|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Up
zapraszamy na nk, tam wykupisz parę eurogąbek i każda Twoja, bez instalacji office'a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
No i tu jestes w błedzie cwaniaczku //ankieta wysłana |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 12 2009
|
![]() Czemu tak dużo osób chce być fajnym na siłę? :F
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
O ile przezywanie od nobów, lolów, loserów, runerów, stunerów, bomberów, teamerów, healerów, lagerów, cheaterów (często z fuck), jumperów, poisonerów, assistationerów, combonerów, spamerów, bugerów i innych takich można nazwać kulturą i do tego używanie niezrozumiałych skrótów typu : wtfg, lmaotn, owndgt i omgtp (sam nie wiem co oznaczają ale często używają ich brazole ),wiązanie znaczków różnej maści przypominające minki i nadużywanie wulagryzmów, to jestem jak najbardziej za. ![]() Fakt kultura to jest spadek, ale to co się dzieje w grach sieciowych nie można zaliczać nawet do kultury masowej. ![]() Szczególnie w grach takich jak WindSlayer, metin2, tibia i innych popularnych to istne eldorado! Chętnie bym wypenił jednak ankiete, ale nowy komp w naprawie a ten starszy nawet nie ma movie makera, co dopiero o oficcu mówić. xD Proponuję pierwszą lepszą strone do robienia ankiet : http://www.moje-ankiety.pl/ P.S. Gram w windslayer z tąd te odzywki. Ci którzy lubią pvp oparte na umiejętnościach gracza - polecam. @up Bo to forum, a forum jest albo od gnojenia krytyką albo od bycia pro. xp Ostatnio edytowany przez janek@ - 15-12-2009 o 08:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() |
![]() |
![]() |