Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 29-07-2009, 17:03   #21
Komisarz1
Użytkownik Forum

Komisarz1's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2009
Lokacja: Gdansk

Profesja: Sorcerer
Gildia: Raz Dwa Trzy
Świat: Verylia
Poziom: 22+
Skille: 10/10
Poziom mag.: 18
Domyślny

Ej, sorry, chcecie się kłócić to zróbcie sobie konferencję na gadu-gadu, tutaj jakby nie patrzeć można komentować filmik, a nie wypowiedzi innych. ;]
Komisarz1 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-07-2009, 18:15   #22
szkapamujwruk
Zbanowany

Data dołączenia: 19 10 2008

Domyślny

I po co ta dyskusja o muzyce?
Sam uwielbiam metal i rocka ale ludzie pomyslcie obiektywnie.
Wiadomo ze techno i te jego wszystkie odmiany nadaja sie do jakis klubow i do wiekszosci zabaw poniewaz niestety pare lat temu weszla moda na powtarzajace sie dzwieki z krotkimi (ale jakze tworczymi)kawalkami wokalu typu "cala sala za*******a, aczkolwiek wiadomo ze caly ten gatunek nie jest w stanie stworzyc zadnego madrego przekazu i nie ma zbyt wielu zastosowan.

A co do rocka/metalu...
No coz,po pierwsze zeby efektywnie tworzyc ktorys z tych gatunkow trzeba posiadac spore umiejetnosci.Znaczna wiekszosc utworow posiada jakis przekaz, czy chec artysty aby wyrazic swoje uczucia czy opowiedziec swoje przezycia.
Czesciowo rozumiem ludzi ktorzy np. nie lubia behemotha czy innych zespolow death/black metalowych.Ciezko jest zrozumiec slowa czy jakikolwiek sens niektorych utworow,sam za tym nie przepadam aczkolwiek ta muzyka wywiera swoj efekt i przez wielu ludzi jest uwielbiana.
Co do imprez-technojeby wciskaja kit ze kazdy metal to cpajacy,pijacy nekrofil wielbiacy szatana,porazka.Narkotyki,alkohol itp zdarzaja sie w kazdej subkulturze.Wiara to prywatna kwestia kazdej osoby.Troche obiektywizmu,ludzie.Sam nie mam go zbyt wiele bo nienawidze dennego,powtarzajacego sie jednego dzwieku i ludzi ktorzy twierdza ze jego tworcy to artysci.
szkapamujwruk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-07-2009, 18:35   #23
Beh0lder
Użytkownik Forum

Beh0lder's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze Pokaż post
Wkoncu jakas muza a nie emochy samego rocka daja

@down
Jak mnie tacy ludzie denerwuja to nie mam pytan , jestes takim baranem ze powinines bez bacy do kompa nie podchodzic . Co jest zlego w techno ? Jak ty sluchasz jakiegos Soada czy linkin parku i tak nic nie rozumiesz . A z ta emochowata muzyka co najwyzej mozesz zostac wysmiewanym w autobusie idiota albo w jakiejs sekcie przybijac piateczke z dlugowlosym czarkiem .
Jezeli linkin park jest rockiem/metalem to muzyka Piotra Rubika to hip-hop

Techno - rzal i bul jak dla mnie

Filmik calkiem niezly tylko trapy staja sie powoli robic nudne :/
stary 29-07-2009, 18:41   #24
Macko121
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Eternia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beh0lder Pokaż post
Jezeli linkin park jest rockiem/metalem to muzyka Piotra Rubika to hip-hop

Techno - rzal i bul jak dla mnie

Filmik calkiem niezly tylko trapy staja sie powoli robic nudne :/
Jeżeli to było Techno to Rubik to hip-hop.
Nie przepadam za Hardstylem, wole Trance, House, Dance albo Electro, ale na pewno lepsze to niż słuchać 100x piosenki z Toxic Fire.
Posłuchajcie sobie Armina van Buurena albo Ferry Corstena to zrozumiecie co to jest Trance. Nie mówię to o głupkach w białych rękawiczkach i z gwizdkami w ustach. Takie piosenki, jak In & Out Of Love słyszał każdy z was, chociażby w radiu, ale we nie wiecie, że to jest właśnie Trance, a właściwie Vocal Trance.

Ostatnio edytowany przez Macko121 - 29-07-2009 o 18:48.
Macko121 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-07-2009, 18:51   #25
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bemo Pokaż post
to tak samo mozna powiedziec ze rock metal itd te inne odmiany caly czas w kolko aaaaaaa dydydydyd tytyytytyty GRR GRR brzdek brzdek krew krew
subtelna roznica jest taka, ze do grania w zespole rockowym/ metalowym (przynajmniej w tych normalnych) potrzeba miec umiejetnosci wokalne/ instrumentalne, a do produkowania techno potrzeba 1 sampla, kompa i loop=infinite.
stary 29-07-2009, 19:00   #26
ZapodajMuze
Użytkownik Forum

ZapodajMuze's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2008

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkapamujwruk Pokaż post
I po co ta dyskusja o muzyce?
Sam uwielbiam metal i rocka ale ludzie pomyslcie obiektywnie.
Wiadomo ze techno i te jego wszystkie odmiany nadaja sie do jakis klubow i do wiekszosci zabaw poniewaz niestety pare lat temu weszla moda na powtarzajace sie dzwieki z krotkimi (ale jakze tworczymi)kawalkami wokalu typu "cala sala za*******a, aczkolwiek wiadomo ze caly ten gatunek nie jest w stanie stworzyc zadnego madrego przekazu i nie ma zbyt wielu zastosowan.
Profesjonalne podsumowanie jak dla mnie . Nie ktorzy wola w domu siedziec w brylach i w dlugich wlosach na sluchawkach sluchajac brudu a niektorzy bawic sie i wyrywac 100 ledwo stojacych dup jak to ktos powiedzial .Boze jak ja to kocham podjudzac baranow
ZapodajMuze jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-07-2009, 03:11   #27
bojowsyminc
Użytkownik Forum

bojowsyminc's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2009
Lokacja: Bham

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Gildia: :o
Świat: 4sciany
Poziom: 999
Skille: 199,199
Poziom mag.: 99
Domyślny :o

cos o muzyce ;] nie przepadam za Techno i Rock'iem/Metalem wiec widze ze tu sie zebralo samych technobojów i rockmenow xD chcecie wiedziec co to muzyka to wpiszcie w youtube Tupac - Hit Em Up

przy tych rytmach mozna robic wszystko ;] btw znam wasze odpowiedzi ;] to brudasy czarne jeb ac ich w du pe bo to brudasy itp ;] spojrzcie wokolo siebie i posprzatajcie pokoj zanim o kims powiecie ze jest brodny ;]

@topic filim the best xd
bojowsyminc jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania