![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Zdania są różne... ja uważam ,że dobrze że włączył utame jednak mimo wszystko miał kilka sek, żeby spokojnie walnąć lodowe UE, padło by wszystko oprócz warlordów które miały by pewnie red hp...więc wrzucił by gran hura i tyle go widzieli... on jednak wolał stać jak ta dupa i sie manasować, znoobił i tyle, taka prawda i nie piszcie że stres bo nawet w stresie używa się mózgu
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() rozjebało mnie to xd
znoobił że nie walnął ue ..
12:16 Brion Shal [79]: west side, zielona gora, wpadaj z ekipa ... 667089717 tu masz numer kontaktowy ze mna ... bierz swoje dzieci i wpadajszmato na terror |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Oglądaliscie film do konca?? W chatce ma troche itemkow i kaski. Wydaje mi sie ze to moze byc jakis noskillowy ek na bocie i nie umie grac no to padl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() a bez bota to knight kasy zarobić nie mógł? może ma 140 ek (bez bota) i kupę kasy, a teraz gra druidem, czy tam sorcem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Askor
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 112
|
![]() A najlepsze jest to że zazucił utamke i wkoło się exurował xD a przecież miał włączoną utamkę i full hp