|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Żary
|
![]() Wnioskując z postów osób, które zostały zabite itp. wnioskuje, że zrobiłem dobry uczynek dla świata Tibii
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Transparent Ghost - 08-03-2005 o 13:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
co do zwinnych nóg to masz racje , przydadza mu sie.... "exiva............. Lela de'Ath
Ostatnio edytowany przez ]v[ichal - 08-03-2005 o 13:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() @ Lela:
Ehehehehe, ja nie padlem. Smookie padl ![]() @ Transparent~: Jak juz Ci sie znudzi kucie to zapraszam, bo niezla bedziemy mieli z Toba zabawe ;] (podczas, ktorej napewno beedziesz mial czas na podziwianie architektory tibijskich swiatyn oraz depotow). @ Mafia 007: Of corz, ze nikt Cie za to nie wini. Miales pecha i tyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2005
|
![]() Jeszcze raz thx za hacka i masz hunta smieciu jak minie ban to spodziewaj sie kilku dedów od Abhali chodzbym mial dostac jeszcze raz bana i piszcie do gma zaby mu wklejil bana za Multiklijenta i za haka
![]() Ale i tak sie nie oblowiles bo ta postac kupilem gola ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() I prosze wszystkich nie scigajcie Abhali ona miala hacka scigajcie tego kolesia co dal ten filmik na tibia.pl plz!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
|
![]() Ps. Dobrze ze nie wiem gdzie mieszkasz bo bym ci tak wpier***** za trzy dni z gołembiami byś latal!! a Jestes nOOb
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() I prosze do Ciebie niech w koncu dotrze, ze nie scigamy Abhali...
A co do bana to sam bys go dostal skoro kupiles ta postac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Imię: Kerugo on Furora
Profesja: Knight
Gildia: Angels Of The Hell
Świat: Furora
Poziom: 50
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Jestes Xeroboyem!! Niedawno temu był tu juz filmik z UE pod dp. Bodajże że na Azurze. Spróbuj sam cos wymysles a nie zgapiasz
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() hm...ja nie lubie pk, więc mi się ten filmik nie podobał
![]() offtopic: rozwalił mnie podpis grzesiexa ;D -> nie lubie [..]blokerów[...] ;D
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Imię: Kerugo on Furora
Profesja: Knight
Gildia: Angels Of The Hell
Świat: Furora
Poziom: 50
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() cos nie tak??
![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() no wiesz...bloker to osoba która "ochrania = blokuje" palka osłaniając go przed potfforkami...więc czemu ty nie lubisz blokerów
sry za offtopic ![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Royal~:
19:09 Atlas de'Ath: Hello. 19:09 Royal'avenger: Slyszalem ze masz cos do Transparent Ghost'a 19:10 Atlas de'Ath: Hmmm 19:10 Atlas de'Ath: To ten h*jek co Smooka zabil 19:10 Atlas de'Ath: taa u***iemy go 19:10 Royal'avenger: a ja was ok razem z kumplami ok 19:10 Royal'avenger: Moze zaraz wpadnie tam do was z eltia tego servera ok 19:11 Royal'avenger: Falco de'Ath <=-- jaki on ma nick tu 19:11 Royal'avenger: Falco de'Ath on na forum cos duzo sie wypowiadal 19:11 Royal'avenger: jaki on ma nick 19:11 Atlas de'Ath: A moze przestaniesz cfaniakowac ok ? 19:11 Atlas de'Ath: thx ok ? 19:11 Atlas de'Ath: bye ok ? 19:11 Royal'avenger: Jaki on ma nick 19:13 Royal'avenger: Jest ktos z waszej gildi teraz online, co organizuje wyprawe na transa 19:13 Atlas de'Ath: Pewnego dnia Twój koles zaplaci za smierc mojego kumpla. C'ya 19:14 Royal'avenger: ok ty se napewno se tu nie pograsz 19:14 Atlas de'Ath: lol ? 19:14 Atlas de'Ath: huahua 19:14 Atlas de'Ath: wez mnie nawet nie rozsmieszaj 19:14 Royal'avenger: a co nie 19:20 Royal'avenger: I po h*ja checie go zabic, za to ze zabil jakiegos 10druida lol 19:20 Royal'avenger: chcecie rozpetac jakos bijatyke 19:21 Atlas de'Ath: Nie kolego to bedzie 1 za 1 19:21 Atlas de'Ath: I h*j ze druid 11 lvl 19:21 Royal'avenger: I co bedziemy musieli to rozwiazac przemoca 19:22 Royal'avenger: Przeciez to nie on puscil ue 19:23 Royal'avenger: tylko jakis ziomus Bycmoze to tez beddzie offtopic ale... 1. ...zauwaz, ze juz w pierwszych paru kadrach swojego filmu wspomina o swoim 'mc', ktory juz po pierwszym UE podchodzi do niego na murach miasta. I smiem watpic, ze to nie byl on (zwlaszcza, ze jego nejm tutaj jest zadziwiajaco podobny...). 2. ...Smookie to nie jest "jakis 10 druid" chlopcze. To jest najwyzsza swietosc po bogach naszej gildii (a sprawa jego lvl'a nie ma zadnego znaczenia w tym wypadku). 3. ...jak juz Atlas napisal w rozmowie z Toba, zwykla zemsta, oko za oko. 4. ...a co najwazniejsze, to nie zaden "ziomus" tylko Twoj znajomy. No i nie organizujemy zadnej wyprawy na takiego low lvl'a (i nie pisz mi tu, ze ja sam mam nizszy lvl bo to naprawde jest bez znaczenia); ja mu tylko dalem ostrzezenie, a co on z nim zrobi to juz od niego zalezy. 5. ...moje imie - Falcon de'Ath. Ostatnio edytowany przez Falco de'Ath - 09-03-2005 o 00:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Żary
|
![]() Ale wy panikujecie, czy ja mówiłem że to mój film
![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() PS = A więc tak, nie podniecajcie się, że mnie zabijecie, że jesteście tacy mastah (gracie w Tibie rok a macie po 45lvl) a zróbcie to i nie pierdo***c** głupot na forum, żeby poszpanować. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Cytuj:
****a ***ana go mac a ****a nie widzisz na filmiku ze cos robil na innej postaci (cheater ![]() ulzylo mi przepraszam za slownictwo ale denerwuja mnie takie nooby P.S. Tez gram na galanie moim kochanym krastamanem ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Transparent gratz
![]() Sam gram na Galanie, mam 28 lvl i jest za***iscie. I musze przyznac ze ludzi "De'Ath" wole unikac ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
Lokacja: Tajne
Stan: Aktywny gracz
Imię: Atlas de'Ath
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Galana
Poziom: 30
Skille: 23/29
Poziom mag.: 47
|
![]() @Patrikoz
Chopie przedstawiasz nas w świetle jakbyśmy byli jakąś gildią pk'erów etc etc. A to wcale nie tak... ![]() @Topic A filmik mi się podobał - uwielbiam filmiki z UE pod depo ![]() Bibi
![]() |
#37 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |