![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Boze. Sauron. Jak wszedles na forum, to zaczales kariere od CFa, co bylo w sumie niezlym startem i myslalem, ze to przejaw inicjatywy. ALe chyba za bardzo zachlysnales sie tym, ze miales popracie duzej czesci Tworczosciowych forumowiczow. Z dnia na dzien zachowujesz sie gorzej! O ile na poczatku myslalem, ze to tylko twoja dys... to teraz zaczales zachowywac sie jak typowy tibijski NOOB.
Po 1sze-argument 'jak ci sie nie podoba to napisz lepsze' jest najgorszym z mozliwych, i caly czas sie glowie, czemu mimo to kazdy noobek go uzywa. Po 2gie-opko NAPRAWDE jest KIJOWE. W cholere bledow, ale to bylo mowione. Orty, literowki, spacje jakies ruskie, entery, wszystko tak nagromadzone, ze szkoda gadac. Tego sie nie da czytac, niedlugo wyrownasz rekord bledow w jednym opku(jak na razie nalezacy do slonika vel gopare del'wawenti)!!! Moje zarzuty co do opka: Najpierw piszesz jakby z perspektywy tego calego Janezza ale z trzeciej osoby, potem(w drugiej czesci) nagle narrator zaczyna mowic w pierwszej, a potem znowu w trzeciej... Kim jest narrator???? Errion to jakies wymyslone miasto. Wiec swiat tez musi byc wymyslony. Wiec skad tu nagle Platon i Koloseum??????? Ten Platon tak wogole mnie rozdupil dokumentnie ![]() ![]() ![]() Dialogi rzeczywiscie po prostu GENIALNE. Nie wiadomo co kto mowi, a jak juz mowi, to tak sztampowo i kijowo(ale rym) ze lzy leca. Rycerze maja stawic sie z lsniacymi mieczami przed garnizonem. Aha. A jesli rycerz budzacy postrach, najlepszy zolnierz tego swiata stawi sie z niewyczyszczonym mieczem? Pojedzie do domu? No tak, na wojnie bardziej sie liczy to, ze miecz ma byc czysty, niz to, ze w pojedynke mozesz rozwalic batalion wrogow. W koncu, jak i tak po pieciu sekundach bitwy miecz bedziesz mial zabryzgany dokumentnie, to na poczatku MUSI byc czysty i lsniacy. Prawda? "Tu tu tu tu rozlegly sie dzwieki trOMbek na pobudke" BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 'Hau hau rozszczekal sie pies, miau odpowiedzial mu kot. Przed drzwiami gospody slyszal cwir cwir ptakow. Nagle uslyszal PRRRRRRRRUUUUT, ktos przeciagle pierdnal' Pokaz mi jedna ksiazke gdzie beda tak pieknie i wiernie pokazane odglosy natury. "Janezz wstal szybko ile sil mu starczylo' Spojrz na to zdanie i sie nie zasmiej. To co, on, RYCERZ, nie ma nawet sil zeby wstac, czy co? A moze zobaczyl na zbroi napis '95% sil left'??? No i odnioslem wrazenie, ze ty piszesz tyle bledow ort... Specjalnie. Sluchaj, na tym forum przeszlo polowa ludzi piszacych poprawnie ortograficznie to sie wysmiewa z ludzi nie potrafiacych tego robic 'piszonc zdania f takjm stajlu a ti iestesi nupem'. A twoje opko WLASNIE TAK WYGLADA! I to nie jest ironia, wyolbrzymienie czy cokolwiek innego-ty po prostu w kazdym miejscu, gdzie moglby byc blad ortograficzny, to TEN BLAD MASZ!!!!! Ja nie wiem czy to talent, czy co. ALe tu jest duzo dyslektykow i takich, co probuja uchodzic za dyslektykow by tlumaczyc jakos swoje niedbalstwo i nawet oni nie robia tyle bledow... Ty sobie po prostu robisz najzwyczajniejsze w swiecie JAJA. Co powiedziec na koniec? Pisz dalej. Nie chce, zebys zaspamowal cale forum postami 'AAA nikt mnje nje lópi ia stont idem sobiem', a wiem ze cie na to stac. Pisz dalej i sie staraj poprawic. Myslalem na poczatku, ze ty sie STARASZ poprawic. I z dnia na dzien te nadzieje trace. Postaraj sie, Sauronq. Pisz prawdziwe fantasy, a nie fantazje z kibla wyciagniete. OK?
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() Drugie opko juz lepsze ale dalej jest baaaaardzo dużo błędów.
Interesuje mnie tylko ile ty książek fantasy przeczytałeś, że bierzesz sie za pisanie opowiadań. Oczywiście bez przeczytania ich też można pisać ale ty chyba nie widziałeś nigdy dobrego przykładu. Co do tych bambusów wcześniej to juz wszystkie połamałem. A ty Sauron lepiej bierz książeczki do ręki i machaj kartkami. I nie interesuje mnie to, że przeczytałeś Władce Pierścieni. Bo zdaje mi się, że go przeczytałeś :/ Ale to nie wystarczy, nie tylko Tolkien pisze książki fantasy. Polecam cosik z Forgotten Realms. |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() W tym opowiadaniu jest wiele błędów. O wiele milej by się czytało bez tych wszystkich ortów.
Cytuj:
PS. Nie obrażaj się i nie mów żebym lepsze bo to mnie wqrza. Offtop. Nie wiem dlaczego niektórzy mi nie wierzą, że mam 12 lat...
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 09-03-2005 o 16:46. |
|
![]() |