|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Ja sie wypowiem co do knighta wedlug mnie obie rzeczy sa bardzo wazne ale wiadomo ze przy expie rosna ci tez skile powoli ale rosna wiec exp jest wazniejszy moze o 10% niz skile ale wazniejszy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Skile to podstawa... masz dobre skile to wbijasz się na jakies dobre potworki i nabijasz ten lvl tylko musisz to robic z rozsądkiem bo wiadomo masz mniej zycia niz jakiś tam wyzszy lvl.... to moje zdanie i tak robie...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2004
|
![]() Moim zdaniem pallek i knight powinni trenowac od rzau jak beda na mainie a mag i druid powinni expowac i w miedzy czasie robic runki przyjemne z pozytecznym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() Ja na takie coś stawiam :
Knight - Train od początku ( mam knighta na 8 lvl ze skillami 41/41 i bardzo sie ciesze ![]() Palladynek - to samo co wyżej Mag i druid - Druid expowanie do 11 i dalej trenujesz mlvl a magiem odpoczątku ... (drudiem na 11 bo wtedy można robić uhy ![]() Tak ja zawsze robiłem i wychodziłem na swoje (czyli na dobre ![]() P.S. Bo bym zapomniał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Moim zdaniem i skillem/mlvl i lvl sa wazne i trzeba rownomiernie wszystko podnoscic i bedzie looz ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Moim skromnym zdaniem najpierw skille , a potem lev... jak masz dobry lev to lepiej walisz np. palek ze skillami 50/30 na lvl 23 wali lepiej niz palek ze skilami 50/30 na 12 lvlku
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() Jeżeli masz 8 lvl i skille po 50/50 mając przy tym jakąś dobrą broń i zaatakuje Cie wtedy jakiś PK na wyzszym lvl'u ale z mniejszymi skillami to kolo jest ugotowany
![]() Lecz jeżeli masz wysoki lvl to nie musisz się bać PK-ów bo zobaczą że masz wysoki lvl i zaczną kogos na niższym zabijać Sam jednak jestem za skillowaniem od 8 lvl'a bo wtedy masz lepszą jazde na stforkach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: w domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzysiu Malutki
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 79
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() ja uwazam ze skille sa wazniejsze od lvl
ale co nie znaczy ze o lvl teraz nie trzeba dbac trzeba miec mniejwiecej skille dopasowane do lvl a nawet nieco ponad to |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Zawsze gram sorkami więc się wypowiem na temat sorków.
Do 20 lvl'u exp bo mlvl i tak nic nie zmienia. Czary stają się coraz silniejsze dopiero od 20 lvl'u i 20 mlvl'u. A jak expujesz to zwiększa ci się ilość dostępnej many, hp i cap'a. Więc jako sorc stajesz się silniejszy tylko i wyłącznie expując. Do czasu kiedy zdobędziesz 20 lvl, na pewno też zdobędziesz 20 mlvl. I od tej chwili warto inwestować w mlvl. Dopiero od tej pory siła twoich czarów rośnie. |
![]() |
![]() |