|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Znowuz jakies pier....ie o dupie Maryny! Jeju tyle lat jest gg i nagle cos kogoś olśniło zeby z tego kase ciągnąc!Po drugie jak za jeden znak 1 grosz to zapiszesz 3 zdania i za to placisz zeta !!!! To bez sensu nawet nie ma o czym gadac znowuz plotka
![]()
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#23 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
http://www.gadu-gadu.pl/producent.htm "Producent: * sms-express.com Sp. z o.o. ul. Biała 4 00-895 Warszawa" Ilu ludzi zaklada spolke z ograniczona odpowiedzialnoscia dla przyjemnosci, nie dla zyskow? Nastepnie klikamy w linka 'Reklama' i co widzimy? "Komunikat reklamowy Okienko (o wymiarach 400x265 pikseli) z komunikatem w HTML otwierające się po uruchomieniu programu. Ciężar max. 20 kB (rekomendowane 15 k ![]() oraz "Baner w komunikatorze A1 400x50 max. 15 kB 18 000 PLN/dzień (od poniedziałku do piątku) 15 000 PLN/dzień (w sobotę i niedzielę)". Wiec jak widac, tworcy gg nie robia tego dla przyjemnosci, jest to taka sama spolka jak wszystkie inne na rynku - nastawiona na zysk. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() @Polin: masz całkowitą racje, a ty sie Urlek w głowe puknij to będzie wieksze echo!
@Topic: to jest totalna sciema i ktoś czerpie kase z tych smsow co jacys ludzie wyślą. A ja tam kożystam z WP Kontakta i mam GG gdzieś tyle że mi je WP emuluje. A Yahoo tez jest gites, sam kiedyś używałem ale mało ludzi to ma(w porównaniu z GG) więc zostałem tylko na WP(on ma też ICQ wbudowane). |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
I zrobione przezemnie ![]() A GG jakoś działa, chociaż poniedziałek 0_O
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uffff
Podsumowując: GG nie było płatne i nie będzie (przynajmniej przez najbliszy czas). Chyba kazdy człowiek który mysli powinien się kapnąć że to jakiś "żarcik" A sprawa ma sie tak że jakiś "koleś " ulozył taka wiadomośc i puścił w świat... i tacy naiwniacy rozsyłali to co poczęśći powodowało awarie (ostatnie). No bo pomyślcie do 10 osób wyśle w ciagu minuty i tak 3/4 uzytkowników gg ![]() A tak wogóle czy nie warto luknąć na www.gadugadu.pl i sprawdzić ? Można także luknąc w regulamin jak ktoś już wspomniał (również na stronie ) I jak na końcu pisze , że wyślij , roześlil to to juz wiem że to jest jakiś **** łancuszek , spam etc.. Admini gg nie będą was informowac o zmianach napewno przez gg (przynajmniej przez wiadomośc). Są jednak wyjątki jak np komunikat na poczatku że jest nowa wersja (ale to nie jest w formie wiadmości gg) To chyba tyle pozdrowienia to @ll 8) |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Imię: Ulfgar Lionseul
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 112
![]() |
![]() Ehhhh nie możliwe żeby GG poszło za przykładem gery.... 8)
|
![]() |
![]() |
#28 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Ok, sprawa rozwiązana. Dziś dostałem to od zespołu GG (i pewnie nie tylko ja).
Cytuj:
Widzicie, wszystko wyjaśnione. Do zobaczenia przy następnych usterkach =P