|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2004
|
![]() Drodzy użytkownicy forum tibia.pl
Po pierwsze powszechnie wiadomo na antice takie itemy jak e platy czy golden helmety leza na ziemi... tylko komu chce sie po nie schylac.... ? Po drugie 600 V - byloby chyba lepiej jesli zapytalbys o pozwolenie na wykorzystanie ss ktory nie jest twoja wlasnocia, a wlasnoscia jego autora (w tym przypadku Yeki) lub przynajmniej podal zrodlo z ktorego korzystales http://photobucket.com/albums/v386/Yeka/ Vermyn - tak jak juz wczesnij pisalem razem z promocja na 20 lvl na elite knighta dostajesz gratis cale eq.... bo to przeciez antica <pkt1> TiTuS - duzo osob posiada g-seta czasami brakuje tylko 3 lub moze tylko 2 czesci...... n/c error błąd - znam kolege z leather setem Pozdro dla niego Rose~ - faktycznie 10 GH to juz cale mnostwo... soldiier - zapraszam na antice i zobaczymy w ile czasu zrobisz ta "norme" z golden helmetem wlacznie .... SkiLo - im lovin it .... pozdrowienia z jedynego swiata na calej tibia.... ANTICAAAA |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() Cytuj:
![]() pozdrowienia z danOObii
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() a mi sie wydaje że mało interesujący temat, jeśli to nie fake to wielkie gratulacje dla tego pana co ma ten hełm, co do pana przemowcy dwa piętra wyżej (niestety przez klawiature nie da sie wyrazić emocji więc nie wiem czy sobie żartowałes czy co więc cie przepraszam za to co za chwile napisze) trzeba być głąbem żeby wierzyć w brednie że na antice e plate leży na ziemi, bo z tego co wiem mparomry na antice kosztują około 500k a kto by taką kase wyżucał na ziemie
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() o jezu yeka gra na antica tam jest z 10+ g helmow ona wiesz jest w gildi bubble ma dobre kolezanki/kolegow i jej pozyczyli czy to takie trudne :?
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2005
|
![]() Wiadomo ze golden helmety sa i to dosc sporo i nie ma sie co klocic .a co do golden bootsow ma ja Sir Baxter Nova 142 elite knight ma tesh demon seta broken amulet okolo 10000k i takie rozne beczki chcecie to podawac gg to bede ss przesylal!!
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2005
|
![]() Chetnie zobacze te ss
![]() 6125026 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() Cytuj:
E-Plate posiada praktycznie kazdy z high lvl (Ja tesh ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Polska ;-]
![]() |
![]() A ja wiem ze YEKA ma g helm
![]() ![]() OD GMa za wykrycie bugu ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Daromine vel' das - 24-03-2005 o 20:32. Powód: blond w nazwie serva |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2005
|
![]() Czy za kazdym razem jak ktos wejdzie na album Yeki musi dawac na forum screena z golden helmem?
To jush sie nuden robi... |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() mam pytanie. jak mozna pisac pytania itd.????
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() ehh myślałem że jakiś nowy temat.. a tu klops to samo
![]() Cytuj:
co do tematu.. co by tu powiedzieć, ee chyba nic ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2005
![]() |
![]() niektórzy majo g helmety od gm'ów
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() to nie fake tez widzialem golden helmet na chacie u bubble bylo tez tam great shiled hermes helemt i takie zadkie itemy ,ahhh a wszyscy (prawie) muwia ze bubble gra uczciwie mimo to ze jej męzem jest gm a cachero wedlug niech gra na przekretach ;/
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2005
|
![]() @ zAkLiNacZ
Cytuj:
2. Od kiedy branie za meza Gm'a jest czym zlym, zazdrosc? 3. Co do Cachera sam sie przyznal ze na jego konto logowala jego Tibijska dziewczyna(Avrill) @ Palek Szkaf Tak to jest jak ktos zobaczy cos czego miec nie moze, ale zgadzam sie z Tobia @ Kafes Dla mnie jestes nikim i taki tutaj zostaniesz. @ Daromine vel' das Skad twoja pewnosc, ze to jedyna Polka z Golden Helmetem i , ze dostala go wlasnie za znalezienie buga. A jesli tak to jakiego ? |
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() HORNED HELMET LOLKU ! |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
|
![]() Imo odpowiedź na te pytanie jest prosta: koleś se podmienił pliki w sprites czy jak to sie w tibi zwie tzn. podmienił wygląd golden helmetu na wygląd royal helmet i zrobił screena ^^ w takim przypadku tylko u niego tak to bedzie wyglądac oczywiście
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2004
|
![]() @YoSHi_DRaGGy - chyba sie mylisz.... czy czasami na tym ss nie widac "normalnego" royala ... czy tylko moja przegladarka szwankuje...
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() Omg...
Skad wy bierzecie takie info ?? 1. HoTS posiada duża ilość graczy, kiedyś był to item z questu 2. Bubble nie ma męża, a Nitzche to jej chłopak 3. GM ani SGM nie może tworzyć itemów, tylko GOD posiada taką możliwość 4. HoTS da się kupić na Antice za ok 3-4mln 5. Przestańcie jechać kolesia za to, że wkleił nie swojego ss, aż tak bardzo jesteście ograniczeni, że tylko to potraficie ? Yours Joixazi |
![]() |