|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
mam pacca i sie nie przejmuje, do innych ludzi sie nie przy*******am a tak w ogole wiesz o tym ze grasz za darmo w ta gre dzieki paccom idioto? i wlasnie dlatego musisz czekac zeby na servery wpuscili FACC-ów?przeciez to nie moja wina ze pacca nie masz , kup sobie i ty sie nie przy*******aj ze jestes w****iony bo server powstal dla pacc (chwilowo jest dla Pacc) poczekasz ~2tyg i bedziesz grał, do tej pory nikt nie mial do mnie pretensji o to ze nie ma pacca... |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
|
![]() Qrde co z tego ze mam pacca? juz 2 godziny czekam zeby sie lognonc!! (od 5 sie loguje) a tylko 30 jesem bylem 117 qrde noo... a bydlo jet jak szkole na przerwie albo gozej. Chcialem se na wasp towere poexpic to qrde no 20 sekund ludzie przyłazlili po honey flowera. Qde poexp sobie!
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
|
![]() a czy ktos wie kiedy bede wpuszczani gracze bez pacc'a ??
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() @Up
Po ci większa mapa, jak tylko pewnie na dwafach siedzisz xD |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Puławy
![]() |
![]() Powiem tyle aby dobrze szło na nowym serverku trzeba zmieścić sie w 150 osób które wchodzą peirwsze na server zrobić jak najszybcije 8 lvl a na mainie zrobić jakiś 15 lvl i położyć sie spać wyspać sie i następnego dnia dobić 20. Mi się nie udało tego dokonac ponieważ za póżno wstałem
|
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() coile robiom nowe swiaty nich zrobiom jakis polski
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Knight off Aldora - 25-12-2004 o 01:43. |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
|
![]() A ja sobie trenuje, mam 11 lvl rycka z 41/41
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Legnica
Profesja: Paladin
Świat: Rubera
![]() |
![]() ehh...ja jestem nowa więc nie mam pacca, 50 minut czekam i nie mogę się przebić z piątego miejsca w kolejce...hmm...50 minut temu byłam 30 :[ Bez paców ludzie już mogą wejść ??
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() HEHE LUDZI JEST MULTUM ...
Ostatnio edytowany przez Erfi master - 27-12-2004 o 12:48. |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Legnica
Profesja: Paladin
Świat: Rubera
![]() |
![]() Hmmm...może pytanko ogólne: Na jaki serwer w jakich godzinach
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: In the shadows
![]() |
![]() A wiecie co? Ja się na razie na nowe serwery nie pcham. Mam poza Amerą postacie na innych swiatach i praktycznie na nie nie wchodzę... Jak już się wytrenuje jedną postac to już się nie chce grać na innych...
![]() I małe pytanko - jest tu osoba oprocz mnie grajaca na Amerze? ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() ![]() __________________________________________________ _____________ Bartekcracovia knight--->danubia--->lev 9--->skille xx/xx--->mlv 1--->pozdro dla Animo palladyn |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Lubartów
|
![]() Troche to dziwnie zrobione - dzisiaj wszedłem rano po save serwie i byłem 1. w kolejce, już sie cieszyłem że se dziś pogram, a tu nic -.- (czekałem dwie godziny, a ciągle byłem na pierwszy miejscu w kolejce) Skoro tylko PACCi mogą się wbić to po co wogóle kolejka dla FACCów.
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Poznań
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() A wracając do tematu to na Arcanii jest całkiem fajna atmosfera, niedługo opuszczam rooka i będzie git.
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: Toruń
|
![]() Mam pytanko, czy gracze z FACC są wpuszczani, bo jestem 1 w kolejce już ponad dwie godziny i nic.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Charnobyl
![]() |
![]() Bardzo bym prosił , żeby jak zostanie udostępniony dla facc'ów świat Arcania
![]() Z góry big thx ![]() <edit> Siema Matrix , no chyba nie będziesz taki i mi napiszesz jak już go udostępnią faccom ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez []Artimos[] - 26-12-2004 o 23:20. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Uwazaj bo ktos ci napisze i bedzie mu sie chcialo
![]()
RIDE OF METAL!!!! \../(-.-)\../ http://photobucket.com/albums/y13/Matrix13/ Moje fotki Narazie jest bardzo malo wiec nie oplaca sie wchodzic ![]() Hail JAMERA!!! ![]() ![]() Jak cos moj nick na jamerze - Masterio Matrien |
![]() |