|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() LOL
3 strony na wysmiewanie się z gościa. xD LOL |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze i to bylo zabawne, ale napewno nie powinno smieszyc tych ktorzy takze nie potrafia wkleic zdjecia a mimo to sie smieja -.- bo wiem ze przynajmniej 1/3 tych ktorzy sie ryli nie potrafi... A ponadto widze tutaj zwykle zasmiecanie forum tzn. wiekszosc postow ma taka sama tresc "Buhahahahaa spadlem z krzesla"... rzenujące
I teraz pewnie ziomek ucieknie z tego forum bo sie z niego nasmiewaja ludzie. Zdaje mi sie ze ci ktorzy pisali te "bzdurne" posty sie nie zastanowili ani razu zanim napisali posta, dlatego dobrze by bylo gdyby ktorys z modkow pousuwal te posty. Bo to nie zalozyciel tego tematu tylko ci ktorzy sie smiali powinni zniknac z tego forum -.- @edit Jak by ktos watpil w moja umiejetnosc wklejania screenow to radze poszukac tematy zalozone przeze mnie... Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 01-01-2005 o 01:30. |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Ja już kiedyś wklejałem ss'y z mojego druida także ja jestem po umiejącej stronie
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() ja dla ulatwienia dam link 3 strony nikt nie dal linka -.-
oto i on tararara http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=3226 |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ja tez umiem... oto link http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=15064
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
Ostatnio edytowany przez Dwarf - 31-12-2004 o 23:15. |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
![]() Zamiast sie z niego wysmiewac pomoglby mu ktos. Juz ktos dawal rady i respect dla was chlopaki. A dla calej reszty ktorzy sie umieja tylko wysmiewac powiem tyle: Nie wchodzcie na to forum plx.
A co do porady to byly one juz dane ![]()
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Master of Devastation czy jakos tak...Gdzie tacy ludzie jak ty sie chowaja ?? nie wiem czy wiesz ale teraz bardzo modne sa powiedzonka : "miszczu" "najlepsiejszy" itp. -.- :eek:
|
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Zgadzam się z Claymore'm, czy wy wiecie jak ten człowiek teraz musi się czuć. Zapewne opuści to forum bo ludzi się z niego śmieją... A wyśmiewanie się z niewiedzy jest tylko kolejnym błędem uzytkowników forum... Tak samo jak z ortografią - czy wy zawsze musicie zwracać uwagę na ortografię, na przyklad temat jest o zdjęciach a wy naśmiewacie się z ortografii. A tak co do tematu to wejdz do tematu (
![]() Ostatnio edytowany przez Levyn - 01-01-2005 o 13:40. |