Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-02-2005, 11:33   #21
kudlaty
Użytkownik Forum

kudlaty's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2004

kudlaty ma numer GG 1102997
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Normalka... Jak byłem mały to kupowaliśmy sobie banzynę to zapalniczek, laliśmy po rękach i zapalaliśmy - po prostu pali się benzyna/rozpuszczalnik, a nie kurtka/ciało, więc skąd mają się brać jakieś ślady? Ale oczywiście nie zawsze tak jest, dlatego też po pewnym wypadku przestaliśmy się bawić.
O tym dowiedzielismy sie znacznie pozniej na lekcji chemii

Chcialem zeby to nabralo takiej tajemniczosci, mistycyzmu, ze niby moj kumpel to cudowne dziecko- ogien sie go nie ima, a ty musiales to popsuc
Mroczniejszy od ciemności, głębszy niż najczerniejsza noc, czerwieńszy od krwi, zaklinam cię, o Tytanie, który zatonąłeś w cieniu upływającego czasu... Każde zło ,które stanie na naszej drodze połączonymi siłami zniszczymy!

Ostatnio edytowany przez kudlaty - 12-02-2005 o 12:04.
kudlaty jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-02-2005, 11:59   #22
djkuter
Użytkownik Forum

djkuter's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
Wyślij wiadomość przez ICQ do djkuter djkuter ma numer GG 3596971 djkuter ma login Tlenu laik6@tlen.pl Adres Jabbera do djkuter Send a message via Skype™ to djkuter
Domyślny

Kieydś z kolegami kupiliśmy dużo duźżych petard. Przywiązaliśmy je do jakiegoś plaskitu i do kontenera. Za chwilę śmieciarz podchodzi i podnosi klapę w górę. my z 2 strony podpalamy petardy, rzucsamy do śmietnika i buuum. Na śmieciarza polecialy smieci, taki bałagam. pół bloku się zbudzilo a my ucieklismy.
stary 12-02-2005, 13:49   #23
Maki
Użytkownik Forum

Maki's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: venore-thais-kazoordon

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polish army
Świat: Pacera
Poziom: 67
Skille: 81:(/56
Poziom mag.: 15
Domyślny

Oto kilka moich historyjek:
1. Kilka lat temu mój brat (Makilili) załozył się ze mną, że nie uda mi się zeskoczyć z łóżka piętrowego (zrobił je dziadek, więc było niestandartowe, było wyższe niż zazwyczaj). Zakład oczywiście przyjąłem, bo sprawa toczyła się o całe 10 groszy . Wszedłem na górę, Makilili zabrał drabinkę i skoczyłem. Czyłem się jak ptak w przestworzach, tylko lądowanie nie było przyjemne. Spadłem brzuchem i klatką piersiową do dołu, ale wczesniej leciały ręce. Efekt to jedna ręka w gipsie, a druga w bandażu, no i zarobiłem 10 gr

2. Bardzo lubię jeździć na rowerze. Także bez trzymanki. Rok temu postanowiłem przejechać przez "leżącego policjanta" bez rąk na kierownicy. Wziąłem odpowiedni rozpęd i wjechałem... ale nie przejechałem. Zaliczyłem "glebę" wykonując przy tym efektowne salto. Efekt: rozbita głowa, rozcięty palec i ogólne potłuczenia

3. W te wakacje zrobiłem z bratem mały rowerowy tor przeszkód. Była rampa, mostek i zjazd, po którym był gwałtowny wjazd na drugą rampę. Oczywiście to zawsze ja testuje wynalazki Makililego, więc wziąłem rozpęd i z typowym dla mnie błyskiem w oku wjechałem na rampę z pełną prędkością. Rampe i mostek przejechałem bez problemów, ale przy drugiej rampie przekoziołkowałem i znowu się potłukłem

Chyba zostanę kaskaderem
Maki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2005, 14:05   #24
K-ostry
Użytkownik Forum

K-ostry's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: House

K-ostry ma numer GG 0000001
Domyślny

@ Maki

To mialy byc jakies spox, ciekawe przygody, a ty tu bardziej o twoim kalectwie mówisz

@ temat

Kiedys z kumplami, przeskoczylismy do przedszkola przez brame (po 18:00, gdy juz dzieci niema, PS. chodzilem wtedy do 4 klasy), chodzilismy tam jarać siano itp., no to jak zawsze bierzemy zapałki i kupe siana i jaramy... Podnieta bo sie nieźle pali... aż tu nagle stróż wyskakuje i zaczyna nas gonić z siekierą!!!

Moj kumpel: " Każdy w inna stronę "
Stróż: " Ja was dorwe łobuzy" , mówiąc to zaczął gasić siano, gdy juz zgasil nas nie zauwazyl bo każdy gdzieś sie schowal np. za murkiem, za krzakiem itp.

Ja osobicie kucalem na ślizgawce.

Kumpel za krzakiem kichnął bo mial uczulenie na siano itp., zaraz po tym stróż sie zerwał i zaczął go gonić (z tą siekierą). WSZYSTKO SIE DZIALO NA PLACU ZABAW, więc... kumpel uciekal przeskoczyl przez opony, które byly porozstawiane dla maluchów, ale stróż już stary i sie potknął i upadła mu siekiera i sie wbiła w ławke. Struż był nieprzytomny wszyscy do niego podeszliśmy, waliliśmy go po policzku i w końcu sie obudzil, był taki spokojny... zaprowadziliscy go do środka przedszkola, polozylismy na kanapie i zdupilsmy do domu...

Ostatnio edytowany przez K-ostry - 12-02-2005 o 14:06.
K-ostry jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2005, 14:31   #25
Maniak Hip-Hopu
Zbanowany

Maniak Hip-Hopu's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz RULEZ

Domyślny

UP:

Boshe, stary niezle wymyslasz, koles z siekiera gonil dzieciakow ktorzy jarali siano ? ahahahahhahaha. Idiotyczne. 4klasa i siano n/c. Siekiera rulez,,,
Maniak Hip-Hopu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2005, 15:28   #26
MatuS
Użytkownik Forum

MatuS's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2005

Domyślny

mi sie cos przypomnialo ;]
zapewne bawiliście się kiedyś w palenie saletry xD
Pewnego dnia mialem dyszke...
Oczywiscie wpadlismy na pomysł palenia saletry, to kupiliśmy 7 paczek saletry i 2 paczuszki cukru do pieczenia czy czegos takiego ....
Rozmieszaliśmy , pomieszlaiśmy i poszliśmy do przedszkola podpalić to na asfalcie
No ale bylo za malo
Nastepnego dnia wszyscy po 2 dyszki wzieliśmy i qpiliśmy w hurtowni spożywczej ponad 100 paczek !!!!! Stos byl do ponad pasa bo do tego ponad 2 kg cukru .... Zadymiliśmy całe osiedle które potem ladnie pachnialo watą cukrową...
Albo inne cos ;p
Zawsze sie bawilismy rozpuszczalnikiem do paznokci....
Raz kolega podpalil butelke i sie popazyl odrazu zucil buteleczke która mu spadla na buty i sie wylala .... Ten pobiegl w 2 strone piwnicy nie przestraszony lecz sie smial bo mial stare buty ....
O pewnej zeczy nie wiedzielismy .... Na 2 koncu piwnicy stala stara babka !
Która jak zobaczyla jak biegnie na nia ktos z palącymi sie butami to zaczela kwiczeć i uciekac ...
Nastepnego dnia slyszelismy jak opwowiada dla sąsiadki o szatanie w piwnicy ^^
jak cos sobie przypomne to dopisze
Świat : azura
Wogule niegram w tibie tylko forum odwiedzam
MatuS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2005, 15:57   #27
Berburio
Użytkownik Forum

Berburio's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
Nie prawda! On poprostu zapomniał dodać: "A potem się obudziłem i mama powiedziała, że czas do przedszkola"

@Topic
Kiedyś pamiętam jak z kolegą chcieliśmy przezwyciężyć strach i poleźliśmy około 19:00(zima, wiec było ciemno ) na stadion, strach przezwyciężylismy, ale las nieopodal stadionu już chyba nie ukrywa żadnych drzew, których bym bliżej nie poznał. ogólnie to zabwane było jak chcieliśmy wrócić ;P...

EDIT:

@UP
Kiedyś jak byłem mały to sie tak bawiłem ze starszymi kolegami, w pewnym momencie zaczęły mnie boleć ręcę, na szczęście zlew był w pogotowiu..
Zadzwoń jak ochłoniesz.

