|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() @Khan
Ty żyjesz ![]() ![]() Topic: Polacy: Plusy: -nasz ojczysty język znany, przynajmniej w 40% (ortografia znaczy sie) -zawsze "swój" -"pomorze" w potrzebie -no i oczywiście łatwiejsze dogadanie się minusy: -przeklinają, bo żyją w patologicznej rodzinie gdzie ich biją bez przerwy i wrzeszczą na nich -błędy ortograficzne w polszczyźnie -nie aż tak dużo osób zna J.angielski, który jest podstawą w Tibii -jak mają duży lvl to myślą ... Im the best ... żaden mada faka nie podskoczy do za***iaka (do "mnie") , no i są poprostu wtedy RAMBO -czasem wkurzają "pl? frreeee etans plxxx!!11" Brazil: plusy: -fajnie sie patrzy jak noobki się kręcą -dużo troche jest z dużym lvl (więcej niż PL chyba :/ ) -tępią polaków (niemylić Polaków z polakami) -br? rox (te słowo ![]() minusy: -br? zadużo (co za dużo to nie zdrowo) -najczęsciej używają bez okoliczników w angielskim (np. i go yesterday on trolls and someone kill me for nothing (oczywiście gorzej znają angieslki ale to nic ![]() -słaby nakład nauki angielskiego u nich -czasem wkurzają "br? frreeee etans plxxx!!11" |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Zawsze twierdziłem że 90% ludzi obecnych na tym forum pasuje wzorowo do definicji "nooba" - smutna prawda. Uuuuupsss... naraziłem sie komuś? Dobrze że nie ma już minusów:)
Ale do rzeczy, bo jakies powody mam żeby tak twierdzić. Większość z nas na forum udaje świętoszków, że niby inni BE a ja jestem przykładnym graczem. A jak przychodzi co do czego to okazuje sie że ciężko spotkać sensownego gracza z Polski. Mam tibijskich przyjaciół z Niemiec, Brazylii, nawet z Nowej Zelandii jednego. Z Polski miałem też jednego, ale już nie gra. Nieraz jak wejde do AB to odechciewa mi sie grać kiedy słysze te wszystkie "wyrazy" - jeden drugiego przekrzykuje, totalne bydło. Szkoda słów, człowiek nieraz myśli "kto ich tu wszystkich wpuścił". Ja wiem że może jestem niesprawiedliwy - ale mówię z własnych doświadczeń na trzech serwerach. A br? Mili goście, a jak sie czasem trafi cham to przynajmniej nie rozumiem "o czym on do mnie rozmawia" - więc mi zwisa. Pozdrawiam.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() @Avager Tymczasowy
Haha pomorze ![]() @Stu Wielkie Wielkie brawa ktoś wkoncu to napisał pełen podziw : D Widac sa na forum jeszcze "ci mądrzy"^^ Ostatnio edytowany przez Asieks - 30-12-2004 o 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2004
|
![]() ja dzisiaj miaelm sytuacje z chyba br. dziewczyna
![]() ide sobie za nia bo miala 22 lv a w kazo czesto jest w ciul zlurowanych soldkow wiec dla bezpieczensta... Nagle kiedy wyszedlem na 4 soldki ona wyszla keidy je zabilem powiedziala ze kradne jej loota :| mimo ze to raczej ona wziela moj loot... no to ja profilaktycznie wyszedlem zeby mi deda nie walnela... I nagle dostaje msg... dlalog wygladal tak: - You are Thief -WHAT ?? -Thief. Loot Thief and Monster thief -LOL -U following me -So ? -So U R THIEF -OK I am going yout from this place. I am not a thief -You are -ehh -What is eh ?? -Nothing -U said ehh -yes... so ? -Pol ?? -Yes -What is eh ? I tak z tym eh prez 5 minut mi trula az jej powiedzialem ze nothing po raz setny i sie odczepila... To ze nie jestem zlodziej tez jej wyjasnilem Wydaje mi sie ze to br bo potem szprechala do kogos po br |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Jeśli mam wyraźć swoją opinie o br to narazie nienatrafiłem na żadnego miłego.
Wszyscy których poznałem to wielkie bambusy. Jeden wogóle po angielku nie umieł gadać a udawał że rozumie (poprosiłęm zeby mnie wciagnoł na linie bo swoją straciłem... ale to długa historia; i zamiast mi pomóc... to powiedział ze pomoze i zwiał :/), pare razy chcieli mnie zabić brazylijczycy, a raczej okraść, a gdy chciałem dac im mój ekwipunek to zaczeli mnie bić :/. wiec ich nie lubie... ale moze kiedyś ich polubie (ale wątpie) |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Wszyscy ludzie grający w Tibie należą do poszcególnych narodowości... Są dobrzy BR i nooby BR są Polacy mistrzowie i Polacy nooby (dla mnie najgorsza w świecie Tibii odmiana). Są Szwedzi nooby i cool szwedzi. Ja trafiłem na cool szweda i jestem w gildii Undead slayers. ale w tym wszystkim najbardziej irytuje mnie jedno: "br?" "swe?" "pl?" Ludzie! To jest nie do wytrzymania! A najgorsze jest takie coś że kolo od razu mówi po hiszpańsku, szwedzku itp. Opamiętajmy się! Nie ma znaczenia skąd jesteś... ważne że jesteś!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz RULEZ
|
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=21575
Panowie, moze nie pamietacie tego tematu, ale link podalem, jego trescia było oszukiwanie ludzi na gg, przyznal sie podczas rozmowy, ze jego nick TO KOMAN !!!!. I mam pytanie do ciebie panie koman, czy to ty chciales oszukac kilku ludzi na gg ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
"Sprechala do kogos po br"?? CO to jest to "br"? Może język?? Ciekawe, to powiem ci, że w brazyli mówi się portugalskim narzeczem brazylijskim albo ojczystym portugalskim... Nienawidzę takich zlepków słów jak "sprzchała"... Co to właściwie znaczy?? Ja też rozmawiam z kumplem, który jest polakiem i gadamy ze sobą po protugalsku, żeby ćwiczyć język.
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
|
![]() Niewem dlaczego br uważa się za noby właśne zapoznałem się z kolesiem
z brazyli i się z nim świetnie dogaduje po angielsku. Choć fakt że ma 15 lvl nie musi oznaczac że jest noobem on powiedział mi że to jest hoby i jak ma czas to sobie siądzie na 1h dziennie i mu starcza i ja też jestem przeciw temu żeby patrzeć na lvl i mówić ale nOOb i to jest błędem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2004
Lokacja: Tomaszów Maz.
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() O matko jak wy uważacie że BRY to nie n00by to wasza sprawa. Ale każdego bra którego ja napotkałem to był cholerny n00b
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adamantite
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() hmm nie wiem jak wy ale ja lubię Portugalski, Hiszpański itp. (ale Szwedskiego już nie) Br to nooby w większości ale znam wielu fajnych i miłych brazylijczyków. polacy to w większości też nooby. polaków znam wiele więcej ale czy to miło jak ja sobie stoje przed carlińskim depo na 19 lvlu i sd'eki sobie robie i podchodzi do mnie palek 31 lvl (pozdro) i mówi "daj party i hit me" i tak zawsze jak stoje i runki robie a on jest on-line (czy on nie expi?!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja mam Takiego jdnego kumpla br wporzo ziomka ktorego ucze polskich słowek i musze powiedzieć ze z powodzeniem, nauczyłem go takich słów:
dzieki gdzie kiedy nara cze kocham cie pozniej |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Dobra ja moge powiedzieć:
"Każdego polaka jakiego spotkałem to był cholerny noob" I co? Miło? Wiadomo, u nas są nooby, u nich są nooby. A największy noob to ten, co wszystkich nazywa noobami a nawet nie wie dlaczego. (on jest "mastah") |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Olsztyn/Thais xd
![]() |
![]() Niektorzy br sa spoko.Ja poznalem takiego br 106 lvl i calkiem spoko ziom jest ale niektore br sa (cenzura) trenie sobie na dwarfach przychodzi taki noob pyta br br i zabija mi dwarfa.
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Polacy też najlepsi nie są. Dam loga, zrobiłem go przed chwilą w kopalni dwarfów.
Wosajuw: i train 11:23 Wosajuw: s*******aj 11:23 Miechopietraszek: dobra 11:23 Wosajuw: trenuje 11:23 Miechopietraszek: rozumiem 11:23 Miechopietraszek: chyba 11:23 Wosajuw: grrr 11:23 Miechopietraszek: to s*******aj nie potrzebne 11:23 Miechopietraszek: jest11:23 You see Wosajuw (Level 25). He is a knight. He is Hero of the Absolute Emperors. 11:23 Wosajuw: to idz stad
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Łuków
![]() |
![]() Cytuj:
Iks sie nie uczyl, pyskowal, przeszkadzal na lekcji, pani wziela go do odpowiedzi, a Iks nic nie wie, "Iks, uczyles sie?", "Nie", "Siadaj, jedynka". Wkur^#$@#ny (przecież nie powiemy zdenerwowany albo wkurzony?) Iks wraca do swojej ostatniej ławki i zali sie koledze "Widzisz, jaka to stara pier*** kur***?! Wziela mnie kur*** do odpowiedzi! Ja pier*** kur***! Zapier*** kur*** je***" Iks wrocil do domu, rzucil plecak na podloge, wlaczyl kompa i odpalil Tibie. Wszedl na swoja postac "ZAbujce pier*** brazylianuf" i stwierdzil, ze dalszy exp jest nudny i 12 lvl ubije innym razem, a teraz przejdzie sie po Ab. Akurat szedl 32 knight i rzucal przed soba worek. Iks rzucil sie w tamta strone i szybko schowal sie ze zdobycza w depo. Oczywiscie knight nie byl zachwycony takim obrotem spraw i podszedl do Iksa ukrytego w depo i podnieconego wspaniala zdobycza. -Give back my lootbag, thief. -spier*** -Polak?! Dawaj to! -spier*** ch*** je***! nubie ty pier***! -Tylko wyjdz przed depo to masz deada! -pier*** sie!!!!!111111 ***(tu pada imie kogos z pierwszej 10 lvli na serverze) to moj kolega! zaje*** cie!!!111 -Teraz musze spadac, ale pozalujesz. -idz kur***! Wsciekly Iks wyslal msg do swojego kolegi Igreka -ale nuba spotkalem, chce mnie kur*** zabic -o kur*** ale nub, a za co? -worek mu zabralem -ale nub i za worek chce cie ch*** zabic kur*** -no ale nub, nie? -no kur*** zeby tyle nubow gralo Nie mowie, ze Fusek czy inszy dokladnie tak robi, ale chce wam pokazac jak to dziala, to taka moralnosc Kalego (ide o zaklad, ze nie wiesz, Fusiu, co to jest). Jak on dal sobie cos zrobic i zada naprawienia szkod to jest nóób. Ja do brazyla "fack yo", a on mnie bije to on jest nóób. Poza tym wszelka nienawisc miedzynarodowa niczemu nie sluzy, a i ja z doswiadczenia wiem, ze to Polacy (polacy?) to najgorsza zaraza. Najgorsze jest jednak to, ze Polacy (i znow: polacy?) uwazaja sie za jakichs Aryjczykow. Wydaje sie im, ze sa lepsi niz inne nacje, bo chodza w bialo-czerwonych ubrankach. Klna innych i sie nie boja, bo przeciez sa przed depo w ab i uciekna. Bo oni sa przeciez patriotami. NAwiasem mowiac hymnu to oni znaja 2, no w porywach 4 linijki i czasem refren. PS: Fusek, czuj sie dumny. Jestes pierwszy czy drugi na forum ktorego obrazilem (ja wiem, ze to nie obraza dla ciebie, bo obraza to jak nazwiesz kogos "Ch---m pier------m", albo lepiej - "H---m pier------m". I nie wprowdzilem cenzury dlatego, ze nie chce tu gorszyc forumowiczow, ale dlatego, ze z zasady nie klne i najmocniejsze slowa na jakie moge sie zdobyc to "Cholera" i rozne odmiany "pieprzyc" i dobrze mi z tym, jestem z tego dumny i nie wstydze sie tego. @Nekro: Nie klam ;D Nie wytrzymales dluzej bo ci spalilem dom ;D
![]() |