|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() zal mi dupe scisnal wiec musialem sie zalogowac i odpowiedziec ;d
jak masz malo kasy - proste, dworce/chakoye czekaja na ciebie z usmiechem na mordzie Cytuj:
Cytuj:
jak masz za duzo energii to idz troche pobiegaj, pojezdzij na rowerze bo wiosna sie zaczyna, dobrze to robi na organizm
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
||
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() @asen~
"se"? - bueheuheu, kup sobie słownik. Skąd wiemy, że mu się skończyły poty? Bo napisał "end pots~"? A na combo go nie umieliście ściągnąć i tyle. Próbowaliście kilka razy, ale z tego wychodził. Jesteście żałosnymi złodziejami. Nie chodzi mi o to, ze go zabiliście, mieliście powody ok, ale jak żałośni złodzieje podpierdoliliście mu itemki z questu, a on wam zaufał. btw. Gram na pvp, więc twój argument o "dzieciach z non-pvp (które i tak są bardziej uczciwe od ciebie) odpada... Ostatnio edytowany przez caveki - 30-03-2009 o 10:13. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
|
![]() @caveki
huahuahua to należysz do noob-pvp. Chyba po to sie gra na pvp by można było sobie kogoś zabić z powodem lub bez. Napisałeś o zaufaniu... CHŁOPIE TO JEST GRA, na chuj kogo obchodzi zaufanie drugiej postaci. Osoby które uważają tą gre jako zabawe będą robić co chcą i nie będą przejmować sie takimi osobami jak ty które przeżywają to że ktoś oszukał kogos w grze ;] |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Lokacja: Harrogate ;<
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kalarepa Szczymryj
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: `¬
Świat: Danubia
Poziom: 60
![]() |
![]() Miał pecha i tyle
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() pozdro dla miszczow na*****ania w hotkey z pvp
;/ |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Imię: Nieważne ;]
Gildia: ------
Świat: ------
Poziom: ---
Skille: ------
Poziom mag.: --
|
![]() Cytuj:
2. Podejrzewam, że sporo nobów z non pvp, pojechało by Cie jak szm@te gdyby to było 7.6. 3. Jeżeli dla Ciebie wyznacznikiem charakteru człowieka jest fakt, że ktoś gra na non-pvp to ja Ci współczuje. |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() NIewiem jak wam ale jak odpalam tibiacam to pisze mi out of memory
|
![]() |
#28 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Legionowo
|
![]() Tak macie racje jestem frajer i wogole a gowno wiecie
![]() Jest war gildia Eolthic+allies vs Fantastic Fantasty+allies. Ja naleze do eo a 108ek do ff. Zaczelismy wygrywac war, ff kazde battle do tylu. Ten 108ek raz jak padl tak sie wkurzyl, ze oznajmil ze mnie dojedzie w rl^^^^. No i przegrali war i chlopak zrobil sobie new chara. Tego 80rp, lizal mi dupe juz od low lvl bo myslal, ze sie ze mna zaprzyjazni zeby zdobyc vt. Oczywiscie, ze taki noob by nie dostal bo udawal 14latka co mu mama kupuje wszystko z allegro. Poczekalem na odpowiedni moment i poszedlem z gortim go zalatwic na behe quescie, a zrobilismy tak to a nie inaczej zeby go upokorzyc. Chcielismy zabrac all itemy z questu i zeby placil cale eq. Niestety jego eq bylo tak zalosne.. co bylo widac to padl. Wiec mi nie pierdzielcie glupot, ze jestem frajer bo tak sie zachowalem. War to war co niby mialem mu powiedziec w dp, ze wiem kim jestes i bye? od czego sa servery pvp? lol Do nie ktorych kolegow up: Co sie madrzyli i mowia, ze wiedza co to servery pvp. Widac wlasnie, ze wiecie poniewaz okazaliscie sie odrazu oburzeniem na takie moje zachowanie z czego wynika, ze pewnie ktos was ubil i musieliscie placic swoje noblem armor ;/ To by bylo na tyle( wiem, ze mialem tu nie pisac ale chcialem to wytlumaczyc)
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Oj ktoś tu widzę nie wie o co chodzi i pisze bezsensowne posty =)
Wy wszyscy razem nie dorównacie Asenowi ;D. Zrobił to co należało, a że nie znacie go wogóle wasze słowa są puste =] Pozdro dziecinki <3 Cry to a river.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aha jeszcze cos bo ktos pisal, ze nie umiemy go na combo zlozyc. Bo nie chcielismy go ubic odrazu tylko zeby placil. Pozniej dopiero jak nie chcial to zrobilismy 2 combo raz na deep reda a potem na black hp. I kilka sec pozniej padl.
