Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 03-01-2005, 18:00   #21
aliens000
Użytkownik Forum

aliens000's Avatar

Data dołączenia: 26 08 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leweracja
jednym slowem : IDIOTYZM
poco cos takiego nagrywac ?
no jak w tym wieku jeszcze nie wiesz to ja już nie wiem hmm... może spytaj sie mamy może ci na to udzieli odpowiedzi

Cytuj:
Po wieku to ty możesz za przeproszeniem c***a osądzać, nic więcej. Moim zdaniem film do kitu, równie dobrze ja mogę zrobić 11 lvl i zacząć wyzywać DT na Isarze, a potem zostać kilka razy zabitym, ale mi beka, ha.. ha ha.. Chyba nawet złe intencje bo kiedyś gadałem porywczo z
Cytuj:
Jejiv
i jest całkiem spoko, nie myslę, żeby chciweli więcej niż chcą patrioci czy inne Messiashe... Jakby co to ja gram na stałe na Galanie więc nie mówi mi, że się nie orientuje...

mohaha 12 lat sie odezwał mohaha ale oki to jeszcze nic nie oznacza mohaha nie moge ale ok dobra takiś mądry to zrub filmik z dt tylko żeby był śmieszny to wtedy pogadamy ale to ci pewnie zajmie całe wieki bo przeciez 12 lev jest dla ciebie nieosiągalny !!!! a to że gadałeś z
Cytuj:
Jejiv
nie mój drogi pisze sie jejihev i że był dla ciebie miły to pewnie sprzedawałeś my jakieś runy i zaufaj mi ty TYLKO dlatego był miły dla Ciebie.

Cytuj:
Ale się uśmiałem... no boki zrywać...
hahah no ja też

Cytuj:
Nim zaczniesz nagrywać filmik zastanów się czy to wogole ma sens... I w tym filmiku nie bylo nic śmiesznego...
na ale już mówiłem nie wiesz o co biega to bądź cicho i idź oglądać filmy pt.''jak znaleźć ukryty tunel z rooka na maina''
a czy ma sens to już sie zastanowiłem
aliens000 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-01-2005, 21:14   #22
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez aliens000
Troche jego wypocin...
Sorry mistrzu, ale wytłumacz mi co było w tym filmie śmiesznego, bo ja nędzny pachołek nie rozumiem... Sorry Boss

Ostatnio edytowany przez Midarth - 03-01-2005 o 21:16.
Midarth jest offline  
stary 03-01-2005, 21:35   #23
aliens000
Użytkownik Forum

aliens000's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez aliens000
Troche jego wypocin...

eee? jakich wypocin? stary skąd ty ten cytat wziełeś paliłeś coś ? aaaa zapomniałem masz 13 lat no ale kto wieeee....

Cytuj:
bo ja nędzny pachołek nie rozumiem...
wiemy wiemy....
aliens000 jest offline  
stary 04-01-2005, 08:19   #24
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny korekta

No więc..

Cytuj:
mohaha[śmiech n00ba] 12 lat sie odezwał mohaha[czytaj może co wcześniej napisałem, ok?] ale oki to jeszcze nic nie oznacza mohaha[aah te n00by] nie moge ale ok dobra takiś mądry to zrub[zrób już jakby co] filmik z dt tylko żeby był śmieszny*[a twój był baardzo śmieszny] to wtedy pogadamy ale to ci pewnie zajmie całe wieki bo przeciez 12 lev jest dla ciebie nieosiągalny[napisz proszę swój nick, może grasz na Galanie to cię zrookuje za te słowa] !!!! a to że gadałeś z Jejiv nie mój drogi pisze sie jejihev[o mój Boże, to chyba nie wymaga komentarza?] i że był dla ciebie miły to pewnie sprzedawałeś my jakieś runy i zaufaj mi ty TYLKO dlatego był miły dla Ciebie.[gó.wno wiesz o tym jaki jest Jejiv i nie musisz mnie tutaj pouczać]
PS. skoro już mamy być tacy chamscy to ciekawe ile ty masz lat...

=======
* - zresztą myślisz, że nie mam nic innego do roboty jak wq****nie innych graczy? Może ty nie, ale ja wolę trenować swój "12 lvl" żeby cię potem sprawnie przesłać do rooka...
Thero jest offline  
stary 04-01-2005, 09:08   #25
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Domyślny

Cytuj:
eee? jakich wypocin? stary skąd ty ten cytat wziełeś paliłeś coś ? aaaa zapomniałem masz 13 lat no ale kto wieeee....

wiemy wiemy....

No to może mi w końcu powiesz co tam było śmiesznego, bo czekam i czekam...
Midarth jest offline  
stary 04-01-2005, 14:45   #26
aliens000
Użytkownik Forum

aliens000's Avatar

Domyślny

Cytuj:
ale ja wolę trenować swój "12 lvl" żeby cię potem sprawnie przesłać do rooka...
k podaj nick

Cytuj:
No to może mi w końcu powiesz co tam było śmiesznego, bo czekam i czekam...
czekaj dalej...
aliens000 jest offline  
stary 04-01-2005, 17:14   #27
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Domyślny

Cytuj:
czekaj dalej...
Typowy noob... Nikt nie widzi w filmiku nic śmiesznego, ale on nie powie co tam jest śmiesznego, bo nie ma nic śmiesznego... A tak btw. ile ty masz lat? Bo do wszystkich "szczyle co ledwo przedszkole skończyli, gnojki takie, a ja Mastah więc mogę powyzywać"...
Midarth jest offline  
stary 05-01-2005, 21:46   #28
brat_podpalacza
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 07 2004

Domyślny

Ja tez troche grałem na Galanie, ale wróciłem spowrotem na Hiberne... między innymi dlatego że miałem hunta od Xerizezo , ale na Test Servie całkiem miło się biegało w party z Sugusitem etc. ;]
brat_podpalacza jest offline  
stary 05-01-2005, 22:20   #29
Black Rider
Użytkownik Forum

Black Rider's Avatar

Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Skierniewice

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Skille: 78/74
Poziom mag.: 6
Wyślij wiadomość przez ICQ do Black Rider Black Rider ma numer GG 4663102
Domyślny

Żenada... Koleś nadużywasz słowa mohaha (czy jakoś tam) i popieram zioma z góry nie powiesz co w tym śmiesznego bo nie ma nic...
Black Rider jest offline  
stary 05-01-2005, 23:14   #30
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Z Corentiros będzie taka sytuacja, że po wojnie wy***ią wszystkich na zbity pysk(tych, których zrekrutowali na czas wojny) i jak będziecie się im naprzykrzać to jeszcze będziecie hunted..... Taka jest prawda, bo oni tam nieprzyjmują byle gościa w tibii na 30 czy 40 levelu, tam ida tylko znajomi, rodzina coś jak ojciec chrzestny wiem, bo grałem i gram na isarze i wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębów ("ale ja byłem głupi, że wstąpiłem") Jeszcze się przekonacie......
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One
Shinjix jest offline  
stary 08-01-2005, 10:14   #31
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shinjix
Z Corentiros będzie taka sytuacja, że po wojnie wy***ią wszystkich na zbity pysk(tych, których zrekrutowali na czas wojny) i jak będziecie się im naprzykrzać to jeszcze będziecie hunted..... Taka jest prawda, bo oni tam nieprzyjmują byle gościa w tibii na 30 czy 40 levelu, tam ida tylko znajomi, rodzina coś jak ojciec chrzestny wiem, bo grałem i gram na isarze i wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębów ("ale ja byłem głupi, że wstąpiłem") Jeszcze się przekonacie......
Cała smutna prawda...

@Aliens
Czytać nie umiesz? Pisałem żebyć ty podał nick to ty mi piszesz żebym ja ci podał Gratuluje, chłopie...

@Topic
Wiece co w tym jest "śmiesznego" dla autora tematu? Aliens wszystkie filmy, które nakręci uważa za śmieszne etc...

EDIT:
@Down
No właśnie, "lol" . Wiesz ja uznaję takaą zasadę, że każdy wykrzyknik i pytajnik(powyżej 3) to -7IQ, odejmujemy od 100, sam sobie policz..

Ostatnio edytowany przez Thero - 08-01-2005 o 13:02.
Thero jest offline  
stary 08-01-2005, 12:21   #32
aliens000
Użytkownik Forum

aliens000's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Wiece co w tym jest "śmiesznego" dla autora tematu? Aliens wszystkie filmy, które nakręci uważa za śmieszne etc...
?????????? lol?
aliens000 jest offline  
stary 08-01-2005, 20:26   #33
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań

Świat: Galana
Domyślny

@Aliens000
Po tym filmiku mam tylko polewke z twojej glupoty
Xulorin jest offline  
stary 08-01-2005, 22:30   #34
Barerujo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 09 2004

Domyślny

-.- ludzie gosciu chcial miec pompa z core a ze przy tym byl na***** w trzy d*** to mu takie cos wyszlo
@offtopic: ja gram na galanie, gadalem z xerizezo i atnazem i jestem Protected by Atnaz (NIE SPRZEDAWALEM RUN) a xerizezo spoko ziom wiec co do nich macie?
stary 09-01-2005, 02:18   #35
patrikoz
Zbanowany

Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych

Cool

Ech... Corentiros w zasadzie nie jest takie zle raz przyszli do Carlin i sie bawili w PKowanie Zajeli jakis sklep i kazdy kto wchodzil mial dead, ale dawali szanse jeszcze wyjsc wiec no deady tylko na wlasne zyczenie... Ogolnie ich nie znam bo mam dopiero 14 lvl i jeszcze jestem w Carlin, gdzie ich w ogole nie ma Ciekawi mnie tylko czy wywala tzw. Soldiers?
patrikoz jest offline  
stary 09-01-2005, 02:54   #36
shae
Użytkownik Forum

shae's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Babylon 5, green sector

Gildia: Ψ Corps
Poziom: P12
Domyślny

Cytuj:
tak jak w tytule
film
Film jest żałosny. Dorośnij.

Ostatnio edytowany przez shae - 10-01-2005 o 09:54.
shae jest offline  
stary 09-01-2005, 21:26   #37
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Barerujo
-.- ludzie gosciu chcial miec pompa z core a ze przy tym byl na***** w trzy d*** to mu takie cos wyszlo
@offtopic: ja gram na galanie, gadalem z xerizezo i atnazem i jestem Protected by Atnaz (NIE SPRZEDAWALEM RUN) a xerizezo spoko ziom wiec co do nich macie?
Powiedzieć ci co do nich mam? OK, to, że dla ciebie byli spoko i jesteś protected to nic nie znaczy, nie znaczy to choćby tego, że dla wszystkich są tacy mili bo nie są, może dobry dzień? Może nie? Nie wiem, do Atnaza osobiście nic nie mam i myślę, że jest spoko, inaczej jest z xeri~, jest to Pawer Abuser, który doszedł kiedyś do władzy w Core~, chciał być NAJLEPSZY i praktycznie RZĄDZIĆ serwerem... Nie spodobało mu się to, że Kestro bardzo szybko expi, wywalił na zbity pysk tak samo jak kilka innych, to, że ciebie "protektuje" Atnaz to nic nie znaczy, mnie protektował po jednej rozmowie Hawek z Azury. Takie "protektowanie", zobaczysz zresztą, a jak nie to masz fuksa...

Btw. Ja zaczynam grać na Galanie bo dość mam "kumpla" Jejiheva, który ma fajny sposób na wykorzystywanie wolnego czasu, ale cii...
Thero jest offline  
stary 09-01-2005, 22:02   #38
Barerujo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 09 2004

Domyślny

@Thero: no dobra xeri~ jest PA ale tylko on z core a reszta go slucha bo ma duzy lvl (idioci? )
@patrikoz: kto ci powiedzial ze core nie ma w carlin? ja mieszkam w carlin i czesto spotykam jakiegos core (pozdro dla Mastera ktory jest na tym filmie )
@Xulorin: popieram
stary 10-01-2005, 08:21   #39
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Barerujo
@Thero: no dobra xeri~ jest PA ale tylko on z core a reszta go slucha bo ma duzy lvl (idioci? )
Nie powiedziałbym. Jejihev jest równe wielkim Power Abuserem. Zabija niewinnych ludzi, ma te swoje sposoby, ale ci... A tak serio to jego kumpel(15 sorc) lata i zabija trenującym roty, jak już trenujący się wq**i i będzie go chciał posłać daleko to oszywiście dostaje skulla noi tu wpada Jejin00b i cię zabija, łatwy sposób na zarabianie. Ludzie z core mają jeszcze inne sposoby... Choćby new char i sprzedają "bs" za 15k, ale potem dają carlin sworda, a to nie wszytko..
Thero jest offline  
stary 10-01-2005, 19:38   #40
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań

Świat: Galana
Domyślny

Xeri tez nie jest zly mam u niego protekcje ze wzgledu na runy ale zalatwilem se ja tylko dlatego zeby nie miec problemow w huntach z osobami z core np. Sugusit (ale on juz nie gra ) Nie powiem ze xeri mi nie pomogl ale jego pomoc jest troche opozniona bo on odpowiada czesto po 15 minutach Wprawdzie gram na Galanie i mam zamiar dojsc do Core z powodu dobrej zabawy

Btw te triki z bs'em duzo innych osob robi
Xulorin jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania