Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 04-01-2004, 12:44   #21
Radello
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2003

Radello ma numer GG 2417790
Domyślny

1) 17lvl gram od roku
2) Niewiem jak dlugo siedze na tym forum ale wiem ze sporo. Staram sie spedzac na forum jak najwiecej czasu (gdzies tak 2h dziennie).
3)Modkiem chcialbym byc dlatego iz lubie byc kims ale tak na serio to lubie pomogac nowym graczom i lubie czytac glupie a zarazem smieszne tematy..
4) tak z pewnoscia bym dal rade
5)ehh niewiem co tu zabardzo pisac ale cos napisze.
Jestem Z Bialegostoku w 2klasie gimnazjum lubie grac w Tibie ale niemieszam Rl z tibia i to bylo by na tyle. pozdrawiam
Radello jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-01-2004, 03:11   #22
Czkowron
Zbanowany

Czkowron's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Głuchołazy

Wyślij wiadomość przez ICQ do Czkowron Czkowron ma numer GG 5079155 Czkowron ma login Tlenu puchacz13@tlen.pl
Domyślny

Witam , pisze oto ja wg.wzoru :

1) Maksymalnie udało mi sie zdobyć 17 lvl , ale teraz zamierzam pobić mój rekord .w tibie ram już od jakis dwóch lat, ale znam juz ją (prawie) na wylot

2) Na forum staram się być jak najczęsciej , ale no cóż - obowiązki (szkoła , lekcje itp.)Ale jakby szacowac to jestem od jakiegoś roku tutaj

3) Dlaczego ? .Poprostu lubie pomagać innym niewtajemniczonym w niektóre sprawy związane z ta grą .Zapomnialem dodac że wcześniej zanim dowiedziałem się o tej stronce dość dłuuuugo siedziałem na tibia.gery.pl.ci co tam byli z pewnościa pamiętaja mnie jako "Obłedny Rycerz"

4) Myśle że jestem w stanie sprostać temu wyzwaniu.

5) Na pewno nie będe jakims nadgorliwym modem który będzie upiminał za nawet najmniejszy błąd(nawet taki ortograficzny ) .Lubie tibie , ponieważ jest to fajny sposób na wykorzystanie wolnego czasu.Można poznać nowych ludzi , odkrywac tem wspanialy świat i praktycznie grac w tą grę bez końca.Choć może mam malo postow na moim liczniku , co może znaczyc być może o mojej nieznajomości jest zupelnie na odwrót . Jestem dośc opanowanym człowiekiem , jeżeli chodzi o cierpliwośc do noobów i nOObów (ma się to doświadczenie ) Tak czy siak myśle że mogę sie wam przydac . Zobaczycie - nie pożałujecie
Czkowron jest offline  
stary 05-01-2004, 05:13   #23
Bloody_Izual
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2003

Bloody_Izual ma numer GG 6608391
Domyślny

Spróbuje więc:

1)Gram w Tibie od końca wakacji,mój max lv to 22 gram ok.4-6h w weeknedy więcej.
2)Na forum jestem od września,staram się być jak najdłużej ale zazwyczaj jestem w przerwach między grą,na żadnym inny forum nie byłem modem(związanych z Tibią).
3) Dlaczego? Sami mówicie że macie dużo roboty i że jest ciężka,więc jak będzie więcej modów i i roboty mniej.
4)Czy dam rade? Myśle że tak(na forach nei o tibi coś o tym wiedziałem),postaram się wykonywać moje obowiązki.
5)Moje hobby.Oprócz Tibi to,pirotechnika(LOL),elektronika,komputery,informa tyka,HTML itp.,może zaczne się interesować skatebordem.Jak zostane modem postaram się wam pomagać, i wykonywać moje obowiązki.

Mam nadzieje że będe lepszym człowiekiem

Editoprawiłem kilka błędów.
Bloody_Izual jest offline  
stary 05-01-2004, 08:36   #24
Kapi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 09 2003

Domyślny

1) Gram od wakacji .Widzialem ta gierke wczesniej jak koles gral z cafe i uwazalem to za bzdetna gierke. Teraz wiem ze jest w pyte.Ogulnie to mialem 6 postaci .
Caly czas zmienialem postacie bo bylem lolkiem ! Gralem Rycerzem ale jak zobaczylem ze palek na 14 lvl zabija cycki a ja nie to zmienilem postac ...i tak w kólko. Teraz mam wiecej doswiadczenia i gram ..znowu ryckeim 26 lvl
65/65 (caly czas nim gram )
2) Teraz w tym tygodniu moze bende mial neta bo caly czas z cafe napieram. Jestem adminem ale w Counter-Striku nie wiem czy to wystarczy
3)To jest pytanko. Moze dlatego ze sie o to pytacie
4) Mysle ze nie mam wiekszych zainteresowan niz komputer i tibia. Za kazdym razem kiedy gram to wlaczam ta stronke bo jest na niej duzo informacji
A pozatym jesli nie bende w stanie byc (spelniac wymagan) moderatorkiem to po prostu mozecie to odebrac
5)Dokladnie jeszcze nie wiem napewno bende sie pytal bardziej zaawansowanych moderatorow zeby mi pomogli bo dokladnie to nie wiem jakie "mamy" (macie) prawa .Mam 15lat niedlugo 16 interesuje sie tez skatebordingiemi tyle mam do powiedzenia

Od siebie -Nie wiem czy admin zdazy to przeczytac czy co ale to jush nie moja sprawa, wiem ze mam 2 upomnienia ale to bylo na samym poczatku forum
Ale czy to mnie usprawiedliwia nie wiem. Wybor i tak jest wasz....
Dzieki i narka
Kapi jest offline  
stary 05-01-2004, 12:22   #25
matecki
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin

Profesja: Elite Knight
Świat: Solera
Poziom: 112
matecki ma numer GG 4600375
Domyślny

1) Me good and nice ;] Gram ponad rok ... na Liberze - 12 lv ;], Danubii - 32 lv, Isarze - 46 lv, Valoria - 20 lv ale Elite juz ma oprócz tego pełno charów ok 11 - 30 lv.

2) Hmmm forum (jeśli jest dostępne 8) ) to przeglądam ale nie pisze zbyt często.

3) Ponieważ chcę pomagać młodym graczom i mówić im, że nie mogą kupić bright sworda na rooku albo czemu raty ich biją ...

4) Pewnie ... z moimi lagami, mogę tylko na forum siedzieć robiąc runki w tle

5) Ehhh ... Dobo co Ci będę o sobie pisał ... znasz mnie dobrze ... sam zdecyduj ... Jeśli zostanę modem to będę usuwał feeeee bluzgi i dawał BiG BaNy ich autorom ...
stary 05-01-2004, 12:53   #26
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Stan: Niegrający
Domyślny

1. 3 postaci, wszystkie na Danubii. Pierwsza postać powstała 3 czerwca 2003. Od tamtej pory dorobiłem się tego, co widać w opisie.

2. Na forum jestem coś od września 2003, 127 postów w tym momencie, nie piszę byle czego i na byle jakie tematy. Zawsze staram się pisać tylko wtedy, jeśli wiem, że mój post może pomóc innym lepiej zrozumieć Tibię, ewentualnie pozwoli mi dowiedzieć się czegoś nowego. Średnio przebywam dziennie 2-3 godziny. Raz więcej raz mniej, ale ogólnie tak to wygląda mniej więcej. Nie zawsze piszę, ale czytam wszystkie nowe tematy i staram się ze wszystkim być na bieżąco.

3. Chcę zostać modem, aby pomóc spróbować się w tej dziedzinie (w liceum pomagałem koledze w zakładaniu szkolnego forum, ale nie miałem okazji dłużej przy tym posiedzieć, bo klasa maturalna -> mało czasu), a także spróbować lepiej oczyszczać forum przede wszystkim z postów, które są, jak już wcześniej ktoś stwierdził, totalnym bełkotem; wszelkie możliwe błędy ortograficzne, składniowe i inne. Poza tym chciałbym zaprowadzić większy porządek, jeśli chodzi o graczy, którzy nabijają posty, używają wulgaryzmów i obrażają innych użytkowników.

4. Tak, jestem w stanie podjąć się tej pracy.

5. Co zrobiłbym, to już głównie napisałem w punkcie 3. A coś o mnie... zobaczcie sobie na stronkę Strona, która powiedzmy, nie jest porywająca, "ale kiedyś się wezmę..." i ją zrobię . Jestem studentem AGH na Wydziale Elektroniki, Informatyki, Automatyki i Elektrotechniki. Interesuję się komputerami, elektroniką i wszystkimi pokrewnymi sprawami. Nie będę się jakoś specjanie rozpisywał, a mógłbym dużo o sobie napisać

EDIT: Aha! I gram na gitarze
stary 06-01-2004, 06:07   #27
Bambuko
Użytkownik Forum

Bambuko's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy

Stan: Niegrający
Domyślny

1) Zacząłem grać ponaad pół roku temu. Nigdy nie doszedłem żadną postacią do jakiegoś interesującego lvl, ale cóż, nie lubię się na tą Tibię logować ale wiem dużo, mój brat gra dużo więcej niż ja, tak samo jak moi koledzy, a i tak pytają się o wszystko mnie

2) Siedzę tu jak tylko mam czas i chęci. A jak już ktoś kiedyś powiedział, to mam ich dużo, chociaż teraz mniej. Nigdy nie przeklinam i nie popełniam błędów ortograficznych. To nie jest jedyne forum na jakim "siedzę". Moda miałem jednak tylko na forach "zamkniętych" (nie że teraz ich nie ma, tylko takie, gdzie żadne z was nie mogło by wejść, bo to dla danej grupy osób).

3) Żeby kasować własne posty ) bo jak napiszę przez przypadek dwa pod rząd to potem żaden mod nie kasuje go jakiś czas. No i jeszcze czasami widzę, że trzeba coś zrobić z tematemi i postami, może przenieść, albo wyedytować (mogę błędy ortograficzne czasem poprawić, jak mi się będzie nudzić).

4) Czy jestes w stanie podjąc sie tak żmudnej pracy jaką jest modowanie ? chyba moderowanie, ale jestem w stanie

5) To co napisałem w 3. Kasował własne posty, poprawiał błędy, i takie tam, co każdy moderator.
stary 07-01-2004, 05:04   #28
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

UWAGA Chciałbym tylko przypomnieć że na składanie podań zostalo juz tylko 8h~
BTW skasowałem pare podań, sry, zasady to zasady
Dan the Automator jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania