|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
![]() ![]() |
![]() powiem jedno jak wam nie pasi to poproscie jakiegos kogos np matkusa zeby sprawdzil a ja moge oddac zycie i jestem 100% pewien ze nie ma keylogera
aha jeszcze jedno niech jeszzce arz ktos mnie obrazi !!! a sciagacz stad ze w szkole u mnie kazdy ma swoje przezwisko i ja jestem sciagacz a norton dlatego ze mi sie podobało i lolo dla ciebie wielkie lol i mam cie gdziesz jak sie nie podoba to nie czytac ps do kogos z tibi.pl mozecie se sprawzdic sobie ze nie ma keylogera sam padlem kiedys ofiara keylogera i nie mam zamiaru byc takim debilem jak ci co keylogery wymyslaja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() ale żenada ROFL!!! "blz kejlóger nieotwieróm hakujom mnie blz nie otwierojcie bo ten *** kejlugery blz neipadnijcie ofiarom!!!!!!!!!" co za barany UHAIEUAH 10letnie dzieci ktore boja sie wejsc na strone internetowa bo mysla ze wejda na strone i *** gaylogger auto-install i juz hack. TO NIE JEST KEYLOGGER TYLKO STRONA ZE SCREENAMI
|
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
myslisz ze dzieki nim staniesz sie lubiany czy ki ***? smierdzisz, wy*******aj ****u. zbanujcie mnie sram na to forum i 10 letnie dzieci ktore smierdola o ich problemach |
|
![]() |
#24 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@Dr.Unknown ja ci poiwem ze sram na to szczerze mówiac @Lizodupy I co myslicie ze odstaniecie fre itans za lizanie dupy oszczymordy 15 sec minelo chlopaki zmiencie passy bo was wy***ają HAHAHAH SYNU JA *******E :d |
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() GEJLOGER PLX0R
BLZ0res |
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Ejjjjjjjj Ewakuacja Osama BiŁ Lodem PodrzuciŁ Bombe Chemiczna Pod Forum Plx Blz!
|
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2004
|
![]() screeny sa spox ale te lolki wiem ze zdiecia sie wolno otwieraja ale on nie ma zadnego proagramu tylko ze nazwa jest taka lol
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#30 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Venore
|
![]() 10 latek to wy macie chyba !
![]() wy chyba jacyś za bardzo nawaleni robią afere o nic klną i myślą że gościuchy są. Ta ja nie moge taki link o takiej nazwje to chyba jasne że nie wejde ok ? ![]()
#32 |
Guest
|
![]() Okej panie władzo ale umyj zęby plx blz blz0r
|
![]() |
#33 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#34 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() ooooooooooooooooooo
moze jeszce zdąże ale widze ze Szanowny Pan Moderator Kastrator przyszedł enjoy ![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() A JEDNAK
wydygał hahaa |
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Venore
|
![]() Omg! Mówiłem ci k****a żebyś nie obrazał kundelku innych zrobiłem ci coś???
Nara n00bie . A nieche mi się z tobą gdać tylko klnąc umiesz .
#39 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() blizare, czarq: bany -.-