Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 29-05-2009, 13:31   #21
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Suise Pokaż post
@up
Owned xD

@topic
No filmik realistyczny, ja tam wierzę w ufo. Przecież to niemożliwe, że jesteśmy jedynymi instotami myślącymi(chociaż na forum to rzadko potykane ) we wszechświecie
Dlaczego?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uzik3000 Pokaż post
Nie trzeba sie dowiadywać, to jest pewne
Ani jednego pewnego dowodu. Zatem to _nie_ jest pewne.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pjona Pokaż post
Nawet jesli istnieje to w bardzo prymitywnej formie jak bakterie etc
jesli nie to co to zmienia
UFO - unidentified flying object. Bakterie pod to nie podpadają.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kondziooo Pokaż post
ale z drugiej strony jestem chrzescijaninem, mocno wierze w Boga a w opisie stworzenia wszechswiata nic nie ma o ufo... tylko tyle ze Bog stworzyl czlowieka
Skoro ufasz opisowi stworzenia wszechświata to dalej interpretuj sobie Biblię dosłownie. I nie noś poliestrowo-bawełnianych ubrań, bo są złem (!). Zauważ, że nie szydzę z Twojej wiary, a z Twojej interpretacji. A mógłbym i z wiary.

edit: cytat:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 1 Kapł. 19,19
Nie będziesz łączył dwóch gatunków bydląt. Nie będziesz zasiewał pola dwoma rodzajami ziarna. Nie będziesz nosił ubrania utkanego z dwóch różnych nici
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kondziooo Pokaż post
za kilka/ kilkanascie lat odbedzie sie wyprawa na Marsa ( przygotowania juz trwaja z tego co ogladalem ) wiec pewnie dowiemy sie czegos wiecej
W latach 60. ludzie myśleli, że w 200x będziemy podbijać galaktykę, a na Ziemi samochody będą latać. Jakoś tego nie widać i się nie zapowiada. Dopóki na tego Marsa nie wylecą, nie ma się co szczególnie nastawiać na jakieś odległe plany.

Kto następny?

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 29-05-2009 o 13:34.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem

-->
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-05-2009, 14:19   #22
Zbanowany

Data dołączenia: 21 05 2009
Lokacja: Szczecin

Stan: Usunięty
Imię: Thea Tron
Domyślny

osobiscie bardziej prawdopodobne jest dla mnie istnienie czegos takiego jak UFO niz Boga,mam nadzieje ze kiedys zdobedzie ktos 100% dowod na to ze UFO istnieje,chodziaz i tak nawet jesli na ktoryms z filmikow rzeczywiscie nagrany jest lot UFO czlowiek ktory w nie nie wierzy bedzie mowil ze to fake,nawet jesli by zobaczyl "martwego ufoluda" by powiedzial ze to jakis "manekin",po prostu trzeba to zobaczyc na wlasne oczy zeby uwierzyc(choc niektorym nawet to nie wystarcza)
Tibijski_Peker jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-05-2009, 15:11   #23
Użytkownik Forum

bemo's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibijski_Peker Pokaż post
osobiscie bardziej prawdopodobne jest dla mnie istnienie czegos takiego jak UFO niz Boga,mam nadzieje ze kiedys zdobedzie ktos 100% dowod na to ze UFO istnieje,chodziaz i tak nawet jesli na ktoryms z filmikow rzeczywiscie nagrany jest lot UFO czlowiek ktory w nie nie wierzy bedzie mowil ze to fake,nawet jesli by zobaczyl "martwego ufoluda" by powiedzial ze to jakis "manekin",po prostu trzeba to zobaczyc na wlasne oczy zeby uwierzyc(choc niektorym nawet to nie wystarcza)
100% agree
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me.

bemko'
bemo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz
-->

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania