Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-02-2005, 21:23   #21
Demonic
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Wrocław

Demonic ma numer GG 1690177
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartazz
Oryginalnie napisane przez Demonice

noobie idz do domu malolacie nie chce mi sie z toba gadac czy nie widzisz ze inni pisza ze to dobre fajfo jedna jak jest ***** to keylogger wiesz wogole co to jest?? moze mama ci pwoie jak jej minetke trzasniesz!..

A CO NA TO POWIESZ POWINNI CIE ZBANOWAC ZANTO DZIECIAKU ZE MNIE OBRAZASZ HAHAHA TY LALUSIU

i co cioto jest w .rec sciognij i zoabacz albo lepiej nie sciogaj BO stracisz swoja postac na 9 lvlku i b hammer + studded armor !!
Demonic jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-02-2005, 21:23   #22
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

@Demonic
A po co hostować? Jak idioci się boją o keylogga i że im zeżresz 18-lvlowe postaci to ich problem!
Dla przykładu podam wam coś z topicu na tibia.de(Ten sam autor, ten sam film, ten sam ******):

MegaKosz napisał: "rehost as a .rec plz, its not that i dont trust you but isnt that a rar file?, and i dont hav winrar" Elysian odpisał: "u are big noob!! it's safe u stupid BR. all can tell u it's safe !!!!! i dont know where can i host .rec"

Ma rację, nie pękajcie i zasysajcie bez obaw i bez kolejnych głupich postów!

@Superman
A ja mam podstawy sądzić, że jestes 41 letnim pedofilem?*;P Tak, mam, tego raczej nigdy nie sprawdzę, ale mogę za to sprawdzić czy jest w pliku keylogger zanim zacznę kogoś obrażać..

=======
* - nie bluzgać mnie, to jest tylko pierwszy lepszy przykład, mam podstawy, ale są one bezsensu, oto chosi..
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2005, 21:26   #23
Wiślaczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
@Demonic
A po co hostować? Jak idioci się boją o keylogga i że im zeżresz 18-lvlowe postaci to ich problem!
Dla przykładu podam wam coś z topicu na tibia.de(Ten sam autor, ten sam film, ten sam ******):

MegaKosz napisał: "rehost as a .rec plz, its not that i dont trust you but isnt that a rar file?, and i dont hav winrar" Elysian odpisał: "u are big noob!! it's safe u stupid BR. all can tell u it's safe !!!!! i dont know where can i host .rec"

@Superman
A ja mam podstawy sądzić, że jestes 41 letnim pedofilem?*;P Tak, mam, tego raczej nigdy nie sprawdzę, ale mogę za to sprawdzić czy jest w pliku keylogger zanim zacznę kogoś obrażać..

=======
* - nie bluzgać mnie, to jest tylko pierwszy lepszy przykład, mam podstawy, ale są one bezsensu, oto chosi..
Kur... jezeli jescze raz na mnie powiesz na noob lub idiota to sie wkurze...
Skad wiesz ze mam +/- 19 lev??
@All
Nie klocic sie mi tu bo zglodze ten temat modka...
Wiślaczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2005, 21:28   #24
Demonic
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
@Demonic

@Superman

=======

wiesz ten elysian na tibia.de to ja strasznie mnie denerwuje jak ludzie mnie uwazaja za hackera ;/

musialem temu ziomowi na tibia.de powiedziec co o nim mysle bo juz mnie wysadzalo przed kompem.
Ty jestes jedynym spoko ziomkiem i myslącym na tibia.pl nie krzyczysz i nie gadasz " nie sciogac keylogger" bo wiesz ze jak siogniesz plik ***** i podejrzysz co w srodku to nic sie nie stanie keylogger moze byc tylko w ***** a ten bartaz~~ czy jak mu tam z kad moze wiedziec ze to keylogger jezeli nawet tego nie sciognol . pewnie ma 10 lat i mysli ze wsyzstko wie ;/

Thero= jedyny normalny czlowiek na tibia.pl
stary 17-02-2005, 22:00   #25
Bartazz
Użytkownik Forum

Bartazz's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demonic
wiesz ten elysian na tibia.de to ja strasznie mnie denerwuje jak ludzie mnie uwazaja za hackera ;/

musialem temu ziomowi na tibia.de powiedziec co o nim mysle bo juz mnie wysadzalo przed kompem.
Ty jestes jedynym spoko ziomkiem i myslącym na tibia.pl nie krzyczysz i nie gadasz " nie sciogac keylogger" bo wiesz ze jak siogniesz plik ***** i podejrzysz co w srodku to nic sie nie stanie keylogger moze byc tylko w ***** a ten bartaz~~ czy jak mu tam z kad moze wiedziec ze to keylogger jezeli nawet tego nie sciognol . pewnie ma 10 lat i mysli ze wsyzstko wie ;/

Thero= jedyny normalny czlowiek na tibia.pl
Dobra Sorry Ale Nie Mow Tak Ze Mam 10 Lat itp ... bo Niewiesz ... i Tak mi Sie Zdaje bo Mialem 45 EK i Sciongnolem *rar i Mialem Hacka....i mam 34 EK..Wienc Sorry...Jeszce Raz...I Jeśli Bys Mogl To Zmien Na *rec Bo Chcialbym se Oglondnonc Filmik....
Bartazz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2005, 22:32   #26
Olorion.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 07 2004
Wpisy bloga: 3

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

GZ advanca i dla Podobalo mi sie ze biegles, nie mogac zabic zadnego potwora, zeby nie bylo ze nabiles 80 lvl na przyklad na cycu ;]
Olorion. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2005, 23:06   #27
Demonic
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Dobra Sorry Ale Nie Mow Tak Ze Mam 10 Lat itp ... bo Niewiesz ... i Tak mi Sie Zdaje bo Mialem 45 EK i Sciongnolem *rar i Mialem Hacka....i mam 34 EK..Wienc Sorry...Jeszce Raz...I Jeśli Bys Mogl To Zmien Na *rec Bo Chcialbym se Oglondnonc Filmik....

.rec jest juz hostniety jakbys nie zauwazyl obejrzyj sobie film wszyscy go chwala.

btw. DZIEKI WSZYSTKIM
stary 18-02-2005, 00:46   #28
Zotolo
Użytkownik Forum

Zotolo's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2004
Lokacja: Wrocław/Lunara

Zotolo ma numer GG 3324968
Domyślny

Gratz 80 lvlu szkoda tylko ze kolega dedl
Zotolo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-02-2005, 07:41   #29
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demonic

Hey, pomyliłeś się! Elysian napisał to go Megakosza, a nie do założyciela tematu(ciebie). Mu chodziło o to, że on sam jest n00b bo wszystkich od razu podejrzewa po rozszerzeniach.. ://

@Wiślaczek
Cytuj:
Kur... jezeli jescze raz na mnie powiesz na noob lub idiota to sie wkurze... Skad wiesz ze mam +/- 19 lev?? @All Nie klocic sie mi tu bo zglodze ten temat modka...
Możesz zgłosić, I don't care ;P. Nie mam pojęcia jaki masz lvl, ale n00bki(nie myślałem o Tobie, chodzi mi ot takich, którzy się zawsze boją i spammują) potrafią najwyżej dobić do 20 lvlu.

@Topic
Możemy już na tym skończyć pisanie o keyloggerach...
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-02-2005, 10:31   #30
Bartazz
Użytkownik Forum

Bartazz's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2005

Domyślny

Filmik Za***i**y...Gratz Levela , Gratz Eq , Gratz Dl , no...poprostu Gratz dawaj wiencej bo ten byl za***isty...

stary 18-02-2005, 10:55   #31
Radek 666
Użytkownik Forum

Radek 666's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter

Radek 666 ma numer GG 9619721 Radek 666 ma login Tlenu radek12345@tlen.pl
Domyślny

Ja tam pociągłem jak jeszcze .rec nie bylo i jakos mnie nikt nie schakowal . Fajny filmik, rob wiecej !

In the memory you’ll find me
Eyes burning up
The darkness holding me tightly
Until the sun rises up
Radek 666 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-02-2005, 12:49   #32
Demonic
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Filmik Za***i**y...Gratz Levela , Gratz Eq , Gratz Dl , no...poprostu Gratz dawaj wiencej bo ten byl za***isty...

heh no nie przesadzaj z eq bo mialem hacka wszystkie skille w dol o 5 a eq stracilem aol, mms, mpa, rh, bohy, c legs, etc..... plus jakies inne peirdy loczne wartosc straty 1200k ;/+ ban 30 dni ale jakios sie podnosze.

spoko bede robil wiecej gilmikow i tak to nie byl moj pierwszy ;]
stary 18-02-2005, 14:56   #33
SIQ Reaktywacja
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 02 2005
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny gracz
Imię: ***
Profesja: Paladin
Gildia: ***
Świat: Kyra
Poziom: ***
Skille: ***
Poziom mag.: **
Wyślij wiadomość przez ICQ do SIQ Reaktywacja SIQ Reaktywacja ma numer GG 666 Adres Jabbera do SIQ Reaktywacja
Problem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arya
KEYYLOG PODEJZANE!!!!!!
-.- Dlaczego na tym forum niektórzy są takimi nOObami
tzn. ktoś umieści plik rec w rarze i odrazu że tam jest keylogger

jeśli niewierzycie to nieściągajcie a nie pier****cie że keylogger

jeśli niewiecie to na niekturych serwerach nieda się umieścić pliku rec a czasem z powodu rozmiaru pliku używa sie rara

To jest oblicze polskich nOObów
stary 18-02-2005, 15:28   #34
Wiślaczek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SIQ Reaktywacja
-.- Dlaczego na tym forum niektórzy są takimi nOObami
tzn. ktoś umieści plik rec w rarze i odrazu że tam jest keylogger

jeśli niewierzycie to nieściągajcie a nie pier****cie że keylogger

jeśli niewiecie to na niekturych serwerach nieda się umieścić pliku rec a czasem z powodu rozmiaru pliku używa sie rara

To jest oblicze polskich nOObów
Jezeli wedlug ciebie ten kto sie obawia ze w pliku moze byc keyloger to noob,to ja ci gratuluje...
stary 18-02-2005, 15:43   #35
Siergiey
Użytkownik Forum

Siergiey's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004

Gildia: Draco~ 4ever
Świat: j3bac tibie
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiślaczek
Jezeli wedlug ciebie ten kto sie obawia ze w pliku moze byc keyloger to noob,to ja ci gratuluje...
A nie moze sobie taki baran sprawdzic co jest w srodku?! Milo by ci bylo jakby cie bezpodstawnie oskarzali, ze np ukradles cos ze sklepu a tego nie zrobiles? To jest tak samo -.- Sprawdzic, a potem mowic o keylogerach.
Siergiey jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-02-2005, 15:54   #36
Wiślaczek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Siergiey
A nie moze sobie taki baran sprawdzic co jest w srodku?! Milo by ci bylo jakby cie bezpodstawnie oskarzali, ze np ukradles cos ze sklepu a tego nie zrobiles? To jest tak samo -.- Sprawdzic, a potem mowic o keylogerach.
Powiedz mi gdzie ja napisalem ze tam jest keyloger...
Zacytuj mnie...
stary 20-02-2005, 01:04   #37
Szorstak
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 01 2005

Domyślny

01:08 Protte Master: WSZYSCY CO OBEJZA TEN FILM SA BOLUSIAMI I NIECH WIEDZA ZE PROTTE MASTER I TAK WYMIATA

Wes koles sie schowaj. Sam jestes bolusiem i to ****a takim ze szkoda gadac.
p.s. k*rwa sie pisze przez "u' a nie tak jak ty zawsze piszesz przez "ó"
Szorstak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-02-2005, 20:09   #38
kalashnikov
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szorstak
01:08 Protte Master: WSZYSCY CO OBEJZA TEN FILM SA BOLUSIAMI I NIECH WIEDZA ZE PROTTE MASTER I TAK WYMIATA

Wes koles sie schowaj. Sam jestes bolusiem i to ****a takim ze szkoda gadac.
p.s. k*rwa sie pisze przez "u' a nie tak jak ty zawsze piszesz przez "ó"

BUHAHAHAHA dobre popieram on jest bolusiem!!

btw.ZA***ISTY FILM
kalashnikov jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-02-2005, 22:13   #39
-=Melon=-
Użytkownik Forum

-=Melon=-'s Avatar

Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lions
Świat: Rubera
Poziom: 60
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
Wyślij wiadomość przez ICQ do -=Melon=- -=Melon=- ma numer GG 4683224
Domyślny

Gratuluje advance i wygranej walki popracuj jeszcze tylko nad skillami ale ogolnie bardzo fajne
-=Melon=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-02-2005, 08:42   #40
Gokufan
Guest

Domyślny

Wow!! najlepszy filmik jaki ogladalem
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania