|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2008
|
![]() nie wiem. Jest już w pełni dostępny Ring, a teraz będą zakłady sportowe natomiast gdzieś za miesiąc Gangi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2009
|
![]() na godzine zarabiam 8543 zł. Jak zwiększe sześciokrotnie zarobki z biznesów to w sumie co godzine będzie jedna wejściówka. Kluczem do tej gry jest budowanie zysków, ale nie na kasynie tylko nazwijmy to "uczciwym" biznesie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
|
![]() no własnie, a wszyscy narzekają że wejściówki są za drogie. 2 miesiące gry i zarabiasz spokojnie z 50k na h. Do tego jest jeszcze Ring w którym mozna bonusy na wejsciowki wymienic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() za poleconego nie dostałem kasy a dzisiaj zdobył 10 lvl. Przydałoby się jeszcze powiększyć majątek o jakieś rzeźby, zegarki itp. oraz jeszcze jeden majątek z kategorii tych ultra ciężkich jak bezludne wyspy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() zanim kupisz te wyspy, rakiete czy bombe to z 2 lata minie chyba, więc po co nowe majątki?
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
|
![]() ale i tak co jakiś czas można by dodawać nowe rzeczy, to była uatrakcyjniało gre.
Z tymi poleconymi to powinno być info że kasa za nich dodawana jest o północy |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
|
![]() według mnie to w grze jest za mało avatarów do wyboru, a z tym poleconym to mogłeś na czacie spytać, ogólnie za poleconego dostajesz kase o północy a za łapówki między 22 a 23
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
|
![]() tylko co to jest te 100k? ja czekam na te zakłady i gangi i coś czuje ze sie nie doczekam. Juz dawno je zapowiadali i dalej nic nowego nie ma
|
![]() |
![]() |