|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A czy napisałem coś takiego? Knight expi raczej na slabszych mobkach, ale ma i tak i tak duzo expa a kasy nawet 2x wiecej.
Na 80 lvlu wyciagniesz na dragach w edron 70-80k expa na godzine, a z loota ogolnie to kilka woi leci, serpentow, d hammow d shieldow wiec zarobek jest elegancki.Z reguły to właśnie knighci są najbogatsi w grze, kupią raz eq i to wszystko, później tylko muszą wydawac na potiony, tak jak kazda inna profesja ![]() Knight expi za darmo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2008
Lokacja: \tibia,exe
Profesja: Elite Knight
Poziom: 112
Skille: 88/84
Poziom mag.: 8
|
![]() "Z reguły to właśnie knighci są najbogatsi w grze" Czy ja wiem na candi jest bardzo dużo bogatych domków paladynów tyle maja hajsu ze domki obkładają tym a domki knightów nie są aż tak wyjebane np Tomurka 370 lvl a w domku ma 1kk i parę g legów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() Nie oceniaj kto jest bogaty po jego domku, Sashra byl chyba najbogatszy w grze 200+ ek, juz w jakims temacie mowilem, mial 4 golden helmety, great shielda demon legi i inne rary, caly domek obladowany w cc. Wiem, ze knightem sie najszybciej zarabia, ekiem na 60+ lvlu w tydzien dorobilem sie 210k na zolwiach z yalahar. 9-10k wynosilem z kazdego huntu, a nawet ani jeden manas sie nie zuzywal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale mało kto dostaje golden helmet albo demon legi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() a więc kim grać ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Knight w porównaniu z pallem ma bardzo małe zarobki w expieniu. Gadałem z Tomurką i powiedział mi ze ma 5kk kasy a on przecież ma 380lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Pałko po pierwsze naucz sie edytować posty a po drugie zzależy na czym expisz,knight ma waste na frostach i pallek jeżeli nic nie poleci,tak jest zawsze,wszystko zależy od szczęścia eq/lvla/skilli...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie takim tonem!!! Paladynem na frostach niezłe się opłaca bo te 7 gp za pb to jest śmieszna sprawa w porównaniu do hitów i częstotliwości ich zadawania (pewnie ze będzie miał waste jak nic nie poleci ) . Co innego gra knightem, knight przy dobrych skillach ma zawsze wyjebane waste, czasem musi włożyć w waste 80k a zwróci mu sie 100k co innego pall włozy 20k i 80k zysku na czysto ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez wektor500 - 17-02-2009 o 23:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2008
Profesja: Paladin
Świat: Noob&Newbie
Poziom: db
Skille: dobre
Poziom mag.: db
|
![]() WEKTOR. W pewnym momencie wyłączyłem się z dyskusji bo zauważyłem, że ktokolwiek napisze coś to ty idziesz w drugą stronę. ktoś doradzi knajta to ty "...ale palek to ma lepiej bo..." - ktoś doradzi palka a ty swoje ".. ale knajt ma lepiej bo...." Napisz o co ci kolego chodzi i po co zakładałeś temat skoro sam niepotrzebnie go ciągniesz w nieskończoność. i druga sprawa ciekawa - co ty tak o tych High Levelach ciągle piszesz. A w ogóle podaj mi granice levelową gdzie od której zaczyna się h-lev bo sam jestem ciekaw czy jestem low czy high
![]() Zakładam, że chcesz kupić na allegro knota albo pala z wyższym levelem, żeby potem zarabiać nim i kase sellać. Poza tym pytasz o profesję i skutki po kicku, a teraz zjeżdżasz na temat expa i kasy.
KONIEC ŻALĄCYM SIE DZIECIOM FACC!!! CHCECIE WIĘCEJ ??? KUPCIE PACC !!! 23:15 Zaria Cron [27]: kto sprzeda na raty soft of boots ja nie oszukuje nie jeden tak zrobil i nie pozalowal ANALIZATOR SERWER LOGA ------------------> WEJDŹ TU \/ ![]() Ostatnio edytowany przez Rozenix - 18-02-2009 o 07:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2008
|
![]() Cytuj:
to by byłna 1 miejscu, duzio many mają ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2008
|
![]() Cytuj:
gadałem z tomurką HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH 5kk tomurka HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA chyba po hacku Kogo ty próbujesz oszukać? przeciez wszyscy wiedzą, że paulistinha to moj tata ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2008
Profesja: Paladin
Świat: Noob&Newbie
Poziom: db
Skille: dobre
Poziom mag.: db
|
![]() Cytuj:
![]() Przecież wiadomo, że takich "gdyby" jest cała masa - czary wspomagające - eq - skill-e - napoje wspomagające skill Do tego dochodzą różne kombinacje.
KONIEC ŻALĄCYM SIE DZIECIOM FACC!!! CHCECIE WIĘCEJ ??? KUPCIE PACC !!! 23:15 Zaria Cron [27]: kto sprzeda na raty soft of boots ja nie oszukuje nie jeden tak zrobil i nie pozalowal ANALIZATOR SERWER LOGA ------------------> WEJDŹ TU \/ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Imię: Jestem loł lefel
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() tomurka nup :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z kąt Lord'Paulistinha ma tyle kasy z pk czy z expienia ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up skad mamy wiedziec? oO
17:53 Sijpale pogromca [16]: poparilem 17:53 Sijpale pogromca [16]: jego blendy 17:53 Sijpale pogromca [16]: ortograficzne 17:56 Sijpale pogromca [16]: wiecie ze kazdy z nas to noob 17:56 Waleczny Nissan [11]: kurwa cieszysz palke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Chociwel, Zachodniopomorskie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ucho Alkoholik
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Skille: 79/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() #wektor
A nie lepiej było zapytać sprzedającego? Czy na h-lvl Knight'em dużo zarobisz... Ja wnioskuje że kupiłeś postać i nie wiesz co robić, bo hlvl Knight nie wie czy dużo zarobi, to trochę dziwne...] Wracając do tematu: Knight- dużo HP(więc Cię szybko nie zabiją), dużo CAP(na loota) No ale co ja mogę wiedzieć, nie miałem h-lvl Knight Ostatnio edytowany przez Aphino - 27-02-2009 o 18:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zoomx
Profesja: Sorcerer
Gildia: Death Legion
Świat: Honera
Poziom: 30+
Poziom mag.: 40
|
![]() Powiem Ci, że High lvl knight szybko zarabia
![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2007
|
![]() Co wy gadacie ; d
Kina 200 lvl~ idzie na kopalnie i ma superrr zysk ; d Chociaż palek lepiej bo 200lvl~ i z samych gp się zwraca ;p(ofc RC i PB na Frost) |
![]() |
![]() |