|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Skilo a Łupy a uh jak beda szly a hmm a sd wojda to Jedna wielka KA$A.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
![]() tyle ze teraz slysze ze kilku ludzi z FC weszlo do AB w charakterystycznych szwedzkich mundurkach . mozliwe ze tez sie wlacza, ale wtedy Vatos Locos duzych szans miec nie bedzie ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
|
![]() Skończy się do piątku ?
Bo mam zamiar skillować ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Nom
![]() Na wydarzenia w jakimś świecie ma się wpływ dopiero na lvl 40+ (+ czlonkostwo w dobrej gilidii), więc lowlvl którzy się nie liczą powinni być zostawieni w spokoju ![]()
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Mnie ci szwezi najbardziej wkurzaja jak ktos do mnie podchodzi i zaczyna cos *********, juz sie polapalem ze wiekrzosc tych downow to szwedzi:evil:
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() -hi
-hi -swe? -yes -die die die Jak ja to lubie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Ostatnio od rozpoczęcia wojny na danubi wielu z tych, którzy w niej uczestniczą dostali bany za zabijanie np: Povi czy Raistlin, więc mam nadzieje że na jakiś czas wojna ta zostanie wstrzymana. Chciałbym też wspomnieć, że do wojny jako przeciwnicy VL dołanczają inne guildie, Raised Fist, Red Legion, Fated Circle... szanse Vatos maleją... :/
PS: zapowiada się rzeź(chyba tak się pisze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To co wyczytałem na Gery.pl
Cytuj:
Wypowidzi kumpla Rastlina. Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() choć to pytanie nie jest do mine to jak kiedyś czytałem opis tej guildi to było napisane cos takiego "nie wdajemy sie w żadne wojny" :rolleyes:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() No ciekawe co teraz bedzie z VL, Raistlin ma bana, ale Povi tez dostala. Mam nadzieje ze Polacy wygraja bo inacze glupie szwedzkie piz... beda panowaly na Danobi a tego bym nie chcial
![]() ![]()
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() i jeszcze coś shtahet powiedziala że wojne wywołali Povi i Damie zabijając ludzi z VL ale z tego jak się sprawy toczą można wywnioskować że Vl ma zamiary podbić danubie (czy to nie głupie), mam namyśli atak na Naroniego i ludzi z Fc... :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() Gimli co ty gadasz ?? powiedziałeś taką głupote z tą wojną że uhuhuh po pierwsze o wojne wypytywałęs mnie a po drugie czy lider mojej gildi wogóle jush nie wie co mówi???
Wojna nie jest Polska szwecja tylko Vatos Locos vs FC(bez Walkora i Aartusa) i Last Section. W wojnie poległo jush dwóch szwedów a mianowicie Damie 104 lvl i Povi 85 lvl z polaków z tego co wiem największy lvl to dranit 66 lvl. Lecz za mass pk Zbanowali Poviego i Raistlina więc polacy orzekli ze bez lidera nie mają szans i przegrają wojne a że Shtahet zaczoł zabijać ludzi z Red legiona pod preketstem podbicia świata Red legion zaczoł pomagac Fc i wyłudzać haracze mysle ze do czasu odbanowania raista nie będzie żadnych bitew |
![]() |
![]() |
#36 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
i zaznaczylem, ze wojna jest miedzy gildiami, ale praktycznie przerodzilo sie w to wojne polska vs szwecja ( tyle ze tych wyzszych lvl ) . padaja nawet ci ktorzy o wojnie nie mieli zielonego pojecia (do czasu... ) . i nie gadaj glupot ze to sa porachunki jedynie tych gildii, bo PKuje sie wiekszosc high lvli, a do wojny co chwila sie ktos wlacza i ujawnij sie kim jestes ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() No to narazie mozemy sie cieszyc krotko trwajacym spokojem na Danoobi, przynajmniej jush sie w ab zrobilo normalnie i nie leza wszedzie ciala
![]() ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() podsumujmy co sie narazie dzieje Vatos chciało przejąc władze na danubi, gdy inne potężne guildie na danubi postanowily walczyc przeciwko vatos guildia sie rozpada :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Oj...Szkoda ze na Amera nie ma jakis powaznych wojen...Tylko moze Ruthless Seven I Bondock Saints.
![]() |
#40 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj: