|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja też tak uważam. To ma być spotkanie towarzyskie a nie cześć, cześć i do tibii ... Też proponowałbym galaxy, ponieważ jest mniejwięcej w centrum miasta i jest w nim wiele atrakcji. Co wy na to?
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() najlepiej zrobic to w miejscu gdzie panie pokazuja sztuke
![]() ![]() ale nie tak serio lepiej pub zawsze mozna sie dogadac z wlascicielem ze beda mlodsze osoby itp ![]() I sell voda albo Drink vodka or die ![]() Mozna by se bylo powiedziec przy coli (bez alkocholowej ![]() a cafe zaczelo by sie granie i czas by szybko zlecial i zaraz by sie wszystkim znudzilo a to wlasnie chodzi oto zeby nie gnic przy kompie tylko uwolnic sie nachwile od tibi i pogadac o niej ![]() sadze ze w cafe by byly texty w stylu give me that comp or die to rook ![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
#23 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Pub tez nie jest zlym pomyslem i jak mowi Nawigator, wcale nie musi byc alkocholu(no moze troszeczke)
![]() Nawigator ty jestes skate'm?? Bo jak tak to sie bardzo ciesze bo chyba nie bede tam sam ![]() A cafe odpada, nie spotykamy sie zeby grac tylko pogadac i podzielic sie wrazeniami z tibi ![]() Trzeba bylo by sie tez zaczac zastanawiac na d tym pubuem albo gdzies w galaxy(tam mozna cos zjesc, wypic, zagrac w cos ![]() Jak by nie patrzec wlsnie zaczely sie ferie zimoe i mozna cos w najbliszym czasie zoranizowac. Moze ktos podejmie ie zadania organizacji tego?? ![]()
#24 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Możemy również siębie opisać ~. Było by to taka mała atrakcja =P, zgadywanki by były, kto kim jest. Zabrac by można jeszcze aparat i zamieścić na forum nasze spotkanie.
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
|
![]() |
![]() |
#26 | ||
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() w razie czego ja mam cyfrowke
![]() galaxy tez niezly pomysl, chociaz ja wole na prawobrzezu ;P ( no, ale chyba odosobniony jestem z tym prawobrezem ) |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Fajny pomysl z tymi zdjeciam Ja niestety nie mam cyfrowki, no chyba ze w telefonie [/quote] widzisz moje zdjecie ? to wlasnie z telefony , ktos poruszyl reka i kupa nie ma ladnej fotki :// ja najprawdopodobniej dorobie sie cyfrówki do tego czasu ![]()
||
![]() |
![]() |
#29 |
eX Moderator
|
![]() @ nawi
Chce Ci się jechać te 80km ~ do Szczecina ? Ty jesteś tym z fajka ? @ Gewof Z mojego podpisu też coś powinieneś wywnioskować.
#30 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() A na kiedy miejwiecej zrobimy to spotkanie, trzeba zaczac cos polanowac
![]() Nawigator z tego zdjecia widac trochu ze ty masz stroj marynarza hehehe ![]() A co do cyfrowki to Gilim powiedzial ze ma wiec nie ma sie czym martwic. Up. O tobie Zaglada wiedzialem juz duzo wczesniej przegladajac forum na starym koncie jeszcze trafilem na fotki ludzi i tam byla twoja fotka i sam mowiles ze skate;m jestes ![]() (cos sie stalo bo nagle mam 2 posty mniej ![]()
#31 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Tak ja to jestem ten z fajka Cytuj:
![]()
||
![]() |
![]() |
#32 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Ja propnuje spotkanie w przyszla sobote(7.02.04) w godzinach popoludnioych(12-15) gdzies w pubie albo w galaxy. Najlepej jak by sie spotkaly najpierw kilka dni wczesniej dwie osoby i wszystko zaplanowaly
![]() ![]() ![]()
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
hyh ja czekam na termin i przyjezdzam ![]() nom wlasnie niech inni tez cos pisza co to ma byc ? to nie zebranie starych zgredów tylko graczy wypowiadac sie ale juz ;D ------------------------------------------------------------------------ posta edit: wlsnie jezeli to jest pub, dyskoteka czy cos innego gdzie wstep jest od 18 lat nie mozna tam przyjsc w piatek,sobote ani niedzile gliny rabia najazdy i wylapuja osoby ponizej 18 lat ;/ a po co nam problemy a moze jakis pizz hut albo cos takiego hmm sam nie wiem myslmy dalej ![]()
|
![]() |
![]() |
#34 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Hmm.... czyzby spotkanie odwolane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#35 | |
eX Moderator
|
![]() Może do kina ? ^^
Cytuj:
![]() |
#36 |
Nikt ważny
|
![]() Zagłada miałby mieć swoje zdjątko w necie???
hmmm.. (chichy smiech) (głośniejszy smiech) (rechot) ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 1. Sory, że mnie tyle nie było ale mój administrator sieci nie umie naprawić usterek, więc teraz mam problemy z netem i nieraz kilka dni jestem pozbawiony tego, jakże pięknego wytworu cywilizacji.
2. Moim zdaniem GALAXY i nie ma co już wiecej gadać ![]() 3. W sobote jak Gewof wspomniał chyba jest najlepiej. P.S. Zagadam z rodzicami to mi może kamerkę zapożyczą. Wtedy by się filmik opublikowało ![]() I jeszcze ostatecznie kto idzie ?
#38 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Sory zagalada musialem cie z koms pomylic lol
![]() OK to moze w sobote moze o 14 w galaxy pod wieza do wspinania lub przy jednej z wind (tych szklanych) np . przy lewej patrzac od skaly do wspinania ![]() ![]() ![]()
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Gewof:
Prawie dobrze ![]()
#40 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() To mam lepszy pomysl, spotkamy sie na samej gorze(2 pietro) przy tej scianie co ma byc multikino. Tam praktycznie nikt nie chodzi bo nie ma sklepow a jezeli to nie odpowiada to mozna tez przy sklepie ecco(zaraz niedaleko wejscia jest) lub jeszcze na 2 pietrze przy sklepie z laptopami i netbookami, on jest tam gdzie salony ery, idei i plusa. Wybierzcie sobie i tam sie spotkamy