Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 29-01-2004, 16:02   #21
SkiLo
Użytkownik Forum

SkiLo's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź

Domyślny

kurde ja tam nie chce wojny,nie mozna spokojnie pograc.Zreszta to nikomu nic dobrego nie przyniesie.

Hail LoV !!!
SkiLo jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-01-2004, 16:06   #22
Olga Sorc
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 01 2004

Domyślny

Skilo a Łupy a uh jak beda szly a hmm a sd wojda to Jedna wielka KA$A.
Olga Sorc jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-01-2004, 16:14   #23
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Bloody_Izual
Fc jest osłabione bo słyszałem że Rastlin (jakoś tak) z jakimś palem się zbuntowało przeciw FC gimli uświadom mnie.
ekhm, raistlin juz daaaawno temu odszedl z FC . FC zostalo oslabione ostatnio przez to, ze odszedli damie i povi, tworzac gildie Last Section ,czyli LS, ktora jest jedna ze stron w wojnie
tyle ze teraz slysze ze kilku ludzi z FC weszlo do AB w charakterystycznych szwedzkich mundurkach . mozliwe ze tez sie wlacza, ale wtedy Vatos Locos duzych szans miec nie bedzie ...
stary 29-01-2004, 16:30   #24
Keb
Zbanowany

Data dołączenia: 16 11 2003

Wyślij wiadomość przez ICQ do Keb Keb ma numer GG 2066479
Domyślny Kiedy skonczy się wojna ?

Skończy się do piątku ?
Bo mam zamiar skillować
Keb jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-01-2004, 16:39   #25
SkiLo
Użytkownik Forum

SkiLo's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Olga Sorc
Skilo a Łupy a uh jak beda szly a hmm a sd wojda to Jedna wielka KA$A.
ok moze dla sorcow i druidow to kasa.ale jak hilvl chca sie bic to niech sie bija miedzy soba a nie nas zwyklych szarych lowlvl w to wlaczaja :-(

Hail LoV !!!
SkiLo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-01-2004, 17:10   #26
Owoc
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 10 2003

Domyślny

Nom
Na wydarzenia w jakimś świecie ma się wpływ dopiero na lvl 40+ (+ czlonkostwo w dobrej gilidii), więc lowlvl którzy się nie liczą powinni być zostawieni w spokoju a często lowlvl padają ofiarą wojen...

Teraz już nie gram w Tibię. UT2004/GW!
Owoc jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-01-2004, 17:16   #27
Kick
Guest

Domyślny

Mnie ci szwezi najbardziej wkurzaja jak ktos do mnie podchodzi i zaczyna cos *********, juz sie polapalem ze wiekrzosc tych downow to szwedzi:evil:
  Odpowiedz z Cytatem
stary 29-01-2004, 19:14   #28
Chomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 12 2003

Domyślny

-hi
-hi
-swe?
-yes
-die die die

Jak ja to lubie
Chomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-01-2004, 21:06   #29
Night Moon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2003

Domyślny

Ostatnio od rozpoczęcia wojny na danubi wielu z tych, którzy w niej uczestniczą dostali bany za zabijanie np: Povi czy Raistlin, więc mam nadzieje że na jakiś czas wojna ta zostanie wstrzymana. Chciałbym też wspomnieć, że do wojny jako przeciwnicy VL dołanczają inne guildie, Raised Fist, Red Legion, Fated Circle... szanse Vatos maleją... :/

PS: zapowiada się rzeź(chyba tak się pisze )
Night Moon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-01-2004, 21:50   #30
Bloody_Izual
Użytkownik Forum

Bloody_Izual ma numer GG 6608391
Domyślny

To co wyczytałem na Gery.pl

Cytuj:
świeże wiadomości, do ls dołączyło właśnie fc, rised fist, red legion - zdaje sie że to nasz koniec ..... koniec także polaków na danubia którzy mają wyższe lvl a nie są kumplami walkora. Módlcie sie żeby ktoś nam pomógł bo teraz fc przejmuje kontrle w całości
Jak widać bęą kłopoty a dzisiaj w Ab siedział cały FC.

Wypowidzi kumpla Rastlina.

Cytuj:
Jako że Raistlin jest moim przyjacielem mogę wytłumaczyć te śmierci które wcześniej przedstawił Sir Włodek.
Kille Povi zostały w większości przypadków zaliczone w momencie kiedy Povi był haknięty (wyłączając ostatni w parchment room).

Kille Raistlina - potworki (zwykłe kicki, disconnecty), ostatni Poviego to była popisowa akcja w stylu "podejdź, udawaj kumpla, upieprz, żądaj czegoś czego nie masz) czyli zwykła pułapka podczas standartowego huntu na necro. Po prostu Povi i Damie zazdroszczą Raistlinowi szybkiego lvlowania i sprzętu jaki udało mu się uzyskać podczas demon huntów.
Ostatni konflikt ma trochę szerszy zasięg niż tylko sama zabawa na Danubii. Rozmawiałem z etatową żmiją wszystkich serwerów czyli Sią, znanym na Isarze jako Derco Dazniak lub teraz Rewyn Carmandor, dla Danubijczyków lepiej znany pod nickiem Xury. Gildia Last Section powstała najpierw na Isarze, gdzie została skutecznie zanihilowana przez del'Toro. Teraz Xury założył Last Section na Danubii po to żeby dać upust swojej złości i popekować z Povim i Damie (których zna w rl). Chcę was tylko przestrzeć, że istnienie tej gildii - do tego w sojuszu z FC i Red Legion - to poważny krok to całkowitego opanowania serwera przez znudzonych idiotów. I szczerze, jeśli miałbym wybierać, wolę Del'Toro na Isarze Xury jest najbardziej podstępnym śmieciem jaki udało mi się spotkać kiedykolwiek na jakimkolwiek serwerze.
I owszem, jeśli nie możecie ich pokonać, najlepiej z nimi się "zaprzyjaźnić" - o ile oczywiście planujecie długą karierę na Danubii.
No i wkońcu powód dla którego FC RF się przyłączyłu

Cytuj:
Last Section-nie istnieje już. Chetni z tej guildi zostali wcieleni do FC Special Force.
A dlaczego? Dlatego , ze jak zwykle to bywa w konfilktach gdzie Polacy sa jedna ze stron nie mogli sie dogadac kogo zabijac.
FC na poczatku (zgodnie ze zdaniem wielu FC i samego Aartusa) zostało neutralne. wojna miła byc teoretycznie tylko pomiedzy LS a Vatos. Oczywiscie w domysle Vatos mialo rowniez plan rozprawienia sie z FC ale w czasie pozniejszym. I bylo by to logiczne bo po co walczyc z dwoma naraz? Jednak oczywiscie plan misterny zostal zje****. Bo VL zabilo Dexia Palantir (FC i to osoba ktora sama na forum zadeklarowala sie jako neutralna), zaatakowała Naroni (lider Rised Fist, ktore mialo wogole zostac pominiete , przynajmniej w poczatkowej fazie wojny). W ten sposob guildie FC, RF zostały wlaczone do wojny i to na dodatek maja jak najbardziej sluszny pretekst(atak/zabicie klanowiczy mimo statusu neutralnych)
Mimo, ze zycze zwyciestwa VL to jednak coz umysl podpowiada mi, ze nie jest to koniecznie mozliwe
A i nie cieszmy sie tak ze Damie czy Povi padli. Bo Raistlin dziisja tez mial juz bana chyba za zabijanie i narazie chyba jednak wiecej smierci zliczyli VL na swoim koncie niz FC+RF , a VL jest znacznie mniej liczebne
I to wszystko co ciekawe.
Bloody_Izual jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-01-2004, 21:54   #31
nightkin
Zbanowany

nightkin's Avatar

Data dołączenia: 11 10 2003

Imię: Jean Grae
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Domyślny

Gimli - a LoV po ktorej stronie staje? Rotfl
nightkin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-01-2004, 21:59   #32
Night Moon
Użytkownik Forum

Domyślny hmmm

choć to pytanie nie jest do mine to jak kiedyś czytałem opis tej guildi to było napisane cos takiego "nie wdajemy sie w żadne wojny" :rolleyes:
stary 29-01-2004, 22:00   #33
Gewof
Rybzor to moja dzifka

Gewof's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2004
Wpisy bloga: 2

Domyślny

No ciekawe co teraz bedzie z VL, Raistlin ma bana, ale Povi tez dostala. Mam nadzieje ze Polacy wygraja bo inacze glupie szwedzkie piz... beda panowaly na Danobi a tego bym nie chcial Zreszta da sie zauwazyc ze dzisaj jest troche spokojniej niz w ostatnich dniach. Dzisaj nie widzialem zadnej walki pomiedzy stronami i zadnego formowania grup do walki, wiec jest nadzieja ze moze sie zycie na Danoobi znowu wroci do normy tak jak kiedys )
stary 29-01-2004, 22:18   #34
Night Moon
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Gewof
No ciekawe co teraz bedzie z VL, Raistlin ma bana, ale Povi tez dostala. Mam nadzieje ze Polacy wygraja bo inacze glupie szwedzkie piz... beda panowaly na Danobi a tego bym nie chcial Zreszta da sie zauwazyc ze dzisaj jest troche spokojniej niz w ostatnich dniach. Dzisaj nie widzialem zadnej walki pomiedzy stronami i zadnego formowania grup do walki, wiec jest nadzieja ze moze sie zycie na Danoobi znowu wroci do normy tak jak kiedys )
hmm może dzisiaj było spokojnie ale wkrótce bany im się skończą i podejżewam że pokoju raczej nie będzie jak zapowiadała shtahetka na forum tibi.com :/

i jeszcze coś shtahet powiedziala że wojne wywołali Povi i Damie zabijając ludzi z VL ale z tego jak się sprawy toczą można wywnioskować że Vl ma zamiary podbić danubie (czy to nie głupie), mam namyśli atak na Naroniego i ludzi z Fc... :/
stary 30-01-2004, 11:12   #35
survivalboy
Guest

Domyślny

Gimli co ty gadasz ?? powiedziałeś taką głupote z tą wojną że uhuhuh po pierwsze o wojne wypytywałęs mnie a po drugie czy lider mojej gildi wogóle jush nie wie co mówi???
Wojna nie jest Polska szwecja tylko Vatos Locos vs FC(bez Walkora i Aartusa) i Last Section. W wojnie poległo jush dwóch szwedów a mianowicie Damie 104 lvl i Povi 85 lvl z polaków z tego co wiem największy lvl to dranit 66 lvl. Lecz za mass pk Zbanowali Poviego i Raistlina więc polacy orzekli ze bez lidera nie mają szans i przegrają wojne a że Shtahet zaczoł zabijać ludzi z Red legiona pod preketstem podbicia świata Red legion zaczoł pomagac Fc i wyłudzać haracze mysle ze do czasu odbanowania raista nie będzie żadnych bitew
  Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2004, 11:57   #36
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez survivalboy
Gimli co ty gadasz ?? powiedziałeś taką głupote z tą wojną że uhuhuh po pierwsze o wojne wypytywałęs mnie a po drugie czy lider mojej gildi wogóle jush nie wie co mówi???
Wojna nie jest Polska szwecja tylko Vatos Locos vs FC(bez Walkora i Aartusa) i Last Section. W wojnie poległo jush dwóch szwedów a mianowicie Damie 104 lvl i Povi 85 lvl z polaków z tego co wiem największy lvl to dranit 66 lvl. Lecz za mass pk Zbanowali Poviego i Raistlina więc polacy orzekli ze bez lidera nie mają szans i przegrają wojne a że Shtahet zaczoł zabijać ludzi z Red legiona pod preketstem podbicia świata Red legion zaczoł pomagac Fc i wyłudzać haracze mysle ze do czasu odbanowania raista nie będzie żadnych bitew
lol, strony wojny sie co chwila zmieniaja . w tej chwili vatos locos juz nie istnieje . a FC wlaczylo sie do wojny dopiero wczoraj, a ja temat pisalem troszke wczesniej . Last Section zreszta tez juz nie istnieje...
i zaznaczylem, ze wojna jest miedzy gildiami, ale praktycznie przerodzilo sie w to wojne polska vs szwecja ( tyle ze tych wyzszych lvl ) . padaja nawet ci ktorzy o wojnie nie mieli zielonego pojecia (do czasu... ) . i nie gadaj glupot ze to sa porachunki jedynie tych gildii, bo PKuje sie wiekszosc high lvli, a do wojny co chwila sie ktos wlacza
i ujawnij sie kim jestes
stary 30-01-2004, 12:05   #37
Gewof
Rybzor to moja dzifka

Gewof's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2004
Wpisy bloga: 2

Domyślny

No to narazie mozemy sie cieszyc krotko trwajacym spokojem na Danoobi, przynajmniej jush sie w ab zrobilo normalnie i nie leza wszedzie ciala ) Pozabiaja sie troche i nic nie beda z tego mieli a my tylko na tym tracimy Wogole to sobie glupi pretekst wymyslili na ta wojne i dlaczego nie wlcza miedzy soba tylko przy okazji zabijaja ludzi z nizszymi lvl bo ktorys z nich dostal red skull'a i mysli ze moze sobie teraz juz wszystkich zabijac Moim zdaniem ta wojna jest wielim bezsensem i powinna sie jak najszybciej skonczyc
stary 30-01-2004, 14:46   #38
Night Moon
Użytkownik Forum

Domyślny

podsumujmy co sie narazie dzieje Vatos chciało przejąc władze na danubi, gdy inne potężne guildie na danubi postanowily walczyc przeciwko vatos guildia sie rozpada :/
stary 30-01-2004, 15:57   #39
behi
Użytkownik Forum

behi's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast

Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 102
behi ma numer GG Parampampam
Domyślny

Oj...Szkoda ze na Amera nie ma jakis powaznych wojen...Tylko moze Ruthless Seven I Bondock Saints.

Postaw się ludziom notorycznie puszczającym smuty i kwasy! Powiedz BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
behi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2004, 16:04   #40
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez behi
Oj...Szkoda ze na Amera nie ma jakis powaznych wojen...Tylko moze Ruthless Seven I Bondock Saints.
nowa gildia ( powstala chyba w miejsce VL ) , prowadzona przez raistlina, nazywa sie wlasnie ruthless seven
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania