Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 20-12-2004, 19:10   #21
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Virius
(...) ale najlepszy jest Ghost
Na kolana! I buty mi pastować!

@pawełq, gazeta to jest Wyborcza (Faktu i Super Expressu nie wliczam, bo to nie kandyduje nawet do szmatławca...). CDA, Click!, KŚG to CZASOPISMA.

W CDA obcinali teksty i wszystko w głównej mierze z powodu recesji, która jak na razie nie ma końca...

Co do komercji w CDA... Wszystko jest komercyjne. Tibia też jest komercyjna, bo nie jest tworzona dla idei.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-12-2004, 19:41   #22
Bruenor
Użytkownik Forum

Bruenor's Avatar

Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Dolina Lodowego Wichru

Problem

CD-ACTION to moim zdaniem G****!!!!!!! Na grach się nie znają, dają płyty z bzdurami, a jak czytam ten debilny dział z listami to mi sie chce żygać!!!!! Ci goście robią se jaja ze wszystkich co do nich piszą, a jeżeli ktoś chce jakiś porad wyśmiewają go!!! pozatym to jeszcze istnieją inne idiotyczne gazety takie jak np "komputer świat GRY" BOŻE TO NAWET NIE JEST GAZETA/CZASOPISNMO DLA POCZĄTKUJĄCYCH!!!!!!!! JAK WIDZE ICH RECENZJE TO... STAWIAJĄ KANGURA KAO NAD FALLOUTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEŻELI NIE UMIEJĄ PISAĆ O GRACH TO NIECH SIĘ OD NICH TRZYMAJĄ DALEKO I NIECH ZOSTANĄ PRZY SWOICH PORADNIKACH PT JAK POSPRZĄTAĆ PULPIT!!!! Clicka juz zostawie, ponieważ nie jest to prawdziwa gazeta dla graczy, ale to nie taki kicz.

Jedynym dobrym pismem jest SGK, czyli ŚWIAT GIER KOMPUTEROWYCH!!!!!!!
Jest, a raczej z tego co mi wiadomo BYŁO, bo nie wiem czemu przerwali pisać!!!!!!

JEŻELI KTOŚ WIE, KIEDY ICH MILCZENIE SIĘ SKOŃCZY TO PROSZE NAPISZCIE!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Bruenor - 20-12-2004 o 19:45.
Bruenor jest offline  
stary 20-12-2004, 20:00   #23
Virius
Użytkownik Forum

Virius's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2004
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Soul Hunters
Świat: Samera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Na kolana! I buty mi pastować!

@pawełq, gazeta to jest Wyborcza (Faktu i Super Expressu nie wliczam, bo to nie kandyduje nawet do szmatławca...). CDA, Click!, KŚG to CZASOPISMA.

W CDA obcinali teksty i wszystko w głównej mierze z powodu recesji, która jak na razie nie ma końca...

Co do komercji w CDA... Wszystko jest komercyjne. Tibia też jest komercyjna, bo nie jest tworzona dla idei.
Jaaaaasne. Ale to jestem tutaj KING of POLAND NA KOLANA PSIE!

stary 20-12-2004, 21:02   #24
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bruenor
CD-ACTION to moim zdaniem G****!!!!!!! Na grach się nie znają, dają płyty z bzdurami, a jak czytam ten debilny dział z listami to mi sie chce żygać!!!!! Ci goście robią se jaja ze wszystkich co do nich piszą, a jeżeli ktoś chce jakiś porad wyśmiewają go!!! pozatym to jeszcze istnieją inne idiotyczne gazety takie jak np "komputer świat GRY" BOŻE TO NAWET NIE JEST GAZETA/CZASOPISNMO DLA POCZĄTKUJĄCYCH!!!!!!!! JAK WIDZE ICH RECENZJE TO... STAWIAJĄ KANGURA KAO NAD FALLOUTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEŻELI NIE UMIEJĄ PISAĆ O GRACH TO NIECH SIĘ OD NICH TRZYMAJĄ DALEKO I NIECH ZOSTANĄ PRZY SWOICH PORADNIKACH PT JAK POSPRZĄTAĆ PULPIT!!!! Clicka juz zostawie, ponieważ nie jest to prawdziwa gazeta dla graczy, ale to nie taki kicz.

Jedynym dobrym pismem jest SGK, czyli ŚWIAT GIER KOMPUTEROWYCH!!!!!!!
Jest, a raczej z tego co mi wiadomo BYŁO, bo nie wiem czemu przerwali pisać!!!!!!

JEŻELI KTOŚ WIE, KIEDY ICH MILCZENIE SIĘ SKOŃCZY TO PROSZE NAPISZCIE!!!!!!!
Spokojnie. Otrzyj brodę z żółci i śliny, odpocznij, zjedz sobie bigos i ochłoń.
Po pierwsze, nie "żygać", a "rzygać". Uwentualnie możesz zrobić zióśó.
Po drugie, 65% "poważnych" listów w CDA to "dajcie gierki XXX i XXX", "prześlijcie mi plik OpenGL*****" (OWNZ!) i inne śmiecie. A przyznaj się, co TY napisałeś, że teraz się buzdrzysz?
Po trzecie, Komputer Świat GRY nie ma żadnego związku z Komputer Światem. Redakcja KŚG jest zupełnie inna, jedyne co łączy te dwa miesięczniki to nazwa i wydawca. Stawiają Kangurka Kao nad Falloutem bo mają cholernie dziwny system oceniania - wygląda to jak wyciąganie średniej jak w szkołach.
Po czwarte, Click! nie jest gazetą. Podobnie jak KŚG i CDA.
Po piąte, skoro jest taki dobry, to czemu został bankrutem? Tylko proszę, nie pieprz o żadnych debilach, zboczeńcach i masonach zaślepionych CDkami w CDA...
Po szóste, ŚGK został bankrutem.

JEŚLI KTOŚ WIE, CZEMU LUDZIE PISZĄ POSTY Z CAPS LOCKIEM I MNÓSTWEM WYKRZYKNIKÓW TO PROSZĘ, NAPISZCIE!!!!!!!
stary 20-12-2004, 21:22   #25
BadDuck
Użytkownik Forum

BadDuck's Avatar

Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Lubliniec

BadDuck ma numer GG 3253618
Domyślny

Ciekawe skad wie jakie listy sa w cd-action ? Bo jesli twierdzi ze to gowno to po co czyta ? Dobrze mowisz gdyby cda bylo takie do dupy to zeszli by z rynku tak samo jak inny !!! Np. moj kuzyn gdy byl jeszcze ŚGK to mowil ze cda to gowno itp a jak ŚGK upadlo to nawet jednego zlego slowa nie powie a tlumaczy to tym ze jak ŚGK upadlo to nie ma co czytac Jak ja bym tak mowil to po upadzie ŚGK nie kupowal bym nic a on ...

Co do caps locka to chyba kompleks mniejszosci albo strach ze nikt nie przeczyta jego posta jesli bedzie normalnie pisal
Skonczylem z Tibia juz dawno i nie zmienie swojego zdania bo jest ono cos warte ... Nie jestem jak chorogiewka na wietrze tak jak polowa Calmery, ze powiem "koniec z Tibia" a za miesiac znowu zaczne grac.Ale forum zawsze chetnie odwiedzam ;]

Ostatnio edytowany przez BadDuck - 20-12-2004 o 21:24.
BadDuck jest offline  
stary 20-12-2004, 21:23   #26
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

@Bruenor
Każdy wykrzyknik powyżej trzech= -7 IQ od 100 (reguła Smugglera). Chyba jesteś gdzieś na minusie... Podaj mi jakikolwiek przykład WYŚMIEWANIA się z poważnych nadawców.

Cytuj:
Na grach się nie znają, dają płyty z bzdurami, a jak czytam ten debilny dział z listami to mi sie chce żygać!!!!!
To się nazywa 'ocena obiektywna', dziecinko. Ale widać jedno twoje słowo zmieni całą recenzję.

Płyty- poczytaj FAQ, cholera (wyręczam Cię, Smuggler )

Widać nie umiesz nawet zapamiętać nazwy 'Action Redaction'...

Widać jesteś typowym antyfanem. Jak chcesz, możesz trafić do 'schwytane w sieci' i zostać 'wyśmianym' przez Smugglera.
Shanhaevel jest offline  
stary 20-12-2004, 21:27   #27
Rinseregion
Guest

Domyślny

CD ACTION sux... wogole jakis porobany jest teraz. dostalem odd mikolaja nr. 13.. oprocz tego fajnego opakowania na CD, to do !@#$ moglem se wsadzic...

stary 20-12-2004, 21:43   #28
Adaras
Użytkownik Forum

Adaras's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms

Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
Adaras ma numer GG 3697067
Domyślny

Cóż, mam swoje zdanie i według mnie CDA jest nadal najlepszym czasopismem komputerowym. Co tam płytki..Najlepsza jest zawartość. Oczywiście NaLuzie nadal rozbraja, AR też ciekawe (choć nie ten klimat co kiedyś, prawda). W każdym bądź razie kupuję i nadal mi się podoba.
Nec tamen illa tacet
Et digitis tria tura tribus
Sub limine ponit.
Qua brevis occultum
Mus sibi fecit iter.

Arcanum Mortis.
Adaras jest offline  
stary 20-12-2004, 21:56   #29
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rinseregion
CD ACTION sux... wogole jakis porobany jest teraz. dostalem odd mikolaja nr. 13.. oprocz tego fajnego opakowania na CD, to do !@#$ moglem se wsadzic...
Może jakieś argumenty?

Ale popatrz, jaki ci Święty Mikołaj prezent załatwił! Będziesz mógł wykorzystać ten numer CDA do podcierania tyłka, ale, jak widzę, na to już wpadłeś! Co prawda, papier jest śliski, ale tobie i tak wszystko jedno, czym zadek wycierasz, więc Mikołaj wybrał to, co miał pod ręką.

P.S.
Tylko uważaj, jak dostaniesz w przyszłym roku katanę, z nią może być trudniej!
stary 20-12-2004, 22:36   #30
Rinseregion
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Może jakieś argumenty?

Ale popatrz, jaki ci Święty Mikołaj prezent załatwił! Będziesz mógł wykorzystać ten numer CDA do podcierania tyłka, ale, jak widzę, na to już wpadłeś! Co prawda, papier jest śliski, ale tobie i tak wszystko jedno, czym zadek wycierasz, więc Mikołaj wybrał to, co miał pod ręką.

P.S.
Tylko uważaj, jak dostaniesz w przyszłym roku katanę, z nią może być trudniej!
prosze o to argumenty, ale po co mam je pisac, skoro ludzie juz wczesniej o nich pisali?
1). Komercja
2). duzo reklam.
3). nie ciekawe recenjze.
4). action redaction ostatnio nie smieszy mnie
5). Smuggler kiedys byl fajny, a teraz nie.
6). Cena n/c...
7). Ale za to, twoim postem mnie rozbawiles, bo widac ze wiekszosc ludzi na tym forum jest w takzwanym "intelektualnym korycie"...

Ostatnio edytowany przez Rinseregion - 20-12-2004 o 22:37.

stary 20-12-2004, 23:36   #31
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Sigh... Teraz wszystkie gazety to tylko maja CD z 1000 gierek. Jak kupilem CDA kilka miechow temu(ten co mial Q2 na CD) to po prostu te recenzje nudne jak ja pitole, taki madry artykul o atrakcyjnosci biustow zenskich bohaterek gier(MEGA ROTFL)... Co to ma qrwa jego w dupe zakepana mac byc??? A Action Redaction to juz kompletne debilstfo, zreszta pewnie oni sami pisza se te listy i sie z nich wysmiewaja, ewentualnie na cale AR jest jeden autentyczny, napisany przez najbardziej nastawione na CDki w czasopismach dziecko, bo jakby zamiescili prawdziwe to z gory na dol by bylo 'TA GAZETA TO G...'. Podzielam opinie kogostam, ze najlepsez gazety to byl Reset(48 stron ownz!!!) i Secret Service. To byly PRAWDZIWE gazety. Dobre recenzje, w Resecie mnostwo artykulow o rzeczach nie tylko zwiazanych z kompami(prawie codziennie czytam artykul o Brusie Lee)... No ale nadeszla era ultra komerchy i gazety bez CDkow z tysiacem gier odpadly. Trudno. Od tego czasu nie kupuje zadnej.
stary 20-12-2004, 23:58   #32
BadDuck
Użytkownik Forum

BadDuck's Avatar

Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Lubliniec

BadDuck ma numer GG 3253618
Domyślny

LoL !! Duzo Reklam nie wiem czy wiez ale dzieki reklamom mozna sporo zarobic. Np taki Malysz kiedys pusty kombinezon a jak zaczol wygrywac to jak choinka wygloda z tymi wszystkimi reklamami.
Ale ja nie bede sie z wami klucil i obrazal bo kazdy ma swoj gust i moze czytac i kupowac co chce
Racja ze era komerchy ale ta era pokazala ktora czasposimo jest na tyle mocne i potrafi utrzymac sie na rynku a ktore nie i bardzo mi przykro ze wasze pisemka updaly Ale moje ciagle jest a Ar juz mnie nie smieszy Najlepiej jak jeszcze byl Mr. Jedi !
Skonczylem z Tibia juz dawno i nie zmienie swojego zdania bo jest ono cos warte ... Nie jestem jak chorogiewka na wietrze tak jak polowa Calmery, ze powiem "koniec z Tibia" a za miesiac znowu zaczne grac.Ale forum zawsze chetnie odwiedzam ;]

Ostatnio edytowany przez BadDuck - 21-12-2004 o 00:07.
BadDuck jest offline  
stary 21-12-2004, 10:36   #33
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rinseregion
1). Komercja
Yep! Nie wiem, czy wiesz, ale CDA nie jest jedyną rzeczą komercyjną na tym świecie. Tibia jest komercyjna, bo za nią się płaci. Gry są komercyjne, bo są reklamowane i trzeba je KUPIĆ. Jakbyś założył sam czasopismo, to też byś był chodzącą komerchą, bo za czasopismo chcesz forsę.

Cytuj:
2). duzo reklam.
W punkcie niżej narzekasz na cenę, że to zdzierstwo WoGle tyle płacić. Wolałbyś brak reklam i kolejny bonus do ceny?

Cytuj:
Co to są "recenjze"?

Cytuj:
4). action redaction ostatnio nie smieszy mnie
Ten argument pominę, zależy, co kto lubi.

Cytuj:
5). Smuggler kiedys byl fajny, a teraz nie.
KIEDY był fajny? Kiedy dostawał tonę debilnych listów, i musiał na nie grzecznie odpowiadać?
Czy może wtedy, kiedy TWÓJ list został przez niego zjechany?

Cytuj:
6). Cena n/c...
Winę ponosi recesja, spadek wartości złotówki (chociaż ostatnio ta sytuacja się zmienia).

Cytuj:
7). Ale za to, twoim postem mnie rozbawiles, bo widac ze wiekszosc ludzi na tym forum jest w takzwanym "intelektualnym korycie"...
Po pierwsze, ja sam nie jestem większością, więc nie obrażaj reszty użytkowników tego forum.
Po drugie, w takim razie nie dawaj mi powodów, bym po tobie musiał chamsko jechać.
Po trzecie, co to jest "takzwanym"?
Po czwarte, wyjaśnij mi pojęcie "intelektualne koryto". Koryto może być w rzece, a ja mogę być dumny, że jestem wodą płynącą przez to koryto inteligencji.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matheos
Sigh... Teraz wszystkie gazety to tylko maja CD z 1000 gierek.
Wyborcza, Fakt i Super Express mają CDki z grami? Czemu ja nic o tym nie wiem?!
CDA, KŚG, PLAY, Click! itp. to czasopisma...

Cytuj:
Jak kupilem CDA kilka miechow temu(ten co mial Q2 na CD)
Rok to nie kilka miesięcy. Raczej kilkanaście.

Cytuj:
to po prostu te recenzje nudne jak ja pitole, taki madry artykul o atrakcyjnosci biustow zenskich bohaterek gier(MEGA ROTFL)...
Tu się akurat zgodzę, nie było w tym numerze nic interesującego, prócz artykułu o Quake'ach. A za ten tekst Czarnemu Iwanowi należy się biczowanko...

Cytuj:
Co to ma qrwa jego w dupe zakepana mac byc???
Potrafisz się wyrażać bez używania "qrwy" w co drugim poście i słów "dupa zakepana" (które się z resztą pojawiają średnio jeden, dwa razy na dwa twoje posty)? Wierzę, że tak.

Cytuj:
A Action Redaction to juz kompletne debilstfo, zreszta pewnie oni sami pisza se te listy i sie z nich wysmiewaja, ewentualnie na cale AR jest jeden autentyczny, napisany przez najbardziej nastawione na CDki w czasopismach dziecko, bo jakby zamiescili prawdziwe to z gory na dol by bylo 'TA GAZETA TO G...'.
Napij się barszczyku z Knorra, zaraz ci lepiej będzie.
Może byś napisał POWOLI, SPOKOJNIE czemu uważasz że SMG sam pisze listy do AR? Bo jak na razie, wyczuwam że sam zostałeś zjechany przez Smugglera i teraz się wkurzasz...
stary 21-12-2004, 12:15   #34
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matheous
Podzielam opinie kogostam, ze najlepsez gazety to byl Reset(48 stron ownz!!!) i Secret Service. To byly PRAWDZIWE gazety. Dobre recenzje, w Resecie mnostwo artykulow o rzeczach nie tylko zwiazanych z kompami(prawie codziennie czytam artykul o Brusie Lee)... No ale nadeszla era ultra komerchy i gazety bez CDkow z tysiacem gier odpadly.

Taaa.... łatwo pisać o czymś co juz nie istnieje co?? Nikt przecież nie udowodni, ze SS, Reset czy nawet Gambler jest gorszy od CD-A. Ale wiesz co... SS nie przetrwał, Reset tez nie... Gambler tez... myslisz, ze oni nie byli komercyjni?? Byli tylko mieli mniej w głowie niż bossowie CD-Action, którzy wadli na to, ze przyciągną konsumenta Cdekami.

Jak się czegoś nie lubi to najlepiej powiedzieć: komercha. A chwytasz może wogóle co to słowo oznacza?? Chyba raczej nie

Ja tam dzięki wam znowu zacze czytac CDA. Sensowna gazeta obroni sie sama: argumenty typu: AR jest do d***, Smuggler juz nie taki jak kiedys itp to NIE SĄ ARGUMENTY.... Czas płynie: ludzie się zmieniaja, gazety tez. o tym, ze CDA jest dobre świadczy nakład...

BTW: CDA jest nastawione na rozrywke... nie porównujcie, które chcą także czegoś nauczyć....

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline  
stary 21-12-2004, 12:38   #35
Adaras
Użytkownik Forum

Adaras's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms

Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
Adaras ma numer GG 3697067
Domyślny

Ja sobie tak tutaj komentarze antyfanów czytam, na biurku obok mam kilka numerów CDA..Wystarczy otworzyć AR i...parararam! Wszystkie zarzuty są takie same! To reklamy, to cena, to XXX było lepsze...Załamać się można.
Ghost podał wyżej odpowiedzi parktycznie takie same (i dobrze) jak Smuggler wciąż powtarza, a Antyfani dalej swoje.
Nec tamen illa tacet
Et digitis tria tura tribus
Sub limine ponit.
Qua brevis occultum
Mus sibi fecit iter.

Arcanum Mortis.
Adaras jest offline  
stary 21-12-2004, 14:14   #36
Rinseregion
Guest

Domyślny

Ghoscie, moze w tibi jest komercja, ale nie na taka skale jak w CD-ACTION.... (w tibie mozna grac nie placac za nia, a CD-ACTION trzeba kupic, wiec nie mozna porownywac tibi do czasopisma)...

Po drugie, wez sie nie czepiaj jak ktos zle napisal... Zwykla literówka, przez szybkie pisanie na komputerze... (dot. recenzji...)

P.S.
Nigdy, ale to nigdy nie wyslalem listu do ar. Powód? Po co mam marnowac czas na pisanie listu do ar, skoro i tak do mnie nikt nie odpisze, albo nawet nie zostanie przeczytany?

P.S.2.
Wiadomo, ze dzieki reklamom mozna zarobic sporo $$, ale to co sie dzieje w tym czasopismie to sie w glowie nie miesci...

Ostatnio edytowany przez Rinseregion - 21-12-2004 o 14:21.

stary 21-12-2004, 14:35   #37
irek
Guest

Oczko

jest całkiem fajne i mam troche więcej niż 13 lat i co z tego. Jeśli wam sie niepodoba to wasza opinia i niemacie prawa komentować i wyzywac ludzi dlatego ze to zbierają chociaby od krasnlai i mało latów. Pozatym sa dobrzy testeży oraz na lepsze okazje daja dobre gry. Jeśli jesteście lamerami i sie nieznać najpierw kupcie raz i przeczytajcie. I dopiero potem wgłąszajcie swoją opinie

stary 21-12-2004, 14:36   #38
Zielevitz
Użytkownik Forum

Zielevitz's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2004

Domyślny

taaak

na każdym forum jest normalna dyskusja, kulturka itd dopuki nie padnie magiczne słowo CD-ACTION - najśmieszniejsze jest to że antyfani znajdują cda na śmietniku - nie no jak ONI, ONI WIELCY mogliby się splamić kupnem CDA, przecież kazdy wie że te sprzedawczyki są sługami szatana. Tyle że kurde oni chiba nmają jakieś umówione miejsca bo ostatnio biegałem po mieście i w żadnym kuble nie było CDA
Zielevitz jest offline  
stary 21-12-2004, 14:52   #39
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

@Matheous
Cytuj:
ze najlepsez gazety to byl Reset(48 stron ownz!!!) i Secret Service. To byly PRAWDZIWE gazety.
Pozwólcie, że przytoczę teskty z ostatniego "Słownika Antyfana" z CDA:

"Kultowe pisma- wszystkie pisma o grach, które zbankrutowały w przeciągu ostatnich 10 lat oraz które zbankrutują w ciągu następnych lat 10. Naturalnie z wykluczeniem CDA, które kultowe być nie chce, zadowalając się tym, że jest ponad 8 lat i ma zamiar być co najmniej drugie tyle."

Cytuj:
CD ACTION sux...
"CDA suxx!!!- moje ulubione pismo o grach jest dużo gorsze, co tu kryć. Albo padło dawno temu. Wkurza mnie to! "

Cytuj:
to po prostu te recenzje nudne jak ja pitole
Patrz niżej...

@Rinseregion
Cytuj:
1). Komercja
2). duzo reklam.
"Komercja- coś, co mi się nie podoba, coś, z czym się nie zgadzam. Ew. uniwersalny epitet, którym obrzucam wszystko i wszystkich dookoła."

"Połowa pisma to reklamy!- za cholerę nie umiem obliczyć, ile procent od 150 stron stanowi stron 30-40. Zresztą i tak przecież chodzi tylko o to, by wam dowalić."

"Recenzje są nudne- za długie wyrazy tam są. W ogóle to recenzja powinna być na 1 stronie najwyżej, bo potem mnie głowa boli od czytania!"

I co wy na to? :>
Shanhaevel jest offline  
stary 21-12-2004, 14:57   #40
Pexazowe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 07 2004

Domyślny

Dla mnie CDa jest The Best oczywiscie sa tam niekiedy tzw. "Babole" ;-)

Co do anty fanów i niektorych nie obcykanych w swiecie CDA: CDA to nie GAZETA -.- to tak jakby miecz nazwac nozykiem lub BMW polonezem...

Hail Fani CDA!

Hail Ghost Nieudany! ;D

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania