|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Hehe ales ty lolek
Nie mozliwe ze Gs o 21.32 zadal ci tylko 1 hita.... ![]() jednym slowem....lipe wciskasz i jestdyny pajak ktorego ubilem to prawdopodobnie posion ![]() A takie hity to kazdy umie: You lose 21#1424747915-489^%$%&$#^#$ by Giant spider.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Są pojedyńcze spawny GSów na PoHu. Łatwo je także wymanewrować z par, w które się ustawiają.
@Topic: Nie wierzę ci. Gdzie dowody? Załatwiłbyś sobie jakiś program do robienia SSów np. co 5 sekund i wszystko byłoby dobrze. Trochę trudno jest wklejać do painta SSki, prawda? @gari: Uspokój się z tymi postami, bo stanowisz 50% odpowiadających w twoim temacie na parędziesiąt postów.
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() Cytuj:
Po 2 - Mój kumpel soluje GS od 25 lvl i nie mów ze nie wykonalne bo ja po update zwiałem GS 20 lvl knightem... Poprostu nie puscił haste. Po 3 - Na poh jest duzo pojedynczych bardzo prostych spawnów. A jak cosik nie pujdzie po twojej myśli to wkakujesz na temple i czekasz na mnie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Lubaczów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
@@up: Człowieku. Mam kompa z 750MhZ, 256MB RAM, 20GB twardziela - jednym słowem nic ciekawego. Używam Ultima Screenshot Utility do robienia screenów i mam tak skonfigurowany, że screen robi się po kliknięciu Pause/Break. Ze względu na wiek sprzętu, w momencie, gdy robi się screen mam ~2sek freeza. Wyobraź sobie co by było, gdybym co 5sek miał 2sek freeza. @up: Miał szczęście, że Giant Spider nie włączył haste, a poza tym, co za różnica, czy na POH, czy na BloodHerb?
Ale to już było... Ostatnio edytowany przez gari - 23-03-2005 o 13:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() wielkie gz!
solo na 29 ze spearami gs'a-zadziwiasz mnie ja kiedys "solowalem GS'a bez uhów na 11 lvl!! serio! mój jeden jedyny hit który mu zadalem wynosił "chmurke" ![]() ![]() ![]() a potem u lose 146 hitpoints... hahaha mówie powaznie! to na PoH'u bylo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Harmonia
|
![]() Sluchajcie znam gariego z RL i on nie kłamie. A co do miejsca to jest na quescie z BLOOD HERBEM
23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: starsza do mnie wylaczaj kompa 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: a ja "jeszcze jedno takie slowo a shackuje ci rodzine" 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: popatrzyla na mnie jak na idiote i poszla;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Oplacalo Sie Zabic Gs'a Tracąc 5 Bp Uhów~
Co Z Tego Masz? Satysfakcje? Stfu... |
![]() |
![]() |