|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Świat: Czekam na nowe
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
|
![]() Pamiętajcie że w trenowniu fishingu nie liczy się tylko ilość zarzuceń wędki
tylko przedewszystkim ilość złowionych rybek Na przykład 150 zrzuceń ani jednej rybki <w jakimś zatłoczonym miejscu> polazłem w jakieś puste miejsce zlowilem pod rząd 3 rybki i od rzu 1% Chyba teraz widać że nie należy łowić w miastach i.t.d <oczywiście tyczy się to trenowania dość wysokiego fishingu
Proszę zmienić podpis na mniejszy Ostatnio edytowany przez rabuke - 02-02-2005 o 10:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Formost Empire. Kraina mlekiem, miodem i krwią płynąca...
Stan: Niegrający
|
![]() Więc tak:
Morze jest podzielone na kwadraty. Na każdym jakiś czas po złowieniu, respawnuje się nowa rybka. A do fishingu punkty rosną tylko, jeśli ZARZUCASZ wędkę na polu, gdzie zrespiła się rybka. Czyli należy robić podobnie jak pisał _talen_, ale: -na pierwszym polu zarzucamy wędkę. Jeśli skillbar się ruszył, to jest tam rybka. Łowi8my na tym polu dalej, aż ją złapiemy. Po złapaniu przenosimy się na kolejne poie. Jesli skillbar sie nie rusza, to przenosimy się dalej. Tym sposobem mamy dwie korzyści: -szybciej rośnie fishing -łowimy więcej rybek (bo nie łowimy w pustych miejscach) Ktos pisal, ze mu nie starcza many na BP HMM. Mi jakos starcza. Mam paladyna z ~35 fishingu, i jak robie BP łowiąc rybki, to po chwili mam zapas rybek i jestem full ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
|
![]() a tak wogóle to poco wogóle o tym pisać???
ktoś powiedział że w 20 min łowi 40 ryb <lol> w 20 min to można ze 100 złowić (przy 45-55 fishingu, 20 min to kupa czasu ![]() <idzie sie brzegiem, zatrzymujesz się co jakiś czas, łowisz (random, bez żadnego zafajdanego makra), idziesz troche dalej, zatrzymujesz się, łowisz, ...> mam knighta 28 lev 67/66 fishing 60 (znaczna część fishingu pochodzi z "okresu" kiedy trenowałem, więc proszę mi nie mówić że rośnie tylko przy braniu ![]() nigdy nie używałem tibi gg, rybaków, itp... (przez to można mieć haka albo bana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() Fishing się ciwiczy aby szybciej łowić rybki.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Szczecin>Moj dom>Moj pokuj>krzesło przed kompem
![]() |
![]() no teraz juz wiem -.-' aleś ty szybki...