|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2009
Lokacja: Oława
Stan: Aktywny Gracz
Imię: aerpion
Profesja: Knight
Świat: aldora
Poziom: 91
Skille: 81/80
Poziom mag.: 8
|
![]() Faktycznie 90 edkiem ciezko byloby expic na najtach ,chociraz zalezy co rozumie expic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2# up
une - naucz sie pisac deux - dobrze napisalem trois - na tym swoim 110 lvlu edem tez padniesz na 1 marze i scionie wiec nie wiem jaka roznice w tym wypadku robi 100 hp quatre - nie kloc sie, bo w zyciu tyle marow zabilem ile ty na filmikach nie widziales, a nigdy nie dostalem combo wiekszego niz 620~ palladynem, czyli bez terra seta yo
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Secundo jesli nie widzisz róznicy pomiędzy 90 ed a 100 powinieneś sie leczyc. Tertio pisząc liczby po francusku nie jestes fajny. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jeżeli uważasz, że wyraz 'chodziaż' jest poprawny, ty powinienes sie leczyc. Jeżeli masz 2 mary na klacie nie ma roznicy miedzy 90, a 100 ed. Tak czy siak padniesz na pierwsze mocniejsze combo. Chcialem zablysnac, ze oprocz polskiego umiem pisac liczby po francusku, kozak jestem nie? Masz coś jeszcze do dodania 'miszczu'?
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili Ostatnio edytowany przez Maxu50 - 03-06-2009 o 20:56. |
|
![]() |
![]() |