|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @Starkey: a co powiesz o 160zł na frajerwerki? Bogu dzienki to nie ja je wydałem
![]() Jak minoł sylvek ?? Wczoraj o 21:00 w planach miałem siedzenie na chacie a tu nagle <stuk><puk> w drzwi i już siedze u qmpla. Poszłem spać o 4:50, wstałem o 13:05 z bulem głowy i wogule ledwie wytrzymuje...
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Jak dobrze, że kac się mnie nie ima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Świat: Berylia
|
![]() zajebiscie....
Ostatnio edytowany przez Tuhamiid - 10-08-2008 o 13:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @Starkey
Dlatego też w tym roku nie kupowałem petard ; ) @Starkey & Tuhamiid Już przy moim cudownym kubku stoi olśniewająca butelka uroczej coli : ) Na szczęście wczoraj wszyscy rzucali się tylko na alkohol, a ja teraz mam w piz.du picia ![]() @Topic Ja tego nie wytrzymam jak mnie głowa nie przestanie boleć! Halp plx@!1111 EDIT: @Ten na dole Chodź na privie podam ci mój adres i ci pokaże jaki potrafie być sympatyczny podczas kaca, nie denerwuj mnie, nie teraz plz. A co tam.. Wieniecka 32/102 Włocławek, 87-800 gwoli ścisłości, a wogóle to ja nie chwalę się tym, że mam kaca. -.- Ostatnio edytowany przez Thero - 01-01-2005 o 14:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Bo uwieze ze 12 latek pil kilka piw, win itp... Ja spedzilem sylwestra u wujka i cioci
![]() ![]() ![]() P.S. Pradu niebylo od 00:07 w Warszawie ![]() Ostatnio edytowany przez Rinseregion - 01-01-2005 o 14:21. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Jak minal sylwester? Zaje.biscie - . -
Przez caly czas siedzialem u babci i zajmowalem sie: siostrzencem, babcia i bratem (mniej wiecej w tej kolejnosci, potem od poczatku). Nie wypilem prawie nic, spalem ( o ile to mozliwe w jednym pokoju z moim bratem, ktory sapie dyszy ichrapie) na zaje.biscie niewygodnym luzku. Dzisiaj wstalem o 7.30. Przez 15 minut bieglem na dworzec PKP, w biegu kupowalem bilet i ledwo zdazylem na pociag do wawy... btw. gratz dla wszystkich, ktorzy mieli bardziej udanego sylwestra niz ja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ja siedziałem w domu i grałem na komipie... abscynent. Nawet jakbym gdziess poszedł też bym nie pił. Szczyce się tym, że jestem abscynentem.
Tak pozatym to strzelałem petardami i fajerwerkami ;] nudno było ogólnie, ale nie najgorzej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Teraz jeszcze gorzej sie czuje!
![]() Głowa i brzuchol boli od rana , chodz brałem prysznic i piłem durzo płynów. Jak już lulałem pobiegłem do kibla bo pawia puscic musialem. Ogólnie bycie pijanym jest fajne , ale to co jest po tym jest gorsze ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Ja tam grałem z kolegami całą noc w karty - Ale polew był
![]()
![]() |
#31 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Ja wziąłem dziewczynę do Krakowa. Mieliśmy w planie iść na imprezę na rynku. Przyjechał też mój współlokator z dziewczyną i 3 facetami jeszcze. Siedzieliśmy w akademiku do około 21.00 pijąc szampana i inne trunki
![]() ![]() ![]() No i takiego miałem sylwestra ![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Greetings!!
@up Przynajmniej jeden się nie chwali i kitu nie wstawia ile to nie wypił ![]() U mnie normalka. Trochę alkoholu dla humoru, później na dwór pooglądać fajerwerki i życzyć sobie najlepszego ze spotkanymi znajomymi. Spać poszedłem około 5 rano. Tylko rano miałem małego kapcia w pysku ![]() @down 14 lat a jaka mądrośc w Twych słowach ![]() ![]() ![]() Powodzenia na polowaniach życzę. ________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" Ostatnio edytowany przez Zindahjira - 01-01-2005 o 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() @up
Widzisz bo młodzi ludzie piją nei z przyjemności, ale by pokazać, że nie są gorsi. Chcą wczuć się w towarzystwo. Chcąbyć "lepsi" i przechwalająsiękto więcej wypił, ten jest lepszy. (przynajmniej większośc piszących w tym temacie) a Raynold jets troche za stary na głupoty. ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja pierwszy raz i ostatni sylwestra spędziłem w domu. Bez alkoholu, bo jak to pić samemu ? Za to dzięki internetowi iągle z kimś gadałem czy to przez skypa czy przez gg ...
Eeee... Radzę wam - nie zostawajcie w domu. W tym roku zostałem bo moja matka z ojcem gdzieś wyjechali -.- A moja matka myśli, że jak ja na jakąś impre ide to, że tam są narkotyki, litry alkoholu i Bóg wie co jeszcze ... Tak więc za rok impra u mnie albo do kogoś innego idę. Zasnąłem około 6 rano, obudziłem się kilka minut po 12.
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() Ile Wy kupiliscie petard/rakiet??
Ja za 103zł kupilem: 35 paczek pocierek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapytacie sie pewnie jak mogle kupic tyle, za 103zl? Otoz wujek prowadzi wlasna firme, pojechalem z nim do hurtowni i kupilem na fakture ![]() Ostatnio edytowany przez Rinseregion - 01-01-2005 o 21:12. |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() O 18 poszedlem do qmpla. NA poczatq ogladnelismy "zabawy z pilka", potem siedlismy na TV. Kolo 21 wbili sie jeszcze 2 qmple z 0,5 na 4 osoby ;/. Potem qmple poszli na balkon zapalic (ja nie palilem bo nie lubie szlugow ;p). O 23:40 wyszlismy na pole postrzelac petardami. Potem wyszlismy na dach bloq, aby poogladac sztuczne ognie. KIedy wrócilismy do domq wypilismy szmpana i zlozylismy sobie noworoczne zyczenia. Kiedy wrocili rodzice qmpla u ktorego spalem poszlismy spac. Rano wstalismy i ogladnelismy jeszcze "bad santa"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Bezprocentowo ... zupełnie, w gronie najlepszych ludzi jakich kiedykolwiek spotkałem. Zabawa od 19:30 do 24tej. Pasterka. I od 1:30 do 6tej. Mam cholerne odciski, stopy mnie bolą ... ale warto było ... nie pamiętam kiedy się tak ostatnio wytańczyłem ... (chyba prawie z każdą dziewczyną/kobietą na sali
![]() |
![]() |
![]() |