|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() @TheNatoorat
Nie no ta rozmowa mnie rozwalila. @topic Po co W OGÓLE dopisywać słowo "plx"??? moim zdaniem jest co bezcelowe. Mnie to by denerwowało. Moim zdaniem dopisywanie ciągle słowa "plx" jest dla "noobów"(cokolwiek to znaczy). Słowo plz(plizzzz) bardziej mnie przekonuje. I moim zdaniem nikt nie nadużywa tego słowa. No chyba, że ktoś naprawde czegoś chce i zachowuje się jak dzieciak "daj mi to plz plz plz prosze cie". Jeszcze jedna sprawa... jak sie czyta "plx"? pliks? LOL jaki pliks? "pliks pliks daj mi to" PS. Wiem, że osoby używające "plx" będą chroniły swoich racji bo przecież nie przyznają się do porażki i wyjdą na... tutaj sami sobie dokończcie. Ostatnio edytowany przez Kalwin - 13-01-2005 o 14:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
My te plx piszemy żeby było śmieszniej ![]() FRI ITENN PLX !
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() plx to czysta pomyłka podczas pisania na klawiaturze..
ale stosowana przez niektórych graczy (noobostwo lub dla żartu) co do wymowy: 'plx' jako 'pliks' zabawnie brzmi ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Ja uzywam PLX tylko wtedy gdy robie se jaja z kolegami np. chodzimy po dp i podchodzimy do hlvl i mowimy "free item plx" lub "fri ite/ams plx"
a jak chce skrocic zlowi "please" pisze PLZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
|
![]() Please po ang znaczy Proszę ( czyt. PLIS albo PLIZ) ale jakiś noobem zamiast napisac PLZ napisał PLX i tak zostało to ja też jak Nathronat napisze plx!!! me evil plx No to GERONIMO
![]() PLX PLX plx plx pLXPLXPLX pLxp PLX pLxPLX PLX plx plx pLXPLXPLX pLxp PLX pLxPLX PLX plx plx pLXPLXPLX pLxp PLX pLxPLX PLX plx plx pLXPLXPLX pLxp PLX pLxPLX PLX plx plx pLXPLXPLX pLxp PLX pLxPLX PLX plx plx pLXPLXPLX pLxp PLX pLxPLX PLX plx plx pLXPLXPLX pLxp PLX pLxPLX PLX plx plx pLXPLXPLX pLxp PLX pLxPLX PLX plx plx pLXPLXPLX pLxp PLX pLxPLX PLX plx plx pLXPLXPLX pLxp PLX pLxPLX PLX plx plx pLXPLXPLX pLxp PLX pLxPLX PLX plx plx pLXPLXPLX pLxp PLX pLxPLX PLX plx plx pLXPLXPLX pLxp PLX pLxPLX PLX plx plx pLXPLXPLX pLxp PLX pLxPLX PLX plx plx pLXPLXPLX pLxp PLX pLxPLX PLX plx plx pLXPLXPLX pLxp PLX pLxPLX PLX plx plx pLXPLXPLX pLxp PLX pLx lol...