|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Keyloggerami albo bedą chcieli kase za sciąganie gry z neta i takie tam.Poprostu bedzie trzeba płacić za gre. Pozatym ktoś wspomniał o Hellbrath i to prawda że na polskim servie (hbpl) jest hamstwo i złodziejstwo bo nie mażna zabijać a jak już sie zabije to nic sie prawie nie traci.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Zły pomysł bardzo zły. Hegemmon ma racje. Inne narody w realu uważają polaków za złodziei :/. Nie chce nikogo urazić bo sam jestem polakiem , ale taka jest prawda:/. Gdyby serwer był w polsce to było by super ale dla wszystkich a nie tylko dla polaków.
PS: przeczytajcie to http://kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&...148034&KAT=237 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Jak by stworzyć taki świat to z kim byśmy toczli wojny? wiele byśmy stracili na tym!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() nieeee... nieee! NIE!
Pomysł absolutnie kiepski. Serwer w Polsce ale dla wszystkich? Też źle. Po za tym gdyby powstało 150+ serwerów to może dałoby się pograć w godzinach 14:00 - 23:00 i to byłoby dobre ![]() Gdyby serwer był non-PvP to by się z kolei rozpleniło złodziejstwo i chamstwo. A tak po za tym - na HBPL zawsze wszystko zabierałem z ziemi i nikt sie nie buntował, a jak już to oddawałem. A, i jeszcze jedno: PopracÓjcie nad ortografiOM.
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja mam papiery
![]() ![]() w 45 % fajnie by było ale dużo byśmy stracili racja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Według mnie pomysl jest nawet dobry ale watpie ze ktos moze go zrealizowac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Za duzo wymagacie od CIpów, po prostu ze 2 nowe serwki, lub większy kontynent i limity na 1200 (przy większej mapie oczywiscie)
Mam nadzieje ze w końcu ruszy sie cos z test serwerem i będzie mnóstwo serwów ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2004
|
![]() to i tak sie nie uda prawda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() pomysl do bani ale serwer w polsce moglby byc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
![]() |
![]() Dlamnie to to jest bomba pomysł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() w summie to temat już jest wyczerpany, ale chciałem dożucić swoje 2 grosze. Uważam że serwer tylko dla polaków były bez sensu, bo właśnie to, że poznaje się ludzi z całego świata w tej grze jest fajne. Podczas zabawy uczysz się języka... i wogóle poznajesz charaktery ludzi ... a sewer w polsce fajnie by było...ale jak to w polsce zawsze było wciąż o wszytkim sie mówiło, a nic sie tam nie zrobiło
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2004
|
![]() to bez sensu!!! Przeciez ciekawiej jest ja sa ludzi z innych krajow, u mnie sie poprawil angielski
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Pszczóki
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() JESTEM PRZECIW BO PEŁNA FORMUŁKA BRZMI:
"POLSKA DLA POLAKÓW, WĘGRÓW I SŁOWAKÓW" TAK JAK POWIEDZIELI KOLEDZY I KOLEŻANKI POLACY NIE SĄ ANI LEPSI ANI GORSI!!! P.S.Serv w Polsce i pacc za 2 dychy to super pomysł. Z SERVEREM W POLSCE MOZNA BY BYŁO SPRÓBOWAC (SERV TYLKO DLA POLAKÓW NIE MA SZANS, CIP'Y SIE NIE ZGODZĄ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2004
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() serwer dla polaków... nie to beznadziejny pomysł
osobiście wolał bym nowe tereny w Tibi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() 1.po pierwsze uwazam to za wspanialy pomysl
2.super bo lagi mniejsze 3.kto by nim nadzorowal (niemcy w polsce?) 4.my tak o tak wrzeszczymy na forum a tak naprawde czy cos wiadomo z zaufanych zrodel? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Bez sensu.Ja gram w TIBIE nie tylko żeby zabijać smoki itp.Ale terz poto żeby pogadać z hiszpanem albo z rosjaninem.TBIA to taki nawet taki czat który jest bardzo rozbudowany.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Ja na początku mojego Tibiańskiego życia bardzo lubiałam Polaków i zawsze ich lepiej niż innych traktowałam - bo to swój przecież. Taniej stuff sprzedawałam, często dałam coś fajnego, zawsze pomogłam w potrzebie. I co ? Szybko doszłam do wniosku, że tylko ja taką nacjonalistką jestem i zmieniłam podejście.
W żadnym wypadku TIBIA tylko dla polaków, bo wtedy to już nikomu zaufać by nie można było. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Ja tam wole tak jak jest. Zawsze mozna sobie pogadac z Hiszpanem, Szwedem, Amerykancem itd. Mozna sie dowiedziec paru ciekawych rzeczy ze swiata, co sadza inni o naszym kraju itd Ostatnio gadalem z Brazylijczykiem i powiedzialem mi ,ze w TV mowia o polsce ,ze to "pretty place"
![]()
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() Głupio by było gdyby byli tylko polacy... Nie było by wojen (Patrz "Wojna Polska vs Szwecja)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |