ed z nonpvp poradzi sobie lepiej?
Ponieważ gra postacią magiczną, pomimo wszystko wymaga od gracza dużo więcej finezji, niż bierne tłuczenie słabych mobów Knightem, nawet jeśli ten, gra na świecie PvP.

Cytuj:
Przeciez 90% z nich to dzieci allegro
Popadasz w skrajność.

Cytuj:
I jestes pewnie swiadomy tego ze na swiatach non pvp WIEKSZA CZESC graczy to idioci i debile
Zgadza się.

Cytuj:
moge sie zalozyc za na PVP nie przetrwalbys dlugo ze swoimi pogladami i nietykalnascia.
Wiem jaki element gra na PvP, dlatego nie wybrałem tego rodzaju Serwera.

Cytuj:
Jak czytam te twoje posty to mi się już źle robi.
Zgaga precz - Manti lecz.

Cytuj:
Ty za to swoim msem ZAJEBIŚCIE dużo ogarniasz na non pvp.
Jak byś wiedział ile ogarniam...

Cytuj:
Gdybym miał przewidzieć co by się stało z Tobą na pvp to wyglądało by to " plx plx dajcie expic ja neutral "
Możliwe. Nie jestem zwolennikiem ofensywnego zachowania w stosunku do innych, więc przypuszczam, że od wszelkich konfliktów zbrojnych, trzymał bym się z daleka.

Cytuj:
słowo "DED" to skrót od słowa dead. Jak byś poczytał kilka artykułów nawet na tym forum byś wiedzial.
"Ded" ma swoje korzenie w Carlinowym Plebsie i Tibiarskiej dzieciarni. Nie wiem jak można być tak ułomnym, żeby skracać "Dead", na "Ded". Świadczy to co najwyżej o głupocie i o jakże ubogiej składni, której reprezentantem jesteś m.in ty.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-12-2008, 16:47   #24
Swiety
Użytkownik Forum

Swiety's Avatar

Domyślny

1. Nie zrozumieliśmy się. Chodziło mi o to, że jedziesz po kolesiu bo ma 122 ek na pvp i chuja zdziała na openie, a ty napewno na candii na openy nie łazisz co nie?
2. Wojna to nie jest ofensywne zachowanie, pojechanie komuś, tylko w 95 % przypadkach jest to związane z przyjemnością. Pozatym często zależy od tego istnienie na serwerze i reputacja, a na servach pvp często się przydaje.
3. Ja osobiście nie stosuje takich "skrótów" ale uważam, że kogoś kto tak pisze należy szanować, a nie mówić mu, że ma ubogą składnię czy nie umie pisać. Ja Ci nie pojechałem, nie powiedzialem, że nie umiesz pisać czy złożyć normalnego zdania, więc nie rozumiem dlaczego ty mi docinasz?
stary 12-12-2008, 17:00   #25
Galera_Warrior
Użytkownik Forum

Galera_Warrior's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swiety Pokaż post
1. Nie zrozumieliśmy się. Chodziło mi o to, że jedziesz po kolesiu bo ma 122 ek na pvp i chuja zdziała na openie, a ty napewno na candii na openy nie łazisz co nie?
2. Wojna to nie jest ofensywne zachowanie, pojechanie komuś, tylko w 95 % przypadkach jest to związane z przyjemnością. Pozatym często zależy od tego istnienie na serwerze i reputacja, a na servach pvp często się przydaje.
3. Ja osobiście nie stosuje takich "skrótów" ale uważam, że kogoś kto tak pisze należy szanować, a nie mówić mu, że ma ubogą składnię czy nie umie pisać. Ja Ci nie pojechałem, nie powiedzialem, że nie umiesz pisać czy złożyć normalnego zdania, więc nie rozumiem dlaczego ty mi docinasz?
Dla mnie wojna/pvp to cel gry na swiecie pvp. Po co mi level, skille i eq jezeli NIGDY tego nie przetestuje? Swiat non pvp jest dla botterow i noobow ktorzy bezkarnie moga robic to co chca.

Notka

stary 12-12-2008, 17:17   #26
Krajzel
Użytkownik Forum

Krajzel's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2006

Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
Krajzel ma numer GG 9625503
Domyślny

@up
True, true... Ale najlepsze jest to, że niektórzy z non-pvp myślą że jak lurną na jakiegoś nooba frosta to są mistrzami pvp hahaha. Mają zerowe pojęcie o grze na servie pvp a obrażają tych graczy jedynym argumentem - hotkeye tak jakby to był lek na wszystko. Przykro mi czytać takie posty.

Na iridii narazie spokój (przed burzą?!).
Krajzel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-12-2008, 17:41   #27
Pomocny Murzyn
Użytkownik Forum

Pomocny Murzyn's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2006

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Gdyby ci 70+ ms/ed byli na pvp to by nawet nie wbili takiego lvla.
Pomocny Murzyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-12-2008, 17:56   #28
Tharion
Użytkownik Forum

Tharion's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Domyślny

Cytuj:
Moim 90 ekiem na non-pvp z 50 edem do pomocy ubije 10x więcej niż on tym 120 ekiem na pvp.
Cytuj:
True, true... Ale najlepsze jest to, że niektórzy z non-pvp myślą że jak lurną na jakiegoś nooba frosta to są mistrzami pvp hahaha. Mają zerowe pojęcie o grze na servie pvp a obrażają tych graczy jedynym argumentem - hotkeye tak jakby to był lek na wszystko. Przykro mi czytać takie posty.
TO POKAŻ MI K**** FILOZOFIE PVP, mwall na ryj, paraliż, skos, i klepiemy sd, i gdzie ty tu k*** masz skilla?
frostom nie powiesz na tsie "chuopaki, combo na 3" więc, spi*****j z tym swoim "pro pvp"

Jestem ciekaw kto z tych dzieci mówiących non-pvp didint happen grał w czasach gdy w tej grze było PVP, bez aimbota etc.

@Down
No tak, na pvp wpada 50 osób I JABADABA w f5, pro.

Pozatym ta sklejka przedstawia ekipe.
A co do "parę 50 lvli" to 50+ lvli mamy około 1400~ i ze 100-150 50-

@Do wszystkich
owszem , pvp może bawić, ma inne zasady niż ubijanie na non-pvp, ale to nie znaczy że musicie pieprzyć teksty w stylu non-pvp didint happen.

Ostatnio edytowany przez Tharion - 12-12-2008 o 18:07.
Tharion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-12-2008, 18:00   #29
Pomocny Murzyn
Użytkownik Forum

Pomocny Murzyn's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2006

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Zabiles pare 50 lvli (po ich nickach widac ze sa mastach, nicki typu - mac sorcerer of astera) i myslisz ze jestes pro? Przeciez na pvp tez mozesz lurowac etc. nikt ci nie broni, aha zapomnialem ze na pvp moga byc tego jakies konsekwencje...
Pomocny Murzyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-12-2008, 18:10   #30
^Trial^
Użytkownik Forum

^Trial^'s Avatar

Data dołączenia: 05 12 2006

Domyślny :)

Xerocipa

Jestem ciekaw jak ty ogarniasz tym sorcem jak wiecznie kasy na nic nie masz i zalisz sie co chwile..
^Trial^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-12-2008, 18:29   #31
Swiety
Użytkownik Forum

Swiety's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tharion Pokaż post
Moim 90 ekiem na non-pvp z 50 edem do pomocy ubije 10x więcej niż on tym 120 ekiem na pvp.
Tak, w nie legalny sposób niszcząc gre innym osobom. Myślałem, że non pvp to bardziej server dla tych, którzy wolą expić. Jak dla mnie każdy, kto luruje powinien pograć sobie na pvp wbić level czy pkować z kimś, a nie lurować i pisać " KARA,ŚPISZ CHUJU PSIE AAAAAA" i nie mów, że tak nie jest.
stary 12-12-2008, 18:40   #32
Xr3
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
1. Nie zrozumieliśmy się. Chodziło mi o to, że jedziesz po kolesiu bo ma 122 ek na pvp
Jadę po nim, ponieważ jest zarozumiały i przy każdej możliwej okazji, krytykuje każdy wyczyn na Non-Pvp, biorąc pod uwagę tylko typ serwera.

Cytuj:
2. Wojna to nie jest ofensywne zachowanie,
Gdy czasami przeglądam temat "Arcania - Hyde Park", to automatycznie coś mnie od PvP odpycha. Wiem, że gdybym tam grał, to był bym skazany na wirtualną integrację, bądź konflikt z dresowymi no-lifami, którym Tibia odebrała dzieciństwo, jednocześnie pozbawiając ich jakiejkolwiek inteligencji. Dobrym przykładem jest serwer Furora, na którym Duskiness, Inshion i Vision łączą swoje wirtualne spory z realnym życiem.

Cytuj:
Po co mi level, skille i eq jezeli NIGDY tego nie przetestuje?
Kto powiedział, że jedyny słuszny sposób przetestowania swojej postaci, musi odbywać się względem innego gracza? Ty?

Cytuj:
Swiat non pvp jest dla botterow i noobow ktorzy bezkarnie moga robic to co chca.
Ja, jakoś nigdy nikomu nie wadziłem, więc nie nazywaj mnie bezkarnym noobem, bo nim nie jestem.

Cytuj:
Xerocipa

Jestem ciekaw jak ty ogarniasz tym sorcem jak wiecznie kasy na nic nie masz i zalisz sie co chwile..
Jeśli według ciebie, wyznacznikiem ogarniania jest ilość posiadanych gpków, to właściwie już teraz mogę ci podziękować, jeśli chodzi o dalszą dyskusję. Dlaczego? Dlatego, że dyskutowanie z dysmózgami bez jakiejkolwiek świadomości i poczucia odpowiedzialności co do swoich złotych myśli, na ogół mija się z celem. Porozmawiamy, gdy troszkę się doinformujesz.

Cytuj:
Jak dla mnie każdy, kto luruje powinien pograć sobie na pvp wbić level czy pkować z kimś, a nie lurować i pisać "****************" i nie mów, że tak nie jest.
Istnieją uczciwe teamy lurujące, które zajmują się ubijaniem niewychowanych gówniarzy bez jakiegokolwiek poczucia odpowiedzialności za swoje zachowanie. Widok rzadki, lecz jednak egzystujący na niektórych Non-Pvp.

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 12-12-2008 o 18:44.
stary 12-12-2008, 20:17   #33
Prostynick
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2008

Domyślny

deduwka! .
stary 12-12-2008, 20:40   #34
Tharion
Użytkownik Forum

Tharion's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Tak, w nie legalny sposób niszcząc gre innym osobom. Myślałem, że non pvp to bardziej server dla tych, którzy wolą expić. Jak dla mnie każdy, kto luruje powinien pograć sobie na pvp wbić level czy pkować z kimś, a nie lurować i pisać " KARA,ŚPISZ CHUJU PSIE AAAAAA" i nie mów, że tak nie jest.

I jaki jest sens rozmawiać na tym forum , skoro odpowiedzi ZAWSZE tak wyglądaja? żałosne. Naucz się czytać ze zrozumieniem.

PVP = hutkej na*******ejszyn.

stary 12-12-2008, 22:27   #35
Krajzel
Użytkownik Forum

Krajzel's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2006

Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
Krajzel ma numer GG 9625503
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
Istnieją uczciwe teamy lurujące, które zajmują się ubijaniem niewychowanych gówniarzy bez jakiegokolwiek poczucia odpowiedzialności za swoje zachowanie. Widok rzadki, lecz jednak egzystujący na niektórych Non-Pvp.
Tylko, że lurownie i trapowanie jest bezwzględnie zakazane regulaminem. Jak chcesz pokazać jaki jesteś kozak to stań do uczciwej walki. Na pvp po takiej akcji bys srał w gacie czy ekipa jakaś nie przybiegnie po ciebie czy bedziesz miał hunted czy w ogóle już masz pograne na servie.
Do pana up to już nawet nie mam żadnego komentarza. Skoro on myśli że każdy może sobie wyskoczyć z sd'kami na hotkeyach i ubijać ludzi z łatwością i grać sobie jak gdyby nigdy nic to znaczy że nigdy nie grał na pvp, nie zna praw tam rządzących albo grał, nabił 30lvl dostał hunta i z podkulonym ogonem wrócił na swoje bezpieczne non-pvp.

Ostatnio edytowany przez Krajzel - 12-12-2008 o 22:33.
Krajzel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-12-2008, 22:40   #36
Tharion
Użytkownik Forum

Tharion's Avatar

Domyślny

@Up
To powiedz mi pro pefauperze (ek+pvp=didint happen :<) co innego oprócz spamowania sd z hotkeya sie robi na pvp? xDDDD(odliczając trapowanie kolesia :< , które jest łatwiejsze na pvp i tak (paraliże kox :< , nie mówiąc o tym że paraliż, skos, i etap trapowania można pominąć bo koleś już leży)
pro openki, bieganie jak debile po pustyni i sd sd, sneaki, sd sd, pkowanie, sd sd, mass logi, sd sd, sd sd <33333333
HOTKEYZ MENZ!
Bo trapować my też trapujemy - ale potem nie ciśniesz sdka tylko ogarniasz lura, bomby, pz etc.

Cytuj:
Tylko, że lurownie i trapowanie jest bezwzględnie zakazane regulaminem.
Spoko.

Ostatnio edytowany przez Tharion - 12-12-2008 o 22:50.
stary 12-12-2008, 22:52   #37
Xr3
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Tylko, że lurownie i trapowanie jest bezwzględnie zakazane regulaminem.
Cel uświęca środki.

Cytuj:
Jak chcesz pokazać jaki jesteś kozak to stań do uczciwej walki.
Stanąłem - na TSie karałem z Vis Hurów i SDków 15lvle. Byl to jeden z nie wielu momentów, w których miałem uśmiech na twarzy, grając w Tibię.

Cytuj:
Na pvp po takiej akcji bys srał w gacie czy ekipa jakaś nie przybiegnie po ciebie czy bedziesz miał hunted czy w ogóle już masz pograne na servie.
Większość graczy z PvP żyje filozofią dresa - Jeśli jeden z nich zostanie "zbity" (nie ważne czy mu się należało, czy nie), to ten który go zbił, dostanie wpier*dol od jego kumpli, którzy rzucą się na niego w 15 osób. To się nazywa "Ruskie Solo". Analogicznie, ta sama sytuacja powtarza się na owych serwerach. Pojmij i uszanuj to, że takie granie mi nie odpowiada, a twoje uwagi nie dość, że nie są uargumentowane w sposób, którzy trzyma się tego jak jest na prawdę, to jeszcze są pisane w charakterze ofensywnym. Tą drogą kolego, do mnie nie przemówisz.

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 12-12-2008 o 22:59.
stary 12-12-2008, 23:01   #38
Vhaloir
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Szczecin

Domyślny

co za roznica czy padl na pvp, czy na non pvp, skoro to i tak tylko pare pikseli

aczkolwiek, nie zmienia to faktu, ze na n-pvp jest to o wiele trudniejsze (mimo, iz wciaz jest latwe) ale zawsze sie znajdzie jebany napinator z pvp, na ktorym siedzi od 7.8~ i przyjebie 'n-pvp = didn't happen'
oszczedzcie se klawiature na napier'dalanke po F'kach.

Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 12-12-2008 o 23:05.
Vhaloir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-12-2008, 23:06   #39
Galera_Warrior
Użytkownik Forum

Galera_Warrior's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vhaloir Pokaż post
co za roznica czy padl na pvp, czy na non pvp, skoro to i tak tylko pare pikseli

aczkolwiek, nie zmienia to faktu, ze na n-pvp jest to o wiele trudniejsze (mimo, iz wciaz jest latwe) ale zawsze sie znajdzie jebany napinator z pvp, na ktorym siedzi od 7.8~ i przyjebie 'n-pvp = didn't happen'
oszczedzcie se klawiature na napier'dalanke po F'kach.
mnie powala twoje mniemanie o sobie, jestes nikim i na pvp bys nie istnial, lurujesz potworki komus i myslisz ze jestes pro a tak naprawde na swiatach gdzie mozesz bic graczy ktos by ci paraliz jebnal a ty kupa w majtach i exana pox bo nie wiesz co to jest

Notka

stary 12-12-2008, 23:20   #40
Tharion
Użytkownik Forum

Tharion's Avatar

Domyślny

@Up
to zapraszam na 7.6 otsa bez hotkeyi -ubij mnie /vhala

Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania