|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Jak się napiję, to mam komplet ruchów disco - w końcu na coś trzeba wyrwać.
Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 03-07-2009 o 13:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Ja tańczę popping, tyle, że nie tak jak na filmach które umieściłem na forum, jestem o nieeeeebo lepszy jak na obecną chwilę
![]() Jak ktoś nie wie jak to wygląda to macie tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=wzpzvw1O_fU. Polska jest zacofana, bo nazywają to tutaj electric boogie i to jedyny kraj w którym tak to zwą (chyba w Rosji tak na to mówią jeszcze). Electric boogie to coś zupełnie innego, coś jakby zmodyfikowany i ograniczony popping. No i tym tańcem można coś osiągnąć, na całym świecie są organizowane zawody, warsztaty i zakładane szkoły (w polsce jest tylko jedna oficjalna, więcej nie znam), wyjątkiem jest Polska, w tym kraju ciężko cokolwiek zarobić na Poppingu przez nasze zacofanie, ale coraz więcej osób się tym jara i to jest dobre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam wszystkiego po trochu, ale tak ogólnie to staram się "ćwiczyć" Melbourne Shuffle. l;
Jednak kręci mnie też popping, bo to imho bardzo fajny taniec..
Ostatnio edytowany przez qq2 - 03-07-2009 o 18:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() W sumie zależy o jakim c-walku mówisz.
Crip-Walk to raczej chód, stworzony przez gang Crips. Crown-Walk to już nie tylko chód. Są tu także wykorzystywane ręce i ogólnie jest większy nacisk na styl.To bardziej przypomina taniec.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Inna sprawa czy ktoś rozróżnia te dwie rzeczy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() A czy crip-walk to nie taniec? W pewien sposob na pewno, "taniec zwyciestwa". Jak mozna to inaczej nazwac?
Zapomniales o clown-walku, choc to juz moze byc odlam tego crowna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Crip walk na pewno nie jest tańcem. To raczej coś jak skakanie Indian wokół ognia.. Czy można to nazwać tańcem..?
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Crip walk nie jest tańcem, sami członkowie gangu to mówią. Oraz Ci, którzy w nim byli i już nie są to powtarzają, że Crip-walk to nie taniec. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
Ja nie tańczę bo nie umiem, nie mam do tego smykałki niestety. I Crip-walk na pewno nie jest tańcem ;p |
|
![]() |
![]() |