|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Chcialem zeby to nabralo takiej tajemniczosci, mistycyzmu, ze niby moj kumpel to cudowne dziecko- ogien sie go nie ima, a ty musiales to popsuc ![]()
Mroczniejszy od ciemności, głębszy niż najczerniejsza noc, czerwieńszy od krwi, zaklinam cię, o Tytanie, który zatonąłeś w cieniu upływającego czasu... Każde zło ,które stanie na naszej drodze połączonymi siłami zniszczymy! Ostatnio edytowany przez kudlaty - 12-02-2005 o 12:04. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Kieydś z kolegami kupiliśmy dużo duźżych petard. Przywiązaliśmy je do jakiegoś plaskitu i do kontenera. Za chwilę śmieciarz podchodzi i podnosi klapę w górę. my z 2 strony podpalamy petardy, rzucsamy do śmietnika i buuum. Na śmieciarza polecialy smieci, taki bałagam. pół bloku się zbudzilo a my ucieklismy.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: venore-thais-kazoordon
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Strong maki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polish army
Świat: Pacera
Poziom: 67
Skille: 81:(/56
Poziom mag.: 15
|
![]() Oto kilka moich historyjek:
1. Kilka lat temu mój brat (Makilili) załozył się ze mną, że nie uda mi się zeskoczyć z łóżka piętrowego (zrobił je dziadek, więc było niestandartowe, było wyższe niż zazwyczaj). Zakład oczywiście przyjąłem, bo sprawa toczyła się o całe 10 groszy ![]() ![]() 2. Bardzo lubię jeździć na rowerze. Także bez trzymanki. Rok temu postanowiłem przejechać przez "leżącego policjanta" bez rąk na kierownicy. Wziąłem odpowiedni rozpęd i wjechałem... ale nie przejechałem. Zaliczyłem "glebę" wykonując przy tym efektowne salto. Efekt: rozbita głowa, rozcięty palec i ogólne potłuczenia ![]() 3. W te wakacje zrobiłem z bratem mały rowerowy tor przeszkód. Była rampa, mostek i zjazd, po którym był gwałtowny wjazd na drugą rampę. Oczywiście to zawsze ja testuje wynalazki Makililego, więc wziąłem rozpęd i z typowym dla mnie błyskiem w oku wjechałem na rampę z pełną prędkością. Rampe i mostek przejechałem bez problemów, ale przy drugiej rampie przekoziołkowałem i znowu się potłukłem ![]() Chyba zostanę kaskaderem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: House
![]() |
![]() @ Maki
To mialy byc jakies spox, ciekawe przygody, a ty tu bardziej o twoim kalectwie mówisz @ temat Kiedys z kumplami, przeskoczylismy do przedszkola przez brame (po 18:00, gdy juz dzieci niema, PS. chodzilem wtedy do 4 klasy), chodzilismy tam jarać siano itp., no to jak zawsze bierzemy zapałki i kupe siana i jaramy... Podnieta bo sie nieźle pali... aż tu nagle stróż wyskakuje i zaczyna nas gonić z siekierą!!! Moj kumpel: " Każdy w inna stronę " Stróż: " Ja was dorwe łobuzy" , mówiąc to zaczął gasić siano, gdy juz zgasil nas nie zauwazyl bo każdy gdzieś sie schowal np. za murkiem, za krzakiem itp. Ja osobicie kucalem na ślizgawce. Kumpel za krzakiem kichnął bo mial uczulenie na siano itp., zaraz po tym stróż sie zerwał i zaczął go gonić (z tą siekierą). WSZYSTKO SIE DZIALO NA PLACU ZABAW, więc... kumpel uciekal przeskoczyl przez opony, które byly porozstawiane dla maluchów, ale stróż już stary i sie potknął i upadła mu siekiera i sie wbiła w ławke. Struż był nieprzytomny wszyscy do niego podeszliśmy, waliliśmy go po policzku i w końcu sie obudzil, był taki spokojny... zaprowadziliscy go do środka przedszkola, polozylismy na kanapie i zdupilsmy do domu...
lol Ostatnio edytowany przez K-ostry - 12-02-2005 o 14:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz RULEZ
|
![]() UP:
Boshe, stary niezle wymyslasz, koles z siekiera gonil dzieciakow ktorzy jarali siano ? ahahahahhahaha. Idiotyczne. 4klasa i siano n/c. Siekiera rulez,,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
|
![]() ![]() zapewne bawiliście się kiedyś w palenie saletry xD Pewnego dnia mialem dyszke... Oczywiscie wpadlismy na pomysł palenia saletry, to kupiliśmy 7 paczek saletry i 2 paczuszki cukru do pieczenia czy czegos takiego .... Rozmieszaliśmy , pomieszlaiśmy i poszliśmy do przedszkola podpalić to na asfalcie ![]() No ale bylo za malo ![]() Nastepnego dnia wszyscy po 2 dyszki wzieliśmy i qpiliśmy w hurtowni spożywczej ponad 100 paczek !!!!! Stos byl do ponad pasa bo do tego ponad 2 kg cukru .... Zadymiliśmy całe osiedle które potem ladnie pachnialo watą cukrową... Albo inne cos ;p Zawsze sie bawilismy rozpuszczalnikiem do paznokci.... Raz kolega podpalil butelke i sie popazyl odrazu zucil buteleczke która mu spadla na buty i sie wylala .... Ten pobiegl w 2 strone piwnicy nie przestraszony lecz sie smial bo mial stare buty .... O pewnej zeczy nie wiedzielismy .... Na 2 koncu piwnicy stala stara babka ! ![]() Która jak zobaczyla jak biegnie na nia ktos z palącymi sie butami to zaczela kwiczeć i uciekac ... ![]() Nastepnego dnia slyszelismy jak opwowiada dla sąsiadki o szatanie w piwnicy ^^ jak cos sobie przypomne to dopisze ![]()
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez $corcerer - 12-02-2005 o 16:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic Właśnie wróciłem z dworu, lataliśmy sobie z kolegami po lodzie przy Wiśle, fajnie było, a jutro mamy zamiar uczcić te ferie małym kasztelanem na działce kumpla. Btw. Kończę częśc przyjemną, teraz powiem, że jak miałem 9-10 lat to wychodząc z przedszkola* oparłem się o słup(lampę), tak nieszczęśliwi, że akurat dotknąłem wystającej blaszki, kilka dni koszmarów miałem nie ma co.. ======== * - zkakaliśmy z kumplami z takiego wysokiego drzewa do piaskownicy ;P.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
|
![]() Niektóre to opowieści z krypty ale do rzeczy:
Wesoły 7latek(ja)stoje sobie przed klatką bawie się pieniażkiem o nominale 1zł W pewnym momencie wpada złotówka za kratki.(takie coś przed klatką wagi czy ja wiem 10kg czy 5,służy do umieszczania tam piachu?)No to ja bohatersko podnosze to biore złotóweczke,teraz zakładam bah dup na kciuka mi siadło,bolało po jakichś 5 sekundach patrze na palec paznokieć odlatuje no to ja w ryk i do mamy Co do niebezpiecznych historii to nie chce być dla kogoś bajkopisarze chodź i tak mam w d... ten cały ziom sqad yoyo<<lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() ja w wieku... (przypomina sobie) 12lat (wakacje między 5 a 6klasą) graliśmy sobię w badminktona... maskotką z mc donalda "kubuś" i wpadła na dach domku w którym mieszkaliśmy... i oczywiście kto musiał wchodzić? no ba... ja... no to właże na ten daszek.. biore misia.... nagle zakręciło mi się w głowie i Jeeeb z tego daszku na ziemię... dobrze ze tam piasek był... (to było ok. 2,5metra)
albo pare lat temu w lato chyba 2002 albo wcześniej na plaży w Krzynicy M. było już dość późno i z kuzynkami skakaliśmy z wierzy ratownika (nie tej wysokiej ![]() jak sobie coś przypomne to dopisze ![]() Ostatnio edytowany przez joey - 12-02-2005 o 17:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
@Thero Słusznie, słusznie... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po pierwsze.. witam! Dawno mnie nie bylo, bo dysk mi siadl..
No wiec do rzeczy.. Lubie sie bawic z kumplami roznymi rzeczami, ktore da sie podpalic.. ![]() ![]() Kiedys niechcacy rozwalilem z kumplem hydrant w szkole.. byla afera ![]() Albo latalem w szkole z podkolanowkami naciagnietymi na glowe.. dyrektor mnie zlapal i mi zabral.. mowil, ze odda starym.. a nawet do nich nie dzwonil ![]() Razem z kumplami znalezlismy moj stary, malutki BMX.. zaczelismy sie bawic w Jackass.. zjezdzalismy z takiej wysokiej gorki kolo bloku i puszczalismy rower w dol.. raz jakis chlop wylazl i sie darl po nas, ze zabawy mamy dziwne.. wyszarpal kolege za ucho ;P Odpalilismy saletre u mnie w garazu.. babka sie na mnie darla, ze moglem dom spalic ;P Razem z moja paczka wypsikalismy cala puszke sztucznego sniegu.. a, ze to sie pali, to byla dodatkowa zabawa.. ![]() Robilismy "Koktajle Molotova".. benzyna do butelki, szmata w szyjke, odpalamy i jazda.. za***isty efekt, jak siadzie na betonie butelka.. potem sie beton fajnie pali ![]() Jak cos mi sie przypomni, to napisze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Ja nie powiem nadal nie jestem "Dojrzaly" ale glupich rzeczy nie robie.No...
Dobrz robie.I robilem.I bede robic.Dobra zaczynam. Mialem 10 lat.To byl dzien przed dniem kobiet.Chlopaki z klasy idziemy po slodycze.Problem 1.Nie mamy w co je wlorzyc.Te "ładne" torebki kosztowaly prawie tyle samo co slodycze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz jak jeszcze zimniej bylo i lod byl chodzilismy na plaze na takie slizgawki zakrencone ![]() ![]() ![]() w 2 klasie 2 razy podpalilem smietnik z moim kolegom z klasy i raz nie trafilem i mu za koszule wpadlo ![]() NARA I POZDRO
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() heh mi sie tez cos przypomnialo jak kumpel z klasy przyniosl do budy 5 Achtungow (jakos tak sie pisze te takie petardy) i po szkole poszlismy se je wysadzic patrzymy na taki plastikowy smietnik publiczny pod jakas chata
my tam achtunga do smietnika i wiejemy nagle lup smietnik poszedl w powietrze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
tak na boku zobacz po ile oni maja lat jak byles w ich wieku tez to cie pewnie smieszylo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Tylko ze ja nie pamietam takich historii ![]() |
|