|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Przed chwilą próbowałem znowu... dalej sie nieda
![]() PLZ POMÓŻCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Teraz sie nie da ponieważ wystąpiły jakieś problemy technicze, ale z tego co wiem to matkus ma to załatwić w najbliższym czasie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Nieobecny.
|
![]() LUDZIE! MYSLCIE! TO (podobno) NIE BOLI!
skoro macie avatara na dysq, a nie chce zadzialac to chyba LOGICZNE jest ze w skrypcie na forum jest blad! jak macie jakas strone w Internecie (ewentualnie FTP) to mozna wrzucic to z netu i dziala na 100%, a potem mozna wykasowac obrazek, bo forum zapisuje go we wlasnej bazie danych.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Ja mam podobny problem. Kiedys znalazlam dla siebie avatara i jak go zapisalam normalnie wszystko zrobilam to go nie bylo. Dopiero pozniej mi sie pokazal, teraz jak zmienilam na inny znowusz nie ma
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Nikt ważny
|
![]() majq wrzuć go na serwer i podaj linka. zobacze co i jak może uda mi sięcośzdzialać?
![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |