|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Ogolnie - wg mnie znalezliscie sie tam dlatego, ze skasowaliscie OT serv, inaczej nas by tam nie bylo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() miejsce 1 - tibianews - 27,4%
miejsce 2 - tibiabr.com - 23,1% miejsce 3 - WoT - 20,0% miejsce 4 - tibia.pl - 14,8% Tibianews: Do przewidzenia, oni mają w swoich szeregach nawet Gma Tibiabr.com:Brazylia 172 mln 860,3 tys ludzi Polska:40 mln ludzi....widać różnice World of Tibia...myślałem, że będą dalej. Tibia.pl: Zaraz za podium. Mówi się, ze czwarte miejsce to najgorsze miejsce. W tym wypadku tak nie jest. Sam fakt, ze Tibia.pl wzięła udział w głosowaniu, oraz, że zajęła tak wysokie miejsce coś znaczy(w tym dobrym aspekcie)
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 04-02-2005 o 14:11. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Gratulacje. Czwarte miejce to dobry wynik. Jestescie najlepsza strona w polsce a na dodatek jestescie w czołówce najlepszych stron o Tibi na całym swiecie. Duzo sie staracie aby strona tibia.pl byla jeszce lepsza. GRATLUJE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Troche dziwne to glosowanie bylo, bo imho tibianews.net tam troche nie pasuje, bo ona nie skupia sie na stronie z informacjami o tibii tylko robi gazetke tibijska. Duzo ludzi mowilo mi ze nie zaglosuja na tibia.pl bo mamy noobow na forum. Co mamy na to poradzic? Staramy sie ich jak najlepiej edukowac, a idiotow wywalac. Tutaj tibianews ma lepiej, oni poprostu nie maja forum, zaloze sie ze jakby mieli to tez pelno n00bz0rstwa sie u nich zaleglo tak jak u nas czy na tibia.de(tam tez masa idiotow jest). Moznaby powiedziec ze forum sie nie liczy wtedy, ale forum to integralna czesc strony... Ciezko jest porownywac 2 strony zajmujace sie roznymi rzeczami, pozatym ze obie strony sa o Tibii prawie nic wiecej ich nie laczy. My skupiamy sie na forum i informacjach zawartych na stronie, tibianews.net zajmuje sie gazetka, a informacje na ich stronie to tylko male uzupelnienie. Pozatym ich serwis prowadzi GM Excessus dzieki czemu maja lepsze uklady, przyklad: news na tibia.com o zwolnieniu GMa i natychmiastowy wywiad z Knightmare na ich stronie, my sie naprawde dlugo staralismy i ciezko walczylismy o wywiad z CipSoftem, oni dostali go od reki. ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 13-02-2005 o 23:07. |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Nieobecny.
|
![]() No i dziękujemy :>
Ja ze swojej strony chciałem tylko zwrócić uwagę na duży rozdźwięk między nami (14,8%) a tibianlibrary (5.8%) co świadczy, że jednak w czołówce jesteśmy. Tibianews oczywiście zdeklasowała wszystkich, raczej nie dziwne, jeżeli weźmiemy pod uwagę community jakie mają, i ilość osób które sie tam udziela. Na tym miejscu obstawiałem tiba.de. Drugie miejsce to dla mnie totalne zdziwienie, nie wiezylem wlasnym oczom. Teoria była taka, że Brazylijczycy mieli dwie strony, więc ich głosy powinny się rozłożyć mniej-więcej po połowie, ale co co się tu stało, to jest nie do pomyślenia. (mój typ na miejsce drugie: tibianews) Trzecie miejsce Tibia.de jest o tyle dziwne, o ile brazylijczycy wyforsowali się na sam przód. Wspaniałe forum tego serwisu, wraz z wiadomościami i tysiącami graczy powino być wyżej, no ale cóż, zdarza sie.. (mój typ: tibianlibrary) Czwarte miejsce- my. mogło być lepiej, ale jest tak jest, nawet niezgorzej, 14,8% to nie tak mało, jak mogłoby się wydawać... (tu akurat dobrze typowałem ![]() Ogólnie: Drom powinien wziąść się do pracy, to przez niego tak stoimy... |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() Cóż moge powiedzieć... w moim imieniu gratuluje wszystkim operatorom i administratorom za czas poświęcony stonie tibia.pl, za wszystkie grafiki, działy... no i oczywiście życze lepszych sukcesów
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Gratz dla Tibi.pl ale chcialby, zauwazyc ze kiedy wszedlem na strone brazylijczykow to pojawil mi sie popup ze ten kto zaglosuje na ich strone wezmie udzial w losowaniu premium account
mozna bylo wygrac jedno z ilus tam ( zalezalo od zajetego przez nich miejsca ) wiec moze to przekonalo wiekszosc brazylijczykow do glosowania |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() HUH? Wtf? tylko 4 miejsce :S szkoda liczylem najmiej 3 bo tibianews i WoT sa z deka popularniejsze.... ale i tak jest dobrze
P.S brazule byli lepsi ;/ P.S 2 Br? |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2005
|
![]() Tibia.pl to najlepsza na świecie strona o tibi!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Cytuj:
![]() --------------- Bardzo się ciesze ze miałem okazję mieć wkład w te 14,8% bo naprawde strona na to zasługuje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Za murami,kratami,koło kompa
Stan: Niegrający
Imię: eee?? ;|
![]() |
![]() fanie ze macie 4 miejsce a nie 1
![]() Mam pytanie poza tematem macie wszystkie potwory nowe , bronie ale zapomnieliscie o jednym Clubie ,,Enchanted Staff'' ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() dla mnie tibia.pl jest najlepsza. 4 miejsce to swietna pozycja, moglaby byc lepsz ale dla mnie jest bardzo dobra.
![]() |
![]() |
#36 | ||
Użytkownik Forum
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() Cytuj:
lepsze 4 miejsce niz 1??? a tak wogle to skad macie ten miecz? on jest qestu czy z potworka... ???
Ostatnio edytowany przez Maly =] - 04-02-2005 o 19:59. |
||
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() super! czekalem na wynik z utensknieniem i sie doczekalem! nastepnym razem bedzie lepiej
ale tak jak juz ktos na tym forum powiedzial moze czas pomyslec o dwoch jezykach?
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@$corcerer Zobaczymy co Drom powie ^^. @Nekromanta Thx za bh questa ![]() |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() nie ma za co xD. osobiscie nie mam pacca ale wszystkich ziomkow z paccem namawialemn zeby glosowali xD. niezle, 4 miejsce.... jak na caly swiat... xD nstepnym razem bedzie
![]() ![]()