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
|
![]() ave alsen
NIGDY NIE DORÓWNAMY ALSENOWI NASZEMU MISZCZOWI KŁANIAĆ MU SIĘ !!! haha |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Cytuj:
Mówisz,że wojna zabija się jeńców,probujesz za wszelką cenę okrasc jakiegoś kolesia,ktorego uwazasz za swojego lizidupka(to mi bardziej wygląda na lizansko:Oj ktoś tu widzę nie wie o co chodzi i pisze bezsensowne posty =) Wy wszyscy razem nie dorównacie Asenowi ;D. Zrobił to co należało, a że nie znacie go wogóle wasze słowa są puste =] Pozdro dziecinki <3 Cry to a river.)nooba ktory stara sie z Toba zaprzyjaznic,ok zeby nie przedluzac pier.dolisz,ze to tylko gra a zachowujesz się jak lamus 1-go rzędu. |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tobie tez nie:
Mar 28 2009, 17:23:48 CET Killed at Level 23 by Nellth and by Shana Darenist Mar 20 2009, 10:46:59 CET Killed at Level 21 by an orc berserker of Warlord of Dolera Mar 17 2009, 19:15:12 CET Killed at Level 19 by a fire elemental of Brostein Mar 16 2009, 19:47:04 CET Killed at Level 19 by Mariaa da Padaria Mar 16 2009, 18:25:13 CET Killed at Level 18 by Brostein and by fire Mar 14 2009, 15:29:50 CET Killed at Level 19 by Astris the Druid Mar 08 2009, 12:58:45 CET Died at Level 18 by a dragon Mar 02 2009, 18:20:46 CET Killed at Level 18 by Tucutin and by Everlasting Knight Mar 01 2009, 19:24:55 CET Killed at Level 15 by Warrior on Dolera Feb 28 2009, 17:51:52 CET Killed at Level 15 by Monika Lilitih and by Aslan Mex Pocwicz misiu ;* edit: Ten 80rp przyznal sie do tego wiec mi nie gadajcie jakis glupot^^ ze wymyslam historyjki a jak masz cos do mojego pvp moge ci nagrac cos z wara jak bedzie jakies battle ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Luki_Asen - 30-03-2009 o 15:52. |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() < avatar co do combowania : dwoch 150ek na reda 180ms.
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Taaak, liże dla Asena dupę, bo chce jego proooooooo
![]() Asen dasz pro? plaaxx :> pokaż, że jestem w tym dobry <3 Jestem na 101% pewien, że każdy kto tu pisze, żeby dokopac Asenowi, mimo, że go nie zna nie skończyło 15 lat ![]()
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oni po prostu chca pokazac jacy sa pro fajni ;//
A prawda jest taka, ze tez grali na pvp serverze wbili 60lvle dostali hunta zaplacili, wbili 70 dostali hunta stracili swoje cale ekju i poszli na harmonie czy astere ;/
#40 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Nie rozumiem tych wypowiedzi, że niby nie umieli go na combo złożyć. Paladyn na 80 lvl ma 905 hp, myślicie, że to naprawdę takie proste ot tak go rozwalić w 3 osoby (w tym dwóch knightów, bądź co bądź najsłabsze postacie, jeśli chodzi o ofensywę)?
|
![]() |