|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jak myślicie, w jakiej marynacie mięso jest najlepsze? Mi najbardziej smakuje pikantna firm K****, pisze **** poniewaz na tym forum reklamowanie produktów jest zabronione ;/. A wy jakie lubicie? Może staropolska? albo czosnkowa? Wypowiedzcie się!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() POmieszaly mi sie tematu co do grupy i frytek. Grupa moze teoretycznie nie miec miejsca na forum ale zawsze mozna sprobowac, jesli sie rozwienie, moze po prostu zostac. Jestem za...
Ostatnio edytowany przez Rankor - 17-01-2005 o 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Czosnkowa jest dobra, lubię pikantne marynaty. Ale nie mogę podać firmy, bo MatKus uważa, że nie będzie nam potrzebne oddzielne forum naszej grupy. No cóż. :/
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Pierdo... sie o szafke, moze cos wam dotrze do tych pustych lbow. Przeginacie juz granice dobrego smaku nie mowiac juz o calej reszcie lizusow, ktorzy wyjatkowo chca tak komiczna grupa. Takie cos nie dosc, ze jest zalosne to jeszcze wy na sile ciagniecie mimo, iz Drom powiedzial: NIE.
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Drom powiedzial NIE Royal frytex ale nic nie powiedzial about smakossze
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem za grupa Smakosze. Moja ulubiona potrawa to pizza nr 4 w mojej nablizszej pizzeri xxx.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Jacy znowu smakosze?? Zapomnieliście już o idei grupy "Royal Frytex"?? Wszyscy już zapomnieli;p Ale jeśli już taka grupa ma powstać, to podpis tylko i wyłącznie "Kocham frytki" może być...
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Bardzo lubię jeść, ale uważam że powstanie takiej grupy to przesada. Za chwilę odezwaliby się miłośnicy drinków, piwa, samochodów, kostki brukowej, latarni i innego tałatajstwa
![]() _____________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" Ostatnio edytowany przez Zindahjira - 17-01-2005 o 18:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to macie i mój głos!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Parówkowym skrytożercom mówimy NIE! Jeśli jeść, to tylko otwarcie - niech wszyscy wiedzą kto smakosz na forum!
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Odnalazł bym się w grupie, bo jak nie jestem przy komputerze to jem i odwrotnie.
P.S: Na forum moderatorów trwa zaciekła dyskusja <joke> |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Taa a ja sie przylacze zeby popatrzec jakie akcje tam sie beda wyprawialy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Tak to to na co czekałem!!!!
Sam nad tym myślałem, ale chyba za mało obcuje z forum żeby, aż tak sie wtajemniczać!! Ale pomysł za*****ty !!!!!! Bardzo mi sie podoba, w końcu bedzie gdzie sie wypowiadać o tym co sie kocha xD!!!!!
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Jedzenie jest nieodzownowna czescia kazdego czlowieka. Gdyby nie jedzenie niebyloby zycia, wiec powstanie tej grupy jest jak najbardziej na miejscu. Skoro sa Artysci, metalowcy, hip-hopowcy, fani Star wars itd. to dlaczego nie moze powstac grupa, ktorej tematem byloby jedzenie. Gwarantuje wszystkim ze to bedzie przelom na forum byc moze zostana odkryte nowe talenty kulinarne, a i inni forumowicze chetnie skorzystaja z przepiow innych, byc moze zacheci to innych do gotowania i przyczynie sie do odewania ich od wirtualanej rzeczywistosci (a w szczegolnosci od nalogu jakim jest Tibia).
JESTEM ZA JEDZENIE = ZYCIE (A TO JAK JEMY, ZALEZY JAK ZYJEMY).
Mroczniejszy od ciemności, głębszy niż najczerniejsza noc, czerwieńszy od krwi, zaklinam cię, o Tytanie, który zatonąłeś w cieniu upływającego czasu... Każde zło ,które stanie na naszej drodze połączonymi siłami zniszczymy! Ostatnio edytowany przez kudlaty - 17-01-2005 o 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Jem by żyć, zyję by jeść. ![]() A mnie to zwisa... Choć nie widzę przeszkód... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() sorry, ale w temacie ponizej zostalem imo nieslusznie posadzony o kilka rzeczy, i chcialbym to wyjasnic, wiec posluze sie tym tematem.
Oxygane: Cytuj:
Raul: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Kurde, rozpisalem sie... ;/ Ostatnio edytowany przez hoomik - 17-01-2005 o 22:27. |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko jedno:
What the hell are you doing them?? Na to samo by wyszło jakbysice założyli grupę pt. "Puszyści" ![]() Na cicho-ciemną cholere zakładacie grupy tego typu, jeszcze na forum tibia GigaRotfl'n'LoL... _______________________QUIZ_______________________ _____ Czy kolejna grupa będzie pod tytułem: a) woźni, b) Barbie's Fans, czy: c) Mili ludzie pijący procentowe napoje śpiący na ławce ____^____^____Bardzo_trudne_prawda_?_____
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() IMO co do tego, że są grupy dla osób słuchających różnej muzyki, zamiast jednej dużej grupy to jest plus, bo ja już widzę co jest w jednej jedynej grupie o grach komputerowych - zamiast grup 'Strzelcy Wyborowi' dla maniaków shooterów, 'Karatecy' dla fanów mordobić i tak dalej mamy jedną grupę, gdzie miłośnicy jednego gatunku gier należeć nie chcą, bo nie widzą potrzeby. Bo w gry gra wiele osób, ale bez przesady, nikt nie gra we wszystkie.
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: Lewiatan- twój dobry sąsiad
![]() |
![]() EKhem!! chciałbym się zapytać ile ważycie? (tajemnica???)
Mi sie wydaje że Smakosz to nie zajada się pizza, hamburgerami, frytkami. Nie szama w McDonaldzie tylko je zdrowo i smacznie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |