|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() GRATZ:
![]() -Gratz skili bo w top 5 serva[kiedyś...dawno temu...na 1 dzień byłem na Galanie [81\81]1szy ![]() -Gratz lvla -Gratz eq bo na prawdę dobre [choć myślałem że masz deczko lepsze ![]() -Gratz spoX SSków PLX: -DL hunt -Hero hunt -screeny z OF ![]() -MORE! MORE! I obyś kosił w PG jak do pamiętnego czasu przed banem! [Edit] ![]() Ostatnio edytowany przez Nerevareen - 10-01-2005 o 20:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I przedewszystki to fakt, że przed banikiem ostro PGowałem =P Potem mi się troche odechciało, ale znowu powracam, nabiłem 80/80 i teraz jade z lvl =) W niedziele zaczołem i już z lvl 51 na 53 wskoczyłem.
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Imię: Cyr Szeryf
Profesja: Elite Knight
Świat: Rubera
Poziom: 100
Skille: 90/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ale ja bym chcial miec takie skilleeee.jakos nie umie se tego wyobrazic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2004
![]() |
![]() o knighcie wiem jak wpadajom czensto skille ponieważ miałem knighta na 38 lvl i skillach 78.77 ale sprzedalem bo ja nie gram na stałe tylko zarabiam na tym i wiem jak sie robi skille knightem a tak wlasciwie co ma tabela do twoich skilli ?? jak by najlepszy koles na galanie mial skille 60 to ty tesh musial bys miec skille podobne czy lepsze ??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() umiem też powiedziec komus cos prosto w oczy a nie jak niekturzy jak jest cos h***** to muwie fajne rub dalej tylko to sie nazywa ocena obiektywna
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Skierniewice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Masz of bhaal
Profesja: Knight
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Skille: 78/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Ale wypas
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() @Dark Iceman
Stary z której choinki ty się urwałeś?? Cat miała 79\79 jeszcze przed początkiem grudnia czyli po 2 miechach Galany, fakt loodzie zwolnili z treningiem i przez miesiąc best skile wskoczyły o 2 punkty ale i tak ludzie chodzą na demony spokojnie i masowo na DLe, bez zbędnych wykładów MA ZAJEFAJNE skile w które włożył sporo pracy [coś o ty TEŻ wiem] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() @topic
veri najs, gz wszystkiego ;] i ****a poczytaliscie jakis poradniak dla knighta z tabelka na ktorym lvl jakie skile i myslicie ze jak na 20 skil 50 to na 40 100+? -.- graliscie kiedys jakims wyzszym lvl knightem bo watpie poza tym mi np. szkoda czasu na trening wole expic bo skille i tak mi leca... mam 87lvl 84/81 i dobrze mi z tym, wyrabuje z lancy 230+ wiec... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() nie no ludzie wy jestescie za***isci czego sie czepiacie skili 80/80? wedlug mnie sa dobre jak na lvl i jezeli kiedykolwiek nabijesz 100lvl (a mysle ze nabijesz ;d) to bez trejna podskoczy ci do co najmniej 88/84-85 wiec dajcie se na luz bo czytajac wasze podpisy macie 20lvle i nie wiece wiecej niz ulzyszycie pod depo -.- stfu all
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
|
![]() @Dark Iceman
Dziecko drogie ![]() ![]() ![]() @Cat~ Ty sie nie przejmuj nimi jestes w czolowce ze skillami, do tego 14latek chce cie podliczac -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2004
|
![]() Spox.. ssy fajne, eq szpox, niezla kasa w dp, skille " dobre ", 194 z Wh to troche malo jak na 50 lvl ( i to best hit -.- ) ja na 26 lvlu mam z Gsa najlepszy 154 no i ten ss niby po wojnie... z 250k, g-legsy itp... to jesli to jest twoje, to czemu nie byles w srodku domku?? Cos krecisz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() omg ... iceman ! czy ty zle widzisz ?? boltoholik ma wyraznie napisane w podpisie ze ma 70 lvl -.- ...
I nie pier*** mi tu ze Catrishia ma slabe skille bo sa za***iste ..... szczegolnie jak na nowy swiat .... ehh szkoda ze nie mam adminki .. bany by sie posypaly .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() Ten temat przypomina mi ten z wrzesnie gdy Paladinka wykonal Ainhilatora (czy jak to sie tam pisze). Chcial zaprezentowac swoj wyczyn a noobki z forum zaczeli z zazdrosci sie do niego o byle co dopiep****. W tym temacie Dark Iceman jest takim noobkiem. 80/80 na 53lvl to niezly (nawet bardzo niezly) wyczyn. Poprostu jestes zazdrosnikiem.
A co do ss to very nice. Ostatnio tez zaczolem pogrywac na Galanie ale ze wzgledu na mala ilosc czasu mam tylko 9 lvl. Glownie przez szkole mam taki maly lvl. Ale ida ferie i moze cos sie wybije przez te 2 tyg. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
Jesteś ****a nOOb ,napewno nie masz takiej postaci bo tak się nią szczycisz że szok, a twoi koledzy pewnie powiedzmy mają te skille po "90" na 50 lvlach ,ale zauważ że ona gra na stosunkowo nowym świecie który ma ze 3 miechy i skile jak na ten czas ma super koleś na 100 lvlu na galanie ma 82 axe , a eQ też ma dobre bo na galana wcale tania nie jest , ja mam palla na galanie 16 lvl i zamierzam grać tym charem długo więc myśle też o konkretnym lvlu i będę biegał do 70 lvla w plate secie bo i tak potem mam banshee Quest itp.itd . więc eQ z tego będzie ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak pozatym czemu mówicie że ja noob jak noob to ktos kto nie umie grac w tibie ja gram od 1.5 roku moje osiongniencia 57 palek 85.60 16 magic hacknienty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() Ja nie wiem co wy się uczepliście tej postaci dla mnie jest za***i.. i fotki też są naprawde fajne
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Według was jestem jednom czarnom owcom co nie moge powiedziec co mysle o tej postaci tylko mam muwic ze fajana chodz wcale tak nie mysle babcia mi zawsze muwila zemym muwil to co mysle
![]() |
![]() |
![]() |