|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Witam. W tym temacie będe umieszczał wszystkie screeny jakie udało mi się zrobić podczas grania Catrishią. Nowe screeny będe umieszczał w kolejnych postach w tym temacie, więc jeśli będziesz chciał obejrzeć wszystkie musisz oglądać każdą strone w tym temacie pokolei. Miłego oglądania.
ZACZYNAM OD STARSZYCH SCREENÓW: Oto po wielkich trudach wyszedłem z rooka (zaczołem grać tydzień po powstaniu Galany): ![]() Tutaj mój pierwszy milion expa: ![]() Awans na level 50: ![]() Jeszcze z członkami FA idziemy na Cruz Helmet Questa: ![]() I oto loot: ![]() Mniejwięcej taką miałem sytuacje na levelu 50: ![]() A oto mój były domek (same śmieci), obecnie nie posiadam domku, po banie: ![]() Później nastały złe czasy, dostałem bana na account i postanowiłem zrobić sobie przerwe od tibi na jakiś czas: ![]() Jednak po miesiący przerwy i całkowitego odpuszczenia tibia zaczeło mi się nudzić i odbanowałem swoje konto, no i teraz czas na nowsze screeny (czyt. po banie). NOWSZE SSY: Po powrocie do gry dobiłem pare skilli a potem dołączyłem się do Corentiros i poszedłem na wojne. Oto screen z lootem za wygraną wojne: ![]() G-legi są u nas warte jakieś 500k. Te 3 ssy zrobiłem dzisiaj, 2 best hity (chyba) i 1 advance: Oto best hit ze skull staffa: ![]() Oto best hit z war hammera: ![]() Oto awans na level 53, uzyskany przed chwilą: ![]() A oto stan mojej postaci na dzień dzisiejszy (10.01.2005r.): ![]() Narazie to wszystkie screeny, już niedługo kolejne. Prosze o komentowanie =) EDIT: Dodałem nowe zdjęcia, tym razem z rl =) Można je zobaczyć na 6 i 7 stronie w tym temacie. Aktualnie mam problemy z operatorem i net słabo mi działa, mam duże lagi i kicki, będe tak miał do końca tygodnia więc narazie 0 nowych screenów z advanców, huntów itp... trenuje tylko skile teraz...
Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight. Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer. Ostatnio edytowany przez Catrishia - 17-01-2005 o 14:10. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Superek i plz więcej powiedz jaki to qest z c-helmetem?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: Bogatynia
![]() |
![]() spox ss
wiecej |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Nie no wyyypas.... moglbys zamiescic pare ss'ow z jakis niezlych questow
( o ile takowe Ci zostaly ![]() ![]()
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
<cut>nie podajemy takich informacji</cut> Cytuj:
Byłem na przykład na hero huncie. Jakieś 4h i wyniosłem: c-legi, 2xc-arm, c-shield, c-helmet i war hammer. Ale ssy się nie zachowały. A co do questów to nigdy mi się nie chciało na nie chodzić ale na jakiś tam byłem, musze poszukac tych ssów.
Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight. Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer. Ostatnio edytowany przez Vanessa - 10-01-2005 o 13:55. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2004
|
![]() Musimy se walnąc jakiegoś fajnego ssa jak razem idziemy na jakiegos hunta lub qesta
![]() oddawaj mi 20k i c legi !! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2004
![]() |
![]() masz troche lipne skille :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() no ladne ss'y ;] ale zgadzam sie z Dark Iceman... masz troche dupne skile jak na lvl ;/
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Nice ss'y ,też gram na galanie ,uncle crusher (gdy mam bana na isarze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
nie przejmuj się nOObami ,oni sami pewnie mają po 30 + skille na 20 lvlach........ -.-' btw.skille masz wy***ane ,100 lvl na galanie ma 82 axe... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Thank You...;* ![]() Ostatnio edytowany przez Master Of Devastation - 10-01-2005 o 17:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Heh, przeciętna postać, poniżej średniej. Skille takie sobie, choć nie są najgorsze, eq szkoda słów, heh, nie będę więcej mówić, bo szkoda słów.
<zarcik> ;p |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
|
![]() Ja tutaj nie ktorych nie kumam, nie podobaja wam sie skille Cat~ to podajcie chociaz swoje -.- jak juz narzekacie. Waszym zdanie ona powinna miec 90/90? 0o aha to rozumiem ze na 100lvl tak kolo 150/150 bo inaczej jest ciota -.- LOL
Btw. Cat~ dobre ss'y ![]() Galana rox xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
BTW, Twój magiczny sux xD
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() skile są kosmiczne ! !! mlody serv a wiec git :> ja sux mam (galana) 57/44 (pall) ... wiem sux :O:O:O co od ssów troche malo jakos tak nudne? ale co tam i tak fajne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
no raczej nie powiedział bym ze noob i slabe skille mam 32 lvl i skille 82/62 palkiem i 15 magic i nie mów za szybko a tak apropo to moi znajomi z klasy i nie tylko majom na 53 lvl skille 83/83+ ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Świat: Selena
Poziom: 18
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Weź daj jakieś nowe ss'y bo te były zarąbiste i nie czepiać się skille nOOby !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |