|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Mnie sie podoba!
Pomysł 7/10 Wykonanie 7/10 W Sumie 14/20 Średnia 0.70/1.0 #3 Ostatnio edytowany przez gimli miły krasnolud - 24-02-2005 o 20:58. Powód: Teraz masz #3 |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() pomysł 8/10
wykonanie hmm, też 9/10 ![]() żadnych błedów widocznych nie ma, ale nie jest takie super duper
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mi się podoba i tyle
![]() ![]() @re:down Masz racje ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Louner - 23-02-2005 o 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Jakby to powiedzieć, z jednego obrazka zdecydowanie nie wynika przesłanie tematu, jeżeli byłaby cała historyjka, chociaż kilka obrazków to byłoby zdecydowanie lepiej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
![]() Dziekuje za komentarze, póki co nie robię więcej fake'ów może w przyszłości.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spooko feak
![]() ![]() pomysl 9/10 wykonanie 8/10 chcialem dac po 10 ale jeszcze tu czegos brakuje xD
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() wlasnie. pizza wypada z demonow. ale ja spotkalem milego demona. przywolal fire elementale i one podgrzaly pizze. pozniej zjedlismy.