Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-01-2004, 19:07   #21
Kowalski
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 01 2004

Domyślny

Ja sie wypowiem co do knighta wedlug mnie obie rzeczy sa bardzo wazne ale wiadomo ze przy expie rosna ci tez skile powoli ale rosna wiec exp jest wazniejszy moze o 10% niz skile ale wazniejszy Pozatym rosnie ci zycie a kazdy punkt hp jest cenny
Kowalski jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-02-2004, 14:24   #22
Monk-ey
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 02 2004

Monk-ey ma numer GG 1496910
Domyślny Skile to podstawa...

Skile to podstawa... masz dobre skile to wbijasz się na jakies dobre potworki i nabijasz ten lvl tylko musisz to robic z rozsądkiem bo wiadomo masz mniej zycia niz jakiś tam wyzszy lvl.... to moje zdanie i tak robie...
Monk-ey jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2004, 19:58   #23
Woyo_1989
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 02 2004

Domyślny

Moim zdaniem pallek i knight powinni trenowac od rzau jak beda na mainie a mag i druid powinni expowac i w miedzy czasie robic runki przyjemne z pozytecznym
Woyo_1989 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2004, 20:03   #24
Mistrz Czarnego Miecza
Zbanowany

Data dołączenia: 19 09 2003

Domyślny

Ja na takie coś stawiam :

Knight - Train od początku ( mam knighta na 8 lvl ze skillami 41/41 i bardzo sie ciesze )

Palladynek - to samo co wyżej

Mag i druid - Druid expowanie do 11 i dalej trenujesz mlvl a magiem odpoczątku ... (drudiem na 11 bo wtedy można robić uhy ) ale ofcorse ćwiczyć w tym czasie mlvl !!!

Tak ja zawsze robiłem i wychodziłem na swoje (czyli na dobre ) .

P.S. Bo bym zapomniał , Skille dlamnie owiele ważniejsze bo można mieć giga lvl i skille takie jak druid i nic prawie niezabijesz z takimi skillami!!! (mówie tera o palkach i knightach), a można mieć lvl 8 a mieć skille lepsze niż niejeden knight lub pall na 30 lvl lub nawet na 60 i możesz zabić se knightem na solo draga na 8 lvl !!! (ale to wymaga dużo trenningu). To wszystko co chciałem powiedzieć .
Mistrz Czarnego Miecza jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2004, 20:31   #25
Gewof
Rybzor to moja dzifka

Gewof's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2004
Wpisy bloga: 2

Domyślny

Cytuj:
a można mieć lvl 8 a mieć skille lepsze niż niejeden knight lub pall na 30 lvl lub nawet na 60 i możesz zabić se knightem na solo draga na 8 lvl
Jezeli zabijesz draga na 8lvl to jestes mastach, bo na 8 lvl nie ma realnej szansy przezycia jego combo, nawet nie zdazyl bys sie uh'nac wiec pomysl zanim cos napiszesz( moze na 8lvl isc na demona z dobrymi skillami )

Moim zdaniem i skillem/mlvl i lvl sa wazne i trzeba rownomiernie wszystko podnoscic i bedzie looz )
stary 06-02-2004, 22:55   #26
Palik from Mordor
Guest

Domyślny

Moim skromnym zdaniem najpierw skille , a potem lev... jak masz dobry lev to lepiej walisz np. palek ze skillami 50/30 na lvl 23 wali lepiej niz palek ze skilami 50/30 na 12 lvlku
  Odpowiedz z Cytatem
stary 09-02-2004, 21:51   #27
Lord Muminek
Użytkownik Forum

Lord Muminek's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Bełchatów

Lord Muminek ma numer GG 5619795
Domyślny Mhmm...

Jeżeli masz 8 lvl i skille po 50/50 mając przy tym jakąś dobrą broń i zaatakuje Cie wtedy jakiś PK na wyzszym lvl'u ale z mniejszymi skillami to kolo jest ugotowany

Lecz jeżeli masz wysoki lvl to nie musisz się bać PK-ów bo zobaczą że masz wysoki lvl i zaczną kogos na niższym zabijać

Sam jednak jestem za skillowaniem od 8 lvl'a bo wtedy masz lepszą jazde na stforkach
Lord Muminek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-02-2004, 22:15   #28
UwE_007
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: w domu

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 79
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
UwE_007 ma numer GG 701321 UwE_007 ma login Tlenu dejewi@tlen.pl
Domyślny

ja uwazam ze skille sa wazniejsze od lvl
ale co nie znaczy ze o lvl teraz nie trzeba dbac
trzeba miec mniejwiecej skille dopasowane do lvl a nawet nieco ponad to
UwE_007 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-02-2004, 10:58   #29
maszlesz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Białystok

maszlesz ma numer GG 4257845
Domyślny

Zawsze gram sorkami więc się wypowiem na temat sorków.

Do 20 lvl'u exp bo mlvl i tak nic nie zmienia. Czary stają się coraz silniejsze dopiero od 20 lvl'u i 20 mlvl'u. A jak expujesz to zwiększa ci się ilość dostępnej many, hp i cap'a. Więc jako sorc stajesz się silniejszy tylko i wyłącznie expując. Do czasu kiedy zdobędziesz 20 lvl, na pewno też zdobędziesz 20 mlvl. I od tej chwili warto inwestować w mlvl. Dopiero od tej pory siła twoich czarów rośnie.
maszlesz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania