|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2004
Lokacja: Tomaszów Maz.
![]() |
![]() siedze sobie na darashii lurnalem rotka, mino i skilluje przy wodzie. Idzie jakiś gosciu i sie pyta czy pol, no to ja se z nim gadam i on mówi nara no ja tesz nara, i za***al mi rotka........QR** myslalem ze go zabije(szkoda ze nie pvp)to zaczalem go wyzywac i to wszystko.
![]() Nie wiem czemu polacy mówią że nienawidzą BR. Jeżeli ktoś mówi że ich nie lubia to niech tu napisze . """09:52 You see yourself. You are a sorcerer. You are Great sorcerer of the Brasilian Lords.""no i co ?? zabijecie ?? wg mnie Bry nie sa takie zle
nic sie nie stanie jak tu wejdziesz, ale mi pomoze!! http://s1.*********.pl/c.php?uid=109206 Ostatnio edytowany przez Koman - 30-12-2004 o 09:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Według mnie bry to najgorsze n00by nie dość że mówisz do nich po angielsku to oni źle to odbierja np kiedyś od Br'a kupowałem bp of uh za 2,6k jednak miałem 2k w platynkach i 600 gp i goldzie i mówie do niego i need bag
A on What bag? gdy znalazlem bag i wlozylem tam kase i dalem mu trade on powiedzal bye i tyle ja do niego pisze hunted A on: ?? |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() @up: Hunted za to, ze nie chcial ci sprzedac plecaka Uhów? Ciekawe ciekawe....
@topic: Wg mnie tez. O ile oczywicie umieja chociaz troche angielski. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 30-12-2004 o 10:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() omg w brazyli jest wiecej noobow niz w polsce tylko dla tego, bo polska jest mniejsza, ale procentowo przedstawia sie to podobnie (np. u nas co 2 osoba to noob i w br 2 osoba to noob). Ale w br jest tez owiele wiecej nie noobow niez w polsce, tylko ze problemjest w tym, ze wiekszosc osob na tym forum nie wyszla z 25lvla i br tez znaja do max 25lvla i ci czesto sa noobami, tak samo jak i w polsce. Ale jak byscie poznali kilku br wiekszo lvlowych to zmienilibyscie zdanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Taa naprzyklad gameblear czy jakoś tak ?
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
A huntowanie, że ktoś ci nie chce czegoś sprzedać... LOL może nie chcaiło mu się czekać?? Równie dobrze podejdź do gościa i powiedz, że ma ci dać wszystko co ma, bo jak nie to jest "hunted"... Właśnie dlatego ty jesteś n00bem, bo za często używasz słowa "hunted". Usłyszane z ust polaka, nie ma żadnej wartości. Ile ludzi, którzy są przez ciebie "hunted" zabiłeś??
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() LOL to jak nie rozumie języka to nich sie nauczy albo wcale nie gra! a zresztą znalezienie baga nie trwało wieki tylko 30 sec a koleś poprostu odszedł!
|
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() tu się po części zgodzę: tibia to międzynarodowa gra z językiem obowiązującym- angielskim, moim zdaniem na prawdę bez podstawowej znajomości ang. nie powinno się grać i tyle. To mnie właśnie najbardziej irytuje w BR, bo może i są sympatyczni ale trudno się z nimi dogadać jeżeli nie znają nawet podstawowo angielskiego. Ale za to nieznajomość ang. przez polaków można dobrze wykorzystać, jak podchodzi do Ciebie jakiś noobek, mówi:
polak? / siema / cześć na to: no / are you talking to me? / what does it mean "siema"? on: przecież widzę po nicku żeś polak (oczywiście z błędami ![]() odp: I can't understand you, english plz 90% da sobie spokój |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Ale popatrzcie też... że Polacy noobami też są (nie twierdze, że wszyscy). Mam kilku znajomych brazylijczyków... i uważam że są normalni (np. Bispo).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Wrocław
![]() ![]() |
![]() A ja z językiem się nie zgadzam... Gdyby Tibia byla po Hiszpansku a w szkole sa wykaldanie Angielski, Niemiecki i sporadycznie Francuzki to jakbyś się czuł gdyby ktoś zabroni.ł ci grac ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2004
|
![]() Nie wiem co sie tak uwzieliscie na tych br znam paru wspanialych (nie muwie ze nie sa ***neici niekturzy [sa przypaly,idioci ale i tesh spoko nikturzy ])gram z 1 z nich od roku Sir Baraimas najlepszy z br jakich znam nie znamy sie z rl. A jednak potrafimy sobie zaufac on ma moje passy ja mam jego mamy wspulna chate.. zawsze liczymy na siebie...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: old vij... ;-)
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Power
|
![]() nie można przecież wszystkich BRów uznawać za debili. Faktycznie może większość z nich jest n00bowata a ich angielski to poprostu żałośny (wczoraj kupowałem od br domek, zadaje pytanie np. czemu sprzedaje a on "30k or bye" itd. o co zapytałem to samo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Największa różnica między polakami a br grającymi w Tibię to kultura...Bo znajomość angielskiego mają podobną..tzn. słabą.
zB (zum Beispiel - na przykład): P1: Hi Br: huhu P1: Dont attk my monsters, k ? Br: br? P1: No, im not br. Br: oi P1: dont steal exp! Br: huahauhauahuah --- P1: Hi Polak: yo P1: Dont attk my monsters, k ? Polak: LOL P1: ? Polak: wes s*******aj ***u ***any noobie P1: Wtf? Polak: hahahahah zwalaj NOOBIE
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 03:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() A wiecie co jeszcze powiem?
Nie lubie: Polakow, Brazili, Szwedow, Niemcow, Anglikow, Francuzow, Turkow, Malezyjczykow, Hiszpanow, Grekow, Wlochow, Egipcjan, Amerykanow, Kanadyjczykow, Irakijczykow etc. etc. etc. Bo w kazdym kraju tak jest, ze 50+% ludzi to nooby. Doliczajac jeszcze waste chary, i ludzi, ktorzy maja po 3+ 12-14lvl charow na mainie wychodza przerazajace liczby. Dlatego ufam tylko ludziom sprawdzonym (Hail Erru i Abo Armanio, Raembo i Lord Rivoko) i znajomym z rl (tutaj nie bede wymienial, bo po co?). |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2004
|
![]() Polacy są niestety gorszymi n00bami niż BR.
Polak : Jaką masz zbroję Ja : Noble Polak : Pokaż mi (pokoazałem na trade channel) Polak : Ale pokaż jak wygloąda na ziemii (OMG co za n00b)!!! Popatrzcie , czy to nie jest żałosne? Myśli , że mnie wrobi. Inny przykład na rooku : (walę w niedźwiedzia , a nagle podszedło dwóch polaków i mi go zabili) Ja : Nieladnie Polak 1 : Spier... ch.... Polak 2 : Wypier.... kur.... ***.... [tych wólgaryzmów było wiele] I jak tu żyć? Powiedziałem "nieładnie"... czy to źle? Ani wólgaryzmów nie użyłem , ani nie byłem na nich zły. A oni od razu pokazują swą głupotę.Ktoś kto używa przekleństw co kilka słów jest osobą ograniczoną. Nie mogę sę wyobraźić , że tacy są Polacy. Jedyne co u BR mnie denerwuje to ich często powtażające się pytanie "Br?". Czy muszą się ciągle o to pytać? Przecież to jest żałosne , w ciągu jednej sesjii w ghost landzie spotkam takich z dziesięciu. Spróbujmy poprawić naszą reputację. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Przeworsk
|
![]() Cytuj:
Przejaw debilizmu ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: From Dark Forest
![]() |
![]() Kiedyś siedziałem w ab podchodzi koleś mówi :
-br? -no pl -(coś po brazylyjsku) -? -br? -no -:\ br? -pochwili zabili go ci co stali koło mnie pozdro dla tych co zabili natreta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
A co do brazoli to jestem członkiem rodziny skydiver z hiberny i całkiem dobrze się z nimi dogaduje(po portugalsku)
![]() |