![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Grudziądz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thouri Shady
Profesja: Elite Knight
Gildia: Interregnum
Świat: Arcania
Poziom: 170
Skille: 100/98
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ps. Jak to się stało że cie zabił cave rat na 100lv??? ![]()
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2005
|
![]() Cytuj:
cave rat zabil mnie w odpowiedni sposob jak sami myslicie nie mozliwe to by bylo ale wynikla pewna akcja!! i niestety ntak sie stalo !! kazdemu sie zdaza ktos wspomial ze mnie zdolowaliscie !! ahha ludzie to jest gra i kazdy giniee w grze na swoj sposob i taka jest kolej rzeczy !! mam slabe przejscia w tibi i tak wyszlo pozdrawiam narx |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Grudziądz
Imię: Thouri Shady
Profesja: Elite Knight
Gildia: Interregnum
Świat: Arcania
Poziom: 170
Skille: 100/98
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Ktoś broniąc Cie napisał że nazwanie przez ciebie Kiperra nOObek to miało być żartobliwe(pewnie tak miało być) ale w innym poście to brzmiało troche inaczej więc napisałem co myśle. A to że nie widzialem demona na własne oczy poza filmami to na szczęście prawda
![]() A to pytanie o cave rata to, jak Ci się mogło wydawać, nie miało być złośliwe.
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ularis
Hmmmmm Lemme see.. Ping : 300-400 ms. Próbuj zabić demona solo , używając wyłącznie Explosion. Good luck. Jak widziałeś : 2x wylałem mana fluida na ziemie Przypadek ? Nie sądze , Freez owszem. Jeżeli czujesz sie w jakis sposób ode mnie lepszy...Okey nie mam nic przeciwko , zsolowałeś demona z mała pomocą. A do słowa "noob"..Dobrze by było gdybyś definicje tegoż słowa znał. Cóż : Ja nikogo nie prosze , żeby mnie bronił . Nikogo nie prosze zeby oglądał moje filmy. Sami z własnej woli , oglądają moje filmy , chyba nikomu przez to krzywdy nie robie. Myślisz , że podburzyłeś moje ego. Gównoprawda , dla mnie jest to po prostu kolejny filmik demon solo , no i ładnie nabity 100 lvl. BTW : Popracuj nad estetyką swoich postów , nieciekawie wyglądają.
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() Cytuj:
You don't see me - you don't hear me... lunara ![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Venore
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh, moze dostane za to ostrzezenie, ale podsumuje cie w 4 slowach ok?
"O ****a ale debil" 1. "lorbus?" 2. "psychom" aHAUHUAUHAUH 3. "sam masz 9 lat albo 11" i poprzesz to pewnie teza ze "WRZYSCY SOM GUPI!" |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Andrychów/Polska Posty: 69
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Solera
![]() |
![]() Mi wydaje sie bardzo trudne paść na cave racie na 100 levelu mógłbyś to wytłumaczyć jak to się stało bo mnie cave raty nawet nie potrafją uderzyć do krwi choć mam 20 level druidem
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kooowal - 05-02-2005 o 16:23. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() 1. Gratz Demona i 100 lvl.
2. Kiperrowi nikt nie pomagal przy zabijaniu FE...Prawdziwe >Solo< ![]() 3 Ten Kooowal to nie ziom od keyloggerow pod nickiem Kowalcio? ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
|
![]() Padl na Anihilatorze cala ekipa padla
![]() Gratz 100 lvl i Pozdro Mako the palla ;] btw.thx za hunta ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
|
![]() Kazdemu moze sie zdarzyc pasc nawet na racie...
Niepamietam w jakims poscie Lifely Sorcerer powiedzial ze jego kumpel padl na 1xx lvlu na snaku niewiem jak to bylo ale wydaje mi sie ze Ularis mial kika gdzie bylo wiecej tych potworkow i srednio co 1-2 hity mu zadawaly i padl nie oceniajcie go ze jest lama czy kims tam bo to jest wyczyn solowac demona tym bardziej knightem wydaje mi sie ze wiekszosc tych co wypowiadaja sie poprostu zazdroszcza mu ze to byl on a nie oni... Pozdro Mako ^^ ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzieki kipper za zrozumienie nie chcialem cie urazic co o tych noobkow ;] a tak pozatym nie weidzialem ze masz lagi chociaz zauwazylem ogladajac ten film ktoryz razz skoleji a ze ta banda odrazu pomyslala ze chcialem cie ponizyc to juz nie moja wina!! pozdro narka a
ps co do ratow jak by 5 naraz kogos bez eq obtoczyly bylo by to samo |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Cytuj:
/\ 1.Ten Ziomek Jest dobry 2.Jesli Kiperr to nooB to ty z zkończ z tą gra ![]() 3.Ze zmiechu boli mnie brzuszek !! Wyłem z ciebie ze 3 godzinki !! Ostatnio edytowany przez Jacalek - 06-02-2005 o 15:23. |
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Cytuj:
| | Ale ten Ularis to nOObek do Kiperra mowi nooob a nieumie napisac jego nicka !! |
|
![]() |
![]() |
#37 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ularis - prosze bardzo.
Mój char to "Evline Sorcerer" Nie mam sie niczym zbytnio pochwalić jeśli chodzi o grę. I co z tego? Chcesz wiedziec jak długo siedzę w tym temacie? Spójrz na datę dołączenia i na datę stworzenia konta. Gdybym nie latał po światach i nie zmieniał postaci jak rękawiczek to by to inaczej wyglądało. Ogólnie - trudno jest zsolować demona- sam wyczyn jest godny pochwały, lecz mimo wsyzstko na takim poziomie powinieneś mieć respekt dla innych graczy którzy się na tym znają (jak Kip którego lvl znam, oraz wielu innych zapewne). A wyzwanie od noobka niestety straciło swoją żartobliwość dawno temu - w dzisiejszych czasach za noobka można wpakować się w niezłą rozwałkę :/ PS - Annihilator (dobrze napisałem) jest z deczka nieodpowiedni dla ostaci na setnym - Zsumuj śrendi dmg demona ( wiesz jaki na pewno) i pomnóż razy 6 - hmmmm. Duża szansa na dead co nie? Tego się tak od ręki raczej nie robi od razu na setnym- brama levelowa - owszem, ale dowszystkeigo trzeba cierpliwości i naprawde dobrego przygotowania ( nie chodzi tutaj tylko o eq, runy, itd. - ale też o lvl - bo masz więcej życia, mocniej się UHasz itd.) PS- po 2 ciosach wsyzstko idzie z tarczy na zbroję i resztę części ciała (buty, spodnie i hełmik) wnioskuję z tego że z deczka przyspałeś podczas treningu lub czegoś innego - albowiem rat nie ma bata się rpzebić przez MPA, Royal helmet, golden legi i steel bootsy (taki amsz zapewnie główny eq z tych 4 kategori) - Albo lałes sie z demonem a tu nagle przyszeł rat i cię sypnął za 5 (ostatnie HP) nie wierzę ![]() Ogólnie - powodzniea w odbijaniu levelu ![]() PS - samo zsolowanie demona, zwłaszcza przez knighta jest wielkim wyczynem. Choć największym jest chyba zsolowanie Palkiem (oj niewilu się to udało ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
|
![]() @:up
PS- po 2 ciosach wsyzstko idzie z tarczy na zbroję i resztę części ciała (buty, spodnie i hełmik) wnioskuję z tego że z deczka przyspałeś podczas treningu lub czegoś innego - albowiem rat nie ma bata się rpzebić przez MPA, Royal helmet, golden legi i steel bootsy (taki amsz zapewnie główny eq z tych 4 kategori) - Albo lałes sie z demonem a tu nagle przyszeł rat i cię sypnął za 5 (ostatnie HP) nie wierzę ![]() Ogólnie - powodzniea w odbijaniu levelu ![]() PS - samo zsolowanie demona, zwłaszcza przez knighta jest wielkim wyczynem. Choć największym jest chyba zsolowanie Palkiem (oj niewilu się to udało ![]() ![]() LOL LOLL LOLL wlasnie palkiem najlatwijej zsolowac demona knightem jest to bardzo wielki wyczyn poniewaz knight niemoze uzywac takich czarow jak np. sd wiec jest owiele trudniej ^^ |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Cytuj:
![]() |
#40 | |
Użytkownik forum