|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() rozje-bales mnie ;o jak mozna byc tak pustym -.-' slyszales kiedys ze ktos ma starego z innego kraju niz stara ? brawo ! nom to jak juz mamy ustalone, to wiedz, ze zaleznie od pory roku mieszkam albo w halmstadzie albo we wroclawiu. proste ? jak Cie interesuje bardziej moja sytuacja rodzina to napisz pw.
@up to zdjecie z mpa etc robil Dragon Kurtty, chodzi na nim o to ze widac mnie podwojnie ;P Ostatnio edytowany przez esp3ranza - 02-01-2005 o 18:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() @up
w halmstadzie mieszkasz a torosów znasz? ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
|
![]() w halmsatdzie jest 1 cafe dosc znana, mozesz tam spotkac dt, a take troche innych h leveli ze wszystkich swiatow ; p ale nie wiem ktory to ktory ; p mala ciekawostka dla was, lucas (tego akurat znam bo mieszka w bloku obok gdzie moj stary) jak gra ma zasze 2 elderow na mc ; p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() omg wypaśne ss widze że na Valrori grasz tak mi się wydaje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2004
|
![]() omg nie moge koles mówi raz co innego i za razem co innego :/ buahahahah
Ściemniasz i tyle [moje zdanie] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Imię: Ethnes
Profesja: Elite Knight
Świat: Solera
Poziom: 122
Skille: 93/90
Poziom mag.: 7
|
![]() Wezcie sie od niego odczepcie!!
Screeny spox wychodzi z nich ze 6 mlev zrobiles na 51lvl dosyc pozno ja mialem na 44 Btw:Znasz moze Serghio Demonslayer'a?? jego matka jest polka al;e mieszka w szwecji i uznaje sie za szweda. A co do tego ze miszka w innym kraju jestem pewien ze wielu forumowiczow ma taka sytuacje.(andrew from Rohan)
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
musiales duzo trejnic; jeden z ownerow sergia jest polakiem ; p |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Nice ss
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Dzierżoniów DDZ :P
![]() |
![]() Cytuj:
Ale tak na powaznie to nie latwiej bylo dac linka do Twojego photobucket chyba ze to tak znacząco podbudowo Twoje "męskie ego" Wielki ResPect dla niego chlopak w 3 miechy zrobil 50 lvl skile 70+ wiec powinniscie mu gratulowac a nie o*******ac o to ze zrobil kilka postow wiecej xD. przeciez i tak nie ma licznkika postow wiec co to komu przeszkadza xD Dobra tyle xD
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2004
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
|
![]() norwegia i szwecja to prawie po sasiedzku xD zaraz double hero to moze beda ss z "akcji" o ile tak mozna nazwa bieganie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Świat: Selena
Poziom: 18
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ech zrobić fajne ss'y i jeszcze źle najlepiej to po prostu nic nie robić żeby inny nie miał nic do krytykowania a tak wogóle to zqaczepiście to zrobiłeś GRATZ xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Dzierżoniów DDZ :P
![]() |
![]() Cytuj:
![]() No to zaczynamy... jeden z pierwszych necromantow ![]() Spawn obok ![]() Advance Raya ![]() ![]() Podział expa ![]() Najwyższy lvl na Valorii -->> Huch'net ![]() ![]() mój najlepszy strzał z hmm ![]() ![]() przerzucił sie ![]() ![]() double necro ![]() ![]() we 2 też spokojnie dawaliśmy rade ![]() ![]() nice gfb ![]() ![]() Behowi sie nudziło to lurnął prae dsow ![]() ![]() i... kiepski loot, bohy plz ![]() ![]() Nie udało sie zrobić ssow jak było 3 necro,albo jak wchodziły jakies fajne hity z sd i nie było bohow :/ No to tak na pewno wiele osób interesuje ile poszło run i jaki exp, więc tak Ja zrobilem okolo 40k expa, poszło 8 bps hmm, 2 bps gfb i kilka sd Rayo zrobił również okolo 40k expa, niestety nie wiem ile stracił boltów i run. Behe sam sie wypowie potem ![]() Prosze o komentarze Edit: Wczesniej lekko z***alem i były niewidoczne ale powinnobyc juz ok
"Dla ziomów szacunek, dla frajerów pogardę" O.S.T.R. ....... Ostatnio edytowany przez Krzywy - 10-01-2005 o 21:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
ja zrobilem 2k expa xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Valoria forever!
![]() Ssy są spoko... szkoda że mnie hackneli, bo na valorii kupe fajnych ludzi bylo ![]() offtopic: godziny nie pamietam ~~:~~ Xehehuh: me is dresiarz to mnie rozwalilo ![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
moja szkola ![]() |
![]() |
![]() |