|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
|
![]() Oczywiście mając pacca poszedłem troszke poszaleć
![]() Grundos'Clubbaser (Ja)Knight 30 lvl Xons Elite knight 30 lvl ![]() Po głębszym zastanowieniu się... ten zdjęcie było do kitu :> . Coś słabo sie umiem tibi cam posługiwać, albo mój komp to przerzytek(skąd ja to znam?). DOWN \/ Cienias ![]() ![]() Podoba się ? To ze starych czasów (z wakacji).Cholera małe nie wiem czemu. Aa prawda, photobucket max 250 kb :>. OK. Advance ![]() ![]() 26. Nawet niezły hicik jak na moje skille ;P. ![]() 27. Oho w tle przypieprzył sie jakiś nóóbciek x) hehe j/k. ![]() 28. Straaasznie stare te fotki , ale dlaczego mają na HDD się marnować? ![]() ![]() ![]() Grundos'Clubbaser - Julera
![]() Mastah of pink car. Ostatnio edytowany przez Grundos'clubbaser - 31-01-2005 o 18:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Już wkrótce będę huncił z Wami
![]() Jeszcze dam fotoMIX z mojego życia, bo temat się gdzieś wlecze na stronie 160 ![]() ![]() Wiem, gówno widać, ale o to chodzi xD
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nadszedł ten czas... Pora pokazać pare fotek z RLa
![]() Of kors pierwszy MUSIAŁ być mój samochód... kto obok takiego cudeńka przeszedł by obojętnie ![]() ![]() A niech jakiś oszołom powie , że to co widzi to ścierwo/brzydkie/pedalskie, to lepiej sie niech zdala odemnie trzyma , bo jak ****ne w ten głupi ry...przesadzam ale już paru tak dostało ^.-. ![]() A oto pierwszy zwierzak który już... niestety nie ujrze ![]() ![]() ![]() ![]() A ta wredna suka ,(Wabi sie czekolada) która stawia opór i nie chce mnie do domu wpuścić , jest chyba najbardziej przygniatającym mnie psem jakiego miałem. Przypieprza sie do każdego! Jest taka wredna... Omg szkoda słów, musili byście to sami poczuć na własnej skórze (co troszke boli). Ostatnimi czasy coś choruje , więc długo nie pociągnie (odpukać) bo nawet dla takiego czegoś warto życ ![]() ![]() A to mój ulubieniec wabi sie Kunek(ćpunek? dodam iż skunk to kunks po angielsku ;p). Strasznie sie leni , ma pare wiosen i zim , i jest rasowy x] z czego jestem dumny bo znalazłem go (Fri iten plx?). Wszystkie zwierzaki lubie i dbam o nie , to normalnie małe zoo ![]() ![]() Na deser zdjęcie ostatniego zwierzaka którego mam pod reką. (Foto removed sry plx ![]() Wabi się Ola :> , to największy pasożyt , które rzeczy pożyczone odemnie nie oddaje(skąd sie to uniej wzieło ? czyżby to ten noob którego codziennie w tibi widze?:>). Dogłębniej nie będe jej opisywał bo szkoda czasu na nią;p. Tylko nie marudzcie i ciii , bo te zdjęcie jest nielegalne(zwierzak nie zezwolił zgody na zamieszczenie tego "ssa" tutaj. Moge tylko powiedzieć , że najlepszy polak na Julerze sporo o niej teraz myśli , od kiedy zobaczył te zdjęcie xP. Dobrze ze nie planuje nic więcej , jak marzenia ![]() Mam nadzieję , iż nie łamie żadnego z praw dotyczących wielkości zdjęcia , i czy RL zdjęcia są dopuszczane ![]() Pozdro.
![]() Mastah of pink car. Ostatnio edytowany przez Grundos'clubbaser - 01-02-2005 o 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Carlin xD
![]() |
![]() Buhaehhaehaehaeh XDDD Eee...fajnyyy
![]() ![]() Edit: Jaka to marka? XD Ja mam skode, ta stara jakas XD Ale kolor czewony ![]() Ostatnio edytowany przez Drag'Oul - 31-01-2005 o 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() UP@
No jedno zdjęcie , może nawet ukazuje że ktoś jest "troszke" nagi x] Down@ A co ty o mnie wiesz? Tyle co nic xP Dużo rzeczy ci mówiłem i niech tak pozostanie x]. Przynajmniej jakieś niespodzianki bedą ^.^. Ostatnie advc.: 30. ![]() 31. ![]() A to ss jakby ktoś sie pytał jakie skille itp. Eq po hacku więc sie nei czepiać ;p ![]() Proszę prosić o huncik, filmik, ssy , jeśli będe na siłach spełnie to ![]()
![]() Mastah of pink car. Ostatnio edytowany przez Grundos'clubbaser - 31-01-2005 o 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() lol
@Grundos'clubbaser Ta bryka wypasiasta xD Kolor za******y. ![]() Co się nigdy nie chwaliłeś, że masz i kota i psa? Ja mam kota, psa, żółwia i świnke morską (z fri itansów). Wkrótce dam zdjęcia xD A ten ostatni zwierz, to mogę podać nick tego gościa xD Wanna? Nie? To co? Prysznic? @SAKU Nude plx? Ok, later ![]() @Topic Tak ostatnio myślałem, na jaki huncik się wybrać (z ekipą). Możecie dawać propozycje ![]() ![]() ![]() No i comments plx (fotki w pierwszym poście, ciągle aktualizowane ![]() PS Thx za zmiane nazwy tematu ![]()
Ostatnio edytowany przez Thimburd - 31-01-2005 o 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Carlin xD
![]() |
![]() Hmmm... Z ekipą??? Ja też kce XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Fajnie, dziś miało być coś ciekawego... a mi tibia nie działa O.O I nie wiem czemu...
![]() <EDIT> OMG! Przekroczony transfer xD Poczekamy troszkę (aż się pojawią). :| PS Depresja... @Down Tibia mi nie działa ![]()
Ostatnio edytowany przez Thimburd - 01-02-2005 o 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Thim. No co ty nie wiesz. Daj msg me do mnie. I wybierzemy się na dragi moze kogos z gildi wyzmiemy i twego kumpla tego co wkleil ten awans na 30 lvl czy tam kturys
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ahh dzisiejszego piknego dnia...
LVL up. ![]() Ostatnio exp mi zbrzydł. Mało expie mało gram ,dużo nauki ... To sa najwieksze problemy powstrzymujące tibijczyka od grania ![]() Niedługo chce na necro hunta iść. W tą sobote. Więc bedzie co oglądać, i miejmy nadzieje że coś wypadnie. Ano moje siedlisko , ze ścierwowatym kompem i biurkiem. Zdjęcie jest rozmazane , przez lampke. To można zaliyczyć do mixów ![]() Cytuję : Wiem, gówno widać ale o to chodzi XD. No więc gówno widać ale o to chodzi x]. ![]() Pozdro.
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Transfer zwrócony i ssy widać
![]() ![]() ![]() ![]() NABIJCIE SOBIE POSTA I DAJCIE KOMENTA ![]() hehe xD <EDIT> Dodałem swoje noobistyczne ssy xD
Ostatnio edytowany przez Thimburd - 07-02-2005 o 12:33. Powód: COMMENT PLX |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |