|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2008
|
![]() Wiesz co to dyskusja na poziomie ?
k.cron Litości może chcesz mi powiedzieć ,że dobrze wam szło ? ![]() Imao Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Wiotki - 24-12-2008 o 20:57. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja? bawię się i tańczę
![]() Jesteś Tyle wart co Pan którego masz w avatarze nie dość ze nie umie skleić jednego poprawnego zdania w wywiadach to jeszcze kupuje teksty, ale h-h nagrywa zajebisty.
18:36 Yoozek [207]: zajmij sie kobietami 18:36 Korni [97]: to juz wole na tibie czas tracic |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2008
|
![]() Cytuj:
ogladałeś chociaż film? czytałeś chociaż moją wypowiedź, którą sam zacytowałeś? jeżeli tak to powtorz te czynnosci tyle razy az do ciebie dotrze jaka glupote napisales wyzej... a w sumie to pomoge ci: a Reiko padl bo bosik w dupie mial exety tylko cisnal za nim ;/ @wiotki ich komentarze dotyczyly tego ze Reiko padl bez sensu. plus syfem to byly te je@#$ żabki. A co ma to do tego że non-pvp to mi może wyjasnij... Ostatnio edytowany przez k.cron - 24-12-2008 o 23:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Nic specjalnego, teraz juz nie ma rarow w tipji.
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Psiak of guardia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Convidents
Poziom: 300
Skille: 102/98
|
![]() Cytuj:
hahahaha człowieku to mnie rozbawiłeś, z tego co widzę to jedna Exeta była 220 ek (do tego nie trafiona) wasz 300 rp podszedł do bosa aby przejąc go bo Kwapek i ten drugi bloker się tylko patrzyli jak Annihilion ubija biednego Reika. Ty chyba człowieku ślepy jesteś albo niedorozwinięty, umiej się do błędu przyznać. @Juzek Miło że opowiadasz o rl-lifie, ale od tego są czaty. Jeżeli jesteś tak tępy że nie rozumiesz kogoś słów i przekazu, to nie wypowiadaj się bo w tym momencie jesteś żałośny. Słuchasz Peji? Piha? Fokus? Górala? Molesty? WWO? OSTREGO? Fajnie bo ja też i szanuje każdą muzykę i JP JP NA 100% i coś zupełnie odmiennego ![]() btw: to pytanie miało charakter grzecznościowy bo Juzek używa Exety :< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trochę mnie irytuje każdy Twój post, chcesz by był na poziomie (próbujesz być fajny)... Niestety FAIL moje ulubione słowo jeśli chodzi o Ciebie ;d
18:36 Yoozek [207]: zajmij sie kobietami 18:36 Korni [97]: to juz wole na tibie czas tracic |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2008
![]() |
![]() royals shoot ten gejek z fotki widzę że ogląda temacik ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2008
|
![]() broken amulety! Ale pewnie w następnym update zostaną przywrócone amulet of life i będą za 100k u Eremo.
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja wiem, o Ciebie się martwię waćpanie. xd
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2008
|
![]() @kundelek
ty chyba inny film ogladales, albo cos ci sie zlego przysnilo. btw. ja ci wiecej nie odpisuje bo nie prezentujesz poziomu do ktorego chcialoby mi sie znizac, piszesz głupoty i zaczynasz w nie swiecie wierzyc w dodatku obrazajac innych. takze trzy slowa do ojca prowadzacego... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Psiak of guardia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Convidents
Poziom: 300
Skille: 102/98
|
![]() Cytuj:
@Juzek Fail? Fajl? Epic Fajl? Żal? Rżal? klasa sama w sobie ![]() Co to znaczy być fajnym, wytłumacz mi bo w tym Twoim studenckim żargonie to jakoś nie idzie dojść do ładu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Yoozek ,Psiak nie wiem którego z was jest mi bardziej żal ale chyba Yoozka. Bo Psiak jak go nazwiesz debilem to nie wystawi Ci notki ani nie zacznie Ci wysyłać priv wiadomości ,że masz przerąbane na serwie na którym grasz nie znając nawet nicku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() @PsiakoS & Monouth
Te bałwany, takie sprawy to na PW, mam w nosie czy macie setne czy 200-tne levki wbite na bocie, to temat do komentowania filmu, a nie do jechania na offtopie. @Topic Co do filmu to takie to zmniejszenie loot rate'a jak ilość pseudo-"hajkeróf". |
![]() |
![]() |