|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: High Guard
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() uff to mi ulżyło....bo mam postać 18lvl(wiem wiem nic wielkiego...) ale to moja pierwsza postać na stałce, wcześniej miałem tylko 14lvl na pacerze, ale grałem na modemie...tragedia ^_-
![]() |
#23 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Proces "svchost" jest systemowy, natomiast często różne syfy mają proces "svhost" - podobnie się nazywa i można nie zauważyć, że to ten nie systemowy.
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: High Guard
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Chorzów ( taka wiocha xD )
![]() |
![]() Jaki antywirus mnajskuteczniej blokuje key logery i czy z traskera kturego pobralem z www.tibia.xx.pl tez morze byc key loger ?? i jak go sie pozbyc
![]()
![]() |
#26 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Btw. pliki svhosta zapewne znajdują się w win32, ale uwaga, kasuj tylko i wyłącznie pliki SVHOST, a nie SVCHOST, albo masz jkiegoś perfect keylogga.. pobaw się trochę, a na pewno ci się uda go pozbyć.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2005
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muj nowy knight nick - Arylla ![]() Lvl - 20 (rośnie ) ![]() mlvl - 4 (rośnie) ![]() Serwer - Eternia ![]() Skills - 52/52 (Słabe ) ![]() Najlepszy potwur kturgo sam zabiłem orc Berserker ![]() Najlepszy potwór kturego zabiłem z kolegami Orc Lider ![]() Ostatnio edytowany przez fiołas - 15-02-2005 o 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() i ty jeszcze ośmielasz sie to pisać? może jeszcze zgłoś to do cipsoftu że ci haknęli konto a ty tylko używałeś tego programu...eh ja nigdy sobie nie zamierzam ściągać nic oprócz klienta tibii, pełnych map ;D i tibicam
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zbanowany
|
![]() Proponuje uczciwszą walkę z konkurencją prosze o pokazanie że program z tibi xx ma keylogera,bo to co mówicie to gówno prawda a większości proponuje ssy z jakichś programów wtedy wam uwierzę.nie żebym był ich zwolennikiem ale to się nudne i idiotyczne robi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Przez Tibie Cam mozna zostac shakowanym tzn. przez flimy sciagane. Ludzie juz wymyslili jak wgrac key loggera do pliku .rec Dlatego po sciagnieciu filmu najlepiej jest go przeskanowac antyvirem...
|
![]() |
![]() |