![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Pomyśl ile masz życia, jakie combo możesz zebrać, i sobie odpowiedz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() quest banalny ten 150 rp z utamą to niezly fail ja zrobilem ten quest rp na 111 lvlu leczylem sie regularnie i raz dostalem tylko combo +500 ,biegałem dookoła "areny" i gladiatorzy mnie mogli tylko z noży rzucac i nie stałem jak ostatni debil obok bossa i go biłem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2008
Profesja: Paladin
Świat: Noob&Newbie
Poziom: db
Skille: dobre
Poziom mag.: db
|
![]() Nie oglądałem tego filmiku, ale śmieszą mnie ci którzy naśmiewają się, że ktoś używa Utamy. Czy to k..... jest zabronione na 150 lev? A może jest przedział levelow na którym nie wolno używać utamy bo to siara ? Kretynem jest ten kto się naśmiewa z używania utamy - chyba po to została wymyślona !? Może przy następnym upkiem piszcie propozycje do Cipów, żeby Utama od któregoś levela nie mogła być używana i wtedy skończy się targanie łacha. Myślicie że jesteście fajni bo bez utamy latacie ? Zal.
GZ dla autora za rozsądne podejście do gry i umiejętność wykorzystywania atutów w grze.
KONIEC ŻALĄCYM SIE DZIECIOM FACC!!! CHCECIE WIĘCEJ ??? KUPCIE PACC !!! 23:15 Zaria Cron [27]: kto sprzeda na raty soft of boots ja nie oszukuje nie jeden tak zrobil i nie pozalowal ANALIZATOR SERWER LOGA ------------------> WEJDŹ TU \/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ta,tylko bez utamy i uciekająć ubił by tego bossa kilka razy szybciej a tak stał na utamie jak idiota obok niego i sie leczyl spiritami bo many na sana nie miał i taka gra pokazuje tylko swoj brak skilla , ebay ? Ostatnio edytowany przez Nowohucianin - 16-12-2008 o 09:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Jezu wszyscy nagle robia to 110 pallami bez utamo i nie schodzi im hp do yellow, jakbyscie wchodzili w tp w ktorym nie wiecie czy jest wyjscie , co jest za tp i ile bije boss to nie warto stracic te 5k na poty zeby chociaz nie pasc ? Tylko dla mnie jest failem to ,ze
a) nie biegal b) nie wbiegl z energi ringiem tylko z utamo Reszta dla mnie byla git . Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 16-12-2008 o 09:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() tylko ze przez to ze leczyl sie potkami/spiritami na utamie mogl latwo pasc nie majac many na exure san ,nie pamietam czy ktos szedl przed nim bic tego bossa ,ale jesli tak to mogl mu napisac cos o wrazeniach i hitach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No tak - jako Palek to przyznam że powinien biegać + e-ring, ale dodam że ja też mam palka 100+ i niestety zawsze miałem pecha do posiadania w drużynie blokera, więc to zmusiło mnie do tego że często to ja jako palek dodatkowo robię jako bloker mimo shielda około 72 - oczywiście na monsterach max typu Destroyer. I często się przez to łapię na tym że nawet jak sam expię to też mało trzymam na dystans monstery i stoję zamiast biegać. ![]() Kolejna rzecz: Paru z was napisało, że pewnie kupił na allegro albo ebay... Co to kogo obchodzi ? Nie popieram tego tak jak booterów (dzięki min. moim raportom paru już polecialo), którzy akurat w dużej mierze są popierani (szczególnie na harmonii). Osobiście wolę kogoś kto kupił wytrenowaną postać(o ile trenowana bez bota), niż kogoś kto boci a potem zgrywa cwaniaka. To każdego indywidualna sprawa. Ostatnia kwestia to koszt takiej wyprawy: Większość napisze że większe waste itp., ale to już jest osobista sprawa każdego. Każdy jeśli go stać może sobie zafundować wyprawę z wysokimi kosztami i nikomu nic do tego.
KONIEC ŻALĄCYM SIE DZIECIOM FACC!!! CHCECIE WIĘCEJ ??? KUPCIE PACC !!! 23:15 Zaria Cron [27]: kto sprzeda na raty soft of boots ja nie oszukuje nie jeden tak zrobil i nie pozalowal ANALIZATOR SERWER LOGA ------------------> WEJDŹ TU \/ ![]() Ostatnio edytowany przez Rozenix - 16-12-2008 o 10:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Owned? Co to miało być :O To wyglądało tak jakby koleś pierwszy raz w życiu lognął się na palka. I te spamowanie hotkeyem z utamo... dzizas bez komentarza ; O
@edit Rozenix, obejrzyj filmik to zobaczysz o co nam chodzi \o/
Przepraszamy, ale twój adres IP został zbanowany. - FAIL! ![]() Ostatnio edytowany przez Dantez - 16-12-2008 o 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: SkO
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xaburoo
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 110
Skille: 8x
Poziom mag.: 7
|
![]() Połowa wypowiedzi w tym temacie jest żałosna.. co was to obchodzi ile ma lat? Zazdrośc was zżera że nigdy nie będziecie mieli takiej postaci? Widocznie tak. Co do utamki to nie widzę w tym nic złego ponieważ ten smoczek potrafi walnąc.
Ostatnio edytowany przez YaMaRoOo - 16-12-2008 o 13:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie będę instalował TbiaCam bo mi się nie chce, ale skoro piszesz że autor spamuje utamą no to już troszkę śmiech
![]() Ale mimo to lepiej się zabezpieczyć utamą niż paść. Najwyraźniej gracz pierwszy raz gra palkiem ale miejmy nadzieję że się nauczy nim grać. W każdym razie tego mu życzę.
KONIEC ŻALĄCYM SIE DZIECIOM FACC!!! CHCECIE WIĘCEJ ??? KUPCIE PACC !!! 23:15 Zaria Cron [27]: kto sprzeda na raty soft of boots ja nie oszukuje nie jeden tak zrobil i nie pozalowal ANALIZATOR SERWER LOGA ------------------> WEJDŹ TU \/ ![]() Ostatnio edytowany przez Rozenix - 16-12-2008 o 13:08. |
![]() |
![]() |