|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
o wiem odrazu ze mnie zjedziecie za to ze slucham hip hopu tak jak na pierwszej stronie go wyzywali
ale ja nie slucham hip hopu gdzie klna tylko ok dla mnie najlepszy glos to DMX ![]()
|
|
|
|
#23 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#24 |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
MANDARYNA !!!
![]() Playbeck rox ![]() A tak na serio to Jamelia ale to jest chyba pop a nie rock / metal. Lecz idąc tropem Żywca.... To jest Nieważne!
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Comics
|
Najbardziej szanuję i podoba mi się muzyka Śp. Czesława Niemena.
|
|
|
#26 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2005
|
Cytuj:
Ale w popie takze sie da ocenić umiejętności wokalne śpiewającego [nawet bardziej niż w cięższej muzyce ], ja tylko zaznaczyłem, że w tego nie da się zrobić w hip hopie czy rapie. Albo jest to bardzo ciężko ocenić, bo dać na siłe się zawsze da ![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
|
Ja mógłbym dużo wymienić, ale napiszę to co mi aktualnie do głowy przychodzi:
[Kolejność przypadkowa] - Bruce Dickinson - Iron Maiden - Ozzy Osbourne - ex. Black Sabbath (Choć nie słucham zbyt często.) - Hansi Kürsch - Blind Guardian (Hail Blind Guardian )- Alexi Laiho - Children of Bodom - Peter (Piotr, Nie znam nazwiska) - Vader (tu małe sprostowanie: nie uważam jego głosu sa jakieś niebywałe odkrycie w historii muzyki, tylko poprostu podoba mi się ów głos )- James Hetfield - Metallica - Eric Adams - Manowar - Devin Townsend - Strapping Young Lad (Ciekawe czy ktoś zna )- Loreena McKennit - Joan Baze A tak poza tym to sympatyczne dla ucha głosy Marka Hoppusa z Blink 182 i Dextera Hollanda z The Offspring. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
|
Wiem, że odswiezam, ale ja chce.
Ja najbardziej lubie wokal Thoma Yorke'a z Radiohead. Podoba mi sie jego glos, a tak ogólnie to rh mój best nierapowy zespół (bo ogólnie siedze w rapie). Takze... no wlasnie, tyle chcialem powiedziec yo! ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
|
serj tankian, i pierdoli mnie co o tym powiecie.
i moze wokalista Archive, lubie ich piosenki... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Guest
|
Grabaż, Dio, Kazik, Maynard, Riedel, Niemen
|
|
|
|
#31 |
|
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
Serj jest the best! Ten jego ormiański głos, bajka po prostu! Jacka Kaczmarskiego ubóstwiam, BG uwielbiam, więc nie będę się rozpisywać na ten temat. Myślę, że Agnieszka Chylińska z O.N.A jest warta wspomnienia
.
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng
Imię: Perpetual Torment
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
|
Will Rahmer z zespolu Mortician.
Nie drze ryja bez sensu zagluszajac muzyke jak wiekszosc wokalistow metalowych lecz ma piękny bardzo gleboki przeponowy glos brzmiacy jakby wydobywany z najglebszych czelusci brzucha ktory idealnie pasuje do muzyki i tekstow zespolu. Sluchajac go az ciary przechodza ci po plecach i ogladasz sie do tylu czy przypadkiem ktoryś ze zmarlych papiezy nie powstal z grobu nieopodal i nie idzie powoli w kierunku ciebie zeby cie zlapac za szyje i udusic. ![]()
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
|
Angela Gossow FTW o/
|
|
|
#34 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 08 10 2007
|
Bez dwóch zdań Johny Rotten z Sex Pistols. Są miliardy lepszych "technicznie" wokalistów, ale ja uwielbiam Rottena za jego londyński akcent i to dodawanie końcówek do wyrazów typu "I don't wanna holiday in the sun'yaa". Poza tym imo, jego głos idealnie pasuje do muzyki granej przez zespół. Generalnie Rotten to debil w życiu prywatnym, zarówno kiedyś jak i teraz, ale jako brytyjski, punkowy wokalista jest świetny.
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
|
Dave Draiman brzmi calkiem przyzwoicie.
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
Swietny glos ma Nera z Darzamat, co najwazniejsze brzmi zajebiscie takze na zywo.
No i oczywiscie Varg Vikernes, nie za glos, ale za energie jaka w to wkladal. Po prostu dawal z siebie wszystko. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
Kaczmarski kozak - nie wiem czy bardziej za teksty czy za wokal , Fokus j.w. , Hans z 52 Dębiec i to i to
|
|
|
#38 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
Kobieta z Within Temptation <3
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
Ramzes
Jack Black Patyczak Jonne Järvelä Kolejność nie ma znaczenia, kolesie wg mnie rządzą.
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warschau
|
Philip Anselmo
Maynard James Keenan Kazik Tom Waits Serj Tankian Kolejność bez większego znaczenia. @edit:No i Mike Patton.
![]() Ostatnio edytowany przez 9-NINE - 27-11-2007 o 17:29. |
|
|
|