|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
mohaha 12 lat sie odezwał mohaha ale oki to jeszcze nic nie oznacza mohaha nie moge ale ok dobra takiś mądry to zrub filmik z dt tylko żeby był śmieszny to wtedy pogadamy ale to ci pewnie zajmie całe wieki bo przeciez 12 lev jest dla ciebie nieosiągalny !!!! a to że gadałeś z Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
a czy ma sens to już sie zastanowiłem ![]() |
||||||
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Midarth - 03-01-2005 o 21:16. |
|
![]() |
![]() |
#23 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
eee? jakich wypocin? stary skąd ty ten cytat wziełeś paliłeś coś ? aaaa zapomniałem masz 13 lat no ale kto wieeee.... Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() No więc..
Cytuj:
======= * - zresztą myślisz, że nie mam nic innego do roboty jak wq****nie innych graczy? Może ty nie, ale ja wolę trenować swój "12 lvl" żeby cię potem sprawnie przesłać do rooka... |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No to może mi w końcu powiesz co tam było śmiesznego, bo czekam i czekam... |
|
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2004
|
![]() Ja tez troche grałem na Galanie, ale wróciłem spowrotem na Hiberne... między innymi dlatego że miałem hunta od Xerizezo
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Skierniewice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Masz of bhaal
Profesja: Knight
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Skille: 78/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Żenada... Koleś nadużywasz słowa mohaha (czy jakoś tam) i popieram zioma z góry nie powiesz co w tym śmiesznego bo nie ma nic...
|
![]() |
![]() |
#30 |
Master Alucard
|
![]() Z Corentiros będzie taka sytuacja, że po wojnie wy***ią wszystkich na zbity pysk(tych, których zrekrutowali na czas wojny) i jak będziecie się im naprzykrzać to jeszcze będziecie hunted..... Taka jest prawda, bo oni tam nieprzyjmują byle gościa w tibii na 30 czy 40 levelu, tam ida tylko znajomi, rodzina coś jak ojciec chrzestny
![]()
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Aliens Czytać nie umiesz? Pisałem żebyć ty podał nick to ty mi piszesz żebym ja ci podał ![]() @Topic Wiece co w tym jest "śmiesznego" dla autora tematu? Aliens wszystkie filmy, które nakręci uważa za śmieszne etc... EDIT: @Down No właśnie, "lol" . Wiesz ja uznaję takaą zasadę, że każdy wykrzyknik i pytajnik(powyżej 3) to -7IQ, odejmujemy od 100, sam sobie policz.. Ostatnio edytowany przez Thero - 08-01-2005 o 13:02. |
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() @Aliens000
Po tym filmiku mam tylko polewke z twojej glupoty |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() -.- ludzie gosciu chcial miec pompa z core a ze przy tym byl na***** w trzy d*** to mu takie cos wyszlo
@offtopic: ja gram na galanie, gadalem z xerizezo i atnazem i jestem Protected by Atnaz (NIE SPRZEDAWALEM RUN) a xerizezo spoko ziom wiec co do nich macie?
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Ech... Corentiros w zasadzie nie jest takie zle raz przyszli do Carlin i sie bawili w PKowanie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw. Ja zaczynam grać na Galanie bo dość mam "kumpla" Jejiheva, który ma fajny sposób na wykorzystywanie wolnego czasu, ale cii... |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() @Thero: no dobra xeri~ jest PA ale tylko on z core a reszta go slucha bo ma duzy lvl (idioci?
![]() @patrikoz: kto ci powiedzial ze core nie ma w carlin? ja mieszkam w carlin i czesto spotykam jakiegos core (pozdro dla Mastera ktory jest na tym filmie ![]() @Xulorin: popieram
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() Xeri tez nie jest zly mam u niego protekcje ze wzgledu na runy ale zalatwilem se ja tylko dlatego zeby nie miec problemow w huntach z osobami z core
![]() ![]() ![]() ![]() Btw te triki z bs'em duzo innych osob robi |
![]() |