Ostatnio edytowany przez $corcerer - 12-02-2005 o 16:46.
Berburio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2005, 16:29   #28
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Berburio
A ty zamknij dupe frajerze ***any bo nie jestem w przedszkolu tylko w 4 klasie już.... i s*******aj pod lampe bo tylko tam możesz coś zarobić ****o niedomyta...
Urzekła mnie twoja historia, z reguły nie biję młodszych, ale dla ciebie bym zrobiłbym wyjątek, to,że dzieli nas trochę kabla nie znaczy, że możesz tak sobie bezkranie wyzywać. A tak wogóle to czuję się jakiś taki 'dojrzalszy' jakoś. Ja w wieku 10 lat byłem imho mądrzejszy ://.. Nie ma co, muszę cię zgłosić...

@Topic
Właśnie wróciłem z dworu, lataliśmy sobie z kolegami po lodzie przy Wiśle, fajnie było, a jutro mamy zamiar uczcić te ferie małym kasztelanem na działce kumpla.
Btw. Kończę częśc przyjemną, teraz powiem, że jak miałem 9-10 lat to wychodząc z przedszkola* oparłem się o słup(lampę), tak nieszczęśliwi, że akurat dotknąłem wystającej blaszki, kilka dni koszmarów miałem nie ma co..

========
* - zkakaliśmy z kumplami z takiego wysokiego drzewa do piaskownicy ;P..
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2005, 16:29   #29
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Niektóre to opowieści z krypty ale do rzeczy:
Wesoły 7latek(ja)stoje sobie przed klatką bawie się pieniażkiem o nominale 1zł
W pewnym momencie wpada złotówka za kratki.(takie coś przed klatką wagi czy ja wiem 10kg czy 5,służy do umieszczania tam piachu?)No to ja bohatersko podnosze to biore złotóweczke,teraz zakładam bah dup na kciuka mi siadło,bolało po jakichś 5 sekundach patrze na palec paznokieć odlatuje no to ja w ryk i do mamy
Co do niebezpiecznych historii to nie chce być dla kogoś bajkopisarze chodź i tak mam w d... ten cały ziom sqad yoyo<<lol
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2005, 17:35   #30
joey
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Domyślny

ja w wieku... (przypomina sobie) 12lat (wakacje między 5 a 6klasą) graliśmy sobię w badminktona... maskotką z mc donalda "kubuś" i wpadła na dach domku w którym mieszkaliśmy... i oczywiście kto musiał wchodzić? no ba... ja... no to właże na ten daszek.. biore misia.... nagle zakręciło mi się w głowie i Jeeeb z tego daszku na ziemię... dobrze ze tam piasek był... (to było ok. 2,5metra)

albo pare lat temu w lato chyba 2002 albo wcześniej na plaży w Krzynicy M. było już dość późno i z kuzynkami skakaliśmy z wierzy ratownika (nie tej wysokiej tylko tej małej (2.45cm[dokładnie]) na pisaek... raz skoczyłem na małysza zabolały mnie żebra i tyle... ale wstałem i dalej skakałem... (co mi do łba przyszło =.=)

jak sobie coś przypomne to dopisze

Ostatnio edytowany przez joey - 12-02-2005 o 17:37.
joey jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2005, 18:43   #31
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Berburio
Zadzwoń jak ochłoniesz.
Napisz jak wyrośnie ci mózg...

@Thero

Słusznie, słusznie...
Shanhaevel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-02-2005, 22:40   #32
Kajulec
Użytkownik Forum

Kajulec's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Imię: Raititute
Profesja: Elite Knight
Gildia: Satanica
Świat: Astera
Kajulec ma numer GG 2445317
Domyślny

Po pierwsze.. witam! Dawno mnie nie bylo, bo dysk mi siadl..

No wiec do rzeczy..

Lubie sie bawic z kumplami roznymi rzeczami, ktore da sie podpalic.. Robilismy "miotacze ognia" z dezodorantu.. no, a ja glupi, wpadlem na pomysl, zeby kumpla kurtke z miotacza potraktowac.. efekt? Wypalona dziura w kurtce.. kumpel powiedzial matce, ze to dzieci sie bawily "Rzymskimi Ogniami" i dostal w kurtke

Kiedys niechcacy rozwalilem z kumplem hydrant w szkole.. byla afera

Albo latalem w szkole z podkolanowkami naciagnietymi na glowe.. dyrektor mnie zlapal i mi zabral.. mowil, ze odda starym.. a nawet do nich nie dzwonil

Razem z kumplami znalezlismy moj stary, malutki BMX.. zaczelismy sie bawic w Jackass.. zjezdzalismy z takiej wysokiej gorki kolo bloku i puszczalismy rower w dol.. raz jakis chlop wylazl i sie darl po nas, ze zabawy mamy dziwne.. wyszarpal kolege za ucho ;P

Odpalilismy saletre u mnie w garazu.. babka sie na mnie darla, ze moglem dom spalic ;P

Razem z moja paczka wypsikalismy cala puszke sztucznego sniegu.. a, ze to sie pali, to byla dodatkowa zabawa..

Robilismy "Koktajle Molotova".. benzyna do butelki, szmata w szyjke, odpalamy i jazda.. za***isty efekt, jak siadzie na betonie butelka.. potem sie beton fajnie pali

Jak cos mi sie przypomni, to napisze

retired/retarded
Kajulec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-02-2005, 10:42   #33
Kulikos
Użytkownik Forum

Kulikos's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk

Świat: TVP 1
Evul ...

Ja nie powiem nadal nie jestem "Dojrzaly" ale glupich rzeczy nie robie.No...
Dobrz robie.I robilem.I bede robic.Dobra zaczynam.

Mialem 10 lat.To byl dzien przed dniem kobiet.Chlopaki z klasy idziemy po slodycze.Problem 1.Nie mamy w co je wlorzyc.Te "ładne" torebki kosztowaly prawie tyle samo co slodycze .No to idziemy do supersamu i zawalilismy pare.Jej jak to biednie wygloda jak dajesz przy klasie (to byla skladka ale tylko takie nasze grono moich kolegow[inni nie chcieli dac])torebke z zatoki .Problem 2.Z zebranej forsy część kupiła sobie lody.To ja oczywiscie .Plan byl taki:jedni po batony i soczki drudzy po lizaki i jakies cukierki.Ja bylem w lizakach z 2 kumplami .Ale zamiast kupic jakies slodycze poszlismy z kumplami nad wisle.A byla zima.Kry... Jak ja lubilem skakac po krach.Ale juz nie lubie Wpadlem po brzuch . Jak wyszedlem i wylalem wode z butow byla ogolnie beka.Patrze a tu idzie sąsiad z gory.Taki dziad stary co o wszystkim donosi.Mysle:Juz po mnie.Ale nie zauwarzyl mnie.I idzie 2 ekipa ze slodyczami i beke ze mnie jadom.A ja sie rodzicow balem i po 3,5 godzinie wrocilem.

Teraz jak jeszcze zimniej bylo i lod byl chodzilismy na plaze na takie slizgawki zakrencone i se po oblodzonych zakretach zjerzdzalismy i zaczelismy z 4 metrow skakac na wisielca z gory.I nikt sie nie polamal

w 2 klasie 2 razy podpalilem smietnik z moim kolegom z klasy i raz nie trafilem i mu za koszule wpadlo ehhh. bylo nie milo

NARA I POZDRO
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath
Oddech krasnoluda r0x

-Hi
-Notka
-No?
-So Stfu&Bye Nob!1
Kulikos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-02-2005, 11:20   #34
Aureliunkunfun (DruiD)
Użytkownik Forum

Aureliunkunfun (DruiD)'s Avatar

Data dołączenia: 08 02 2005

Domyślny

heh mi sie tez cos przypomnialo jak kumpel z klasy przyniosl do budy 5 Achtungow (jakos tak sie pisze te takie petardy) i po szkole poszlismy se je wysadzic patrzymy na taki plastikowy smietnik publiczny pod jakas chata
my tam achtunga do smietnika i wiejemy nagle lup smietnik poszedl w powietrze jakas staruszka wybiegla z miotla i wyzywa nas chcielismy jeszcze se powysadzac smietniki ale sie balismy ze zara zadzwonia na paly ze wysadzamy smietniki

Aureliunkunfun (DruiD) jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-02-2005, 13:32   #35
SAKU
Użytkownik Forum

SAKU's Avatar

Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Warszawa

SAKU ma numer GG 8414984
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiślaczek
Piszesz jakby to byla super zabawa...
Jezeli lubisz robic takie glupotyto nie ma o czym gadac

tak na boku zobacz po ile oni maja lat jak byles w ich wieku tez to cie pewnie smieszylo
SAKU jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-02-2005, 14:56   #36
Wiślaczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SAKU
tak na boku zobacz po ile oni maja lat jak byles w ich wieku tez to cie pewnie smieszylo
Moze masz racje
Tylko ze ja nie pamietam takich historii
Wiślaczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania