|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() O ile mi wiadomo, to gramlin juz poniekad objasnil zasady kupna rotow, wiec offtopic!
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Wszystko wydawaloby sie bajka, gdyby nie to, ze Rota nie da sie summonowac!!! Moze to oznacza, ze bedzie mozna summonowac roty za mniejsza mane? Albo taka sama jak Convince? Trzeba tylko sie dowiedziec, jak zdobyc licencje...
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() a mnie ciekawi po co jest książka kucharska kupiłem jednom w tavernie w kazoo i one som jak mapy czasami mozna kupic czasami nie wiec po co by ona była a co do rotów hmmm wiem że tam są ale może trzeba do wiezenia isc
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() tak mi se co skojazylo ze mozna by bylo tego rota wypuscic na bazyliszka ale z kad wziazc licencje?? pewnie utevo res ina dwarf i z kims pogadac i zdobyc licencje ale to tylko tak sobie wymyslilem lecz mozna sprobowac
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie da rady kupic rotworma w tibii, jak chcesz miec swojego to summon/convince
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: w Polsce
![]() |
![]() Ja kolo venore znalazlem na bagnach jakiegos death human i w nim lezala licencja tylko niewiem czy to dokladnie ta bede musial isc sprawdzic
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@up latajacy dywan moze ci sprzedac gosc na darashi, oczywiscie wymagana jest licencja |
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2005
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Cytuj:
hmmm, to całkiem możliwe, n.p. jeden dwarf kupił sobie rota, i chodził sobie po kopalniach, i znalazł niechcący bazyliszka, i ten rotworm wrócił, i jak się go kupi to może nas tam zaprowadzi ![]()
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Dwarfy piszą że zakopały bazyliska tak głęboko że nawet ich oczy nie mogdły dojrzeć dna. Jak wiemy rotwormy to ślepe potwory, i najlepsi kopacze w całej tibi. Jak są małe może są białymi robakami(potem rosną i siemnieją) i moze takiego małego rotusia się da kupić, po czym wypuscic i wstąpić do nowego hole z Bazylim.
Ale po co iść do bazyliego, to nie bezpieczne, ja ostatnio piłem z bazyliskiem u Froda i mi powiedział że nie chce mu się tam siedzieć ciągle. ![]()
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() A wiec roty sa czescia questa z basiliskiem!
Moja teoria:Musisz miec licencje i wymienic na rota.Potem rot kopie tunel do bazyliego i go zabija<przeciez gracz nie moze zabic bazyliego bo go zabije wzrokiem a jak wiadomo roty sa slepe i nie spojrzy mu w oczy.>Zdobywasz cialo bazyliszka i dajesz imperatorowi.MAsz dragon scale legs i mile zwierzatko ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Ludzie ZauwĄzcie WŁaŚnie Dlatego Tibia Jest The Best Mmorpg. W Jakiej Grze WidzieliŚci Takie Questy?? CaŁe Kazo PrzecieŻ Jest W Questach. Ja Sam Mam 3 Klucze, KtÓre ZdobyŁem W 1 DzieŃ. UwaŻam, Że To Jest Quest Spoiling, Ale Jescze Nikt Nigdy Nie WykonaŁ Tego Questa WiĘc MoŻe Moderatorzy ZezwolĄ Na 1 WyjĄtkowy "quest Spoiling" I Razem RozwiĄŻemy Tego Questa
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() @ up
moze sie zgodzą skoro na anihillatora sie zgodzili tylko ty ich namawiasz ja nie chce mieć bana ![]() topic@ ja myślę że do tego questu trzeba mieć lvl jakiś skoro gdzieś było napisane że krasnoludy muwią że jest się za młodym to może powiedzą to komuś dopiero jak ma się np 60+ lvl bo jak wiadomo wyrocznia mówi to samo na rooko i trzeba mieć 8 lvl więc może dlatego nie dali bramki lvlowej |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() A według mnie to kolejny pic na wodę, i temat do gdybania...
#35 |
Guest
|
![]() chyba tszeba mieć PACC nie patszyłem na wszystkie odpowiedzi tak że moge się powtużyć jak tak to sorki
Ortografia nie moj............................................... ..................... |
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() a ja wiem chyba bo na prawo w dol jest wlasnie qest z kiesiengom jakoms ale nie wiem co sie z niom robi? sprawdze i dam edita
|
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2005
![]() ![]() |
![]() Jestescie Beznadziejni
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ale ja przynajmniej nie jestem chamski ![]() _____________________ Name: Abiram Mage Lvl: 12 Mlvl: 13 Proffesion : Sorcerer _____________________ Tibia is shit, don't play it! (Zart) |
|
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj: