|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() na niebiesko - mod
na czerwono - admin zielona kropka - uzytkownik online czerwona kropka - uzytkownik offline |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Jeżeli chodzi o noobostwo to ja tylko pare razy na rooku biłem czyjeś potwory ale to tak tylko pare razy w ciągu 2-3 godzin. Jak zaczynałem grać i czekałem na kolejke albo na odnowe zycia na rooku to ciagle czytalem forum albo poradniki na tibii.pl. Po tygodniu kiedy weszłem na maina czytałem później pare poradników dotyczących profesji gdzie expić itp.
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Cytuj:
Ja staram się przestrzegać kodeksu honorowego : pomagać słabszym , nie mordować bez powodu , nie kraść , szanować innych graczy ... Nie mówię , że jestem bez skazy ... Czasami robię coś niemiłego < he,he > ... ale wiem ,że nie jest to w porządku. Moim zdaniem to co odróżnia newbie od nooba : Newbie - robi coś zle , ale chce się poprawić , chętnie słucha bardziej doświadczonych graczy , jest miły i koleżeński . Noob - robi coś zle i jest tego świadom , co więcej jest z tego dumny, nie chce się poprawić , uważa się za osobę najmądrzejszą pod słońcem, a uwagi i porady innych graczy ma w nosie , często wyraża się wulgarnie i jest wybitnym egoistą ... |
|
![]() |
![]() |