![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2009
Lokacja: sprzed komputera
Stan: Na Emeryturze
Imię: bardzo fajne ?
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wolny jezdziec .
Świat: ałrea
Poziom: 069
Skille: 6/6/6
Poziom mag.: 60
|
![]() ja tez chociaz wiekszosc to bezmozgi. a szukanie przyjaciol w grze internetowej traci mi brakiem rl lajf.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Bullshit, możesz sobie znaleźć znajomych z województwa itp... kto wie kogo możesz poznać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
mi wyglada na to ze ci ktorzy szukaja nie maja ich we wlasnym srodowisku wiec chca sobie stworzyc nowe. / glupie wieczorne rozkminy wiem.
![]() nienawidze cipsoftu, updejtow, pseudo inteligentow, szatanistow, lamusow z npvp i wiekszosci tibijczykow. skilsy ; ironia. 9/10 sarkazm. 9.5 metafora. 8 riposta. 8.9 spaming. 6.6 punche. 9.5 foruming 10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@2up jak cie sie nudne robi to nie czytaj.
![]() nienawidze cipsoftu, updejtow, pseudo inteligentow, szatanistow, lamusow z npvp i wiekszosci tibijczykow. skilsy ; ironia. 9/10 sarkazm. 9.5 metafora. 8 riposta. 8.9 spaming. 6.6 punche. 9.5 foruming 10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() czyli spotkac sie paczka z gildi nie mozna?
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2009
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: ;P
Poziom: 57
Skille: 82 ->>
Poziom mag.: ;P
|
![]() Parę dobry lat temu, właśnie w tibii, poznałem trochę ludzi z którymi nie raz byłem na piwie. Choć co prawda straszne debile ale przynajmniej można było się uśmiać. Ogólnie fajna sprawa spotkać kogoś z kim trzymamy kontakt przez internet ale trzeba pamiętać, że w necie czai się pełno popaprańców.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
WoW - wiekszosc ludzi 24+, zonaci, dzieciaci, normalnie pracujacy. Porzadni i fajny ludzie(nie mowie tu o hardcorowych raidowcach/farmerach nolife ale o normalnych ludziach).
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Jeszcze raz powtórzyłbyś wyrażenie 'nieustanna gra' albo samo słowo 'gra' to bym sie chyba powiesil ;[
(nie czepiam sie błedu z punktu widzenia samego języka, ale dlatego, ze to brzmi jak jakas prawie podprogowa propaganda) edit: @down juz posmiac sie nie mozna bo zaraz ci zycza smierci ![]() Ostatnio edytowany przez Sozemego - 24-07-2009 o 03:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() Cytuj:
co jednak nie zmienia bardzo stanu rzeczy, bo i tak większość z nich to kretyni. WoW... No co racja to racja. @... Jak komuś przeszkadza, że inni spotykają się ze znajomymi z gry to niech sami tego nie robią, ale bynajmniej ja nic złego w tym nie widzę. Nieznajomą dziewczynę na imprezie poderwiesz a pół-znajomego z internetu spotkać nie można? Wtf. @autor Z łaski swojej, dopisz jeszcze raz "nieustanna gra" aby pan nade mną skończył swój marny byt. Chociaż powieszenie się to dla niego nie wystarczająca kara. Może byś się tak utopił w kałuży? ~A/. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Naiwność. |